1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

co vy jste zase za žebráka....vaše manažerská neschopnost jak sehnat peníze pro tu vaší "společnost" nemá mezí....Co takhle lidem co "možná" vlastní televizi platit poplatek,za to,že se "možná" na ty vaše "super" pořady dívaj...

4
Před 1 rokem

Ješte tam pořádně není a už prudi slušně řečeno lidi. Přestaňte už konečně lhát, přestaňte dávat reklamy, vyhazejte provladní moderátory, začněte konečně vysílat něco, na co se dá koukat a pak může kecat ty vaše nesmyslné bláboly

11
Před 1 rokem

(Česká televize může od roku 2011 vysílat reklamu pouze na kanálech ČT2 a ČT sport, a to v omezené míře, pozn. red.).

Není pravda! Reklama se objevuje i na kanále ČT1.

5
Před 1 rokem

Jestli chce pán ředitel šetřit, tak ať začne u sebe. Plat 50 000,-kč by mu mohl stačit a 13 , 14 plat ? za co ? a co takhle platit daně že vzduchu ? Tu ještě nemáme.......čt a jeho zpravodajství je samá lež a bludy pro dezolaty.....a o pořadech jako takových ani psát nebudu.....😪

5

Takže poplatky by měli platit i ti, co se na ČT nedívají, protože mají možnost se dívat. Z toho mi vyplývá, že bych měla být trestána za to, že mám v kuchyni nože, protože mám možnost někoho bodnout. Muži by měli být okamžitě zavření, protože mají penis a možnost někoho znásilnit...

6
Před 1 rokem

Aha, takže mám platit za ČT v televizi kterou skoro nesleduji a protože mám telefon tak i v telefonu a pokud bych měl tablet tak i tam? A neměla by si televize na sebe vydělat sama a netahat peníze z lidí kteří nejsou schopni její činnost ovlivnit!!!! Máme kapitalizmus, tak se starejte pane řediteli a nespoléhejte se na koncesionářský poplatek.

Před 1 rokem

To je jako platit daň z nemovitosti, i když ji nevlastníte... ale možnost máte! Nebo Silniční daň. Nebo ať platí hypotéku... Sice ji nemá, ale ta možnost tam je!

Zruším TV a nazdar.

8
Před 1 rokem
Michal Daněk

Musíš zrušit i internet.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Poplatek není daň! Poplatek má hradit ten, kdo službu využívá. Přesvědčte Fialu, zaveďte si zpátky reklamy a vydělávejte jako normální televize i třeba s příspěvkem ze státní kasy...

8
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

V dnešní době 21.století je taký problém zakódovat placené programy? Prostě když je nechci tak je nechci a ne že je tam vnutí i zadarmo jsou drahé. Už v 90.tých letech se připláceli jiné žánry pod kódem jako programy pro dospělé...což si rádi někteří připlatili :)

4
Před 1 rokem

Měl bych přispívat tabákovým firmám co kdyby sem začal hulit je potřeba tuto instituci úplně zrušit stejně se na jejich stupidní pořady nikdo nedívá pan ředitel je ale krásně z našich peněz placený.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt