1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já myslel, že šifrované telefony musí mít ve vládě všichni.

To se spoléhají na Android, nebo dokonce na IPhony, které mají šmírování ve své DNA?

8
Před 1 rokem
Petr Heller

Vždyť to máte v článku napsané. Telefon si pořídil v době jednání o sestavení vlády. To přece ještě vládní šifrovaný telefon používat nemohl. Moc složité?

4
Před 1 rokem

Říkám si, jak je potřeba hluboko klesnout aby se člověk dostal na úroveň tohoto chudáka Rakušana. Říká se, že zloděj křičí " chyťte zloděje ", to ale v jeho případě je hodně slabé vyjádření.

101
Jaroslav Janouch

Sám jsi zloděj a řveš chyťte zloděje.

15
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

No stačí se podivat na tu fotku a už tady všichni vidí jak je ten borec namustrovanej.

Tato nadřazenost je pak hlavním charakterovým rysem 5koalice.

Hrůza!

68
Před 1 rokem
Jiří Svoboda

Jasně, junknu na fotku a hned už vím, jaký paragraf přišít.

Na Forum 24 je zase k vidění fotka Babiše, kde kouká jako blbec. Pro vás tedy podle fotky jasný kandidát na premiéra ČR.

9
Před 1 rokem

Pan ministr Rakušan odpovědi zveřejnil na svém instagramu.Neodpovídal Foru,to jen tento počin komentovalo.

Šifrovaný telefon používají a pouřívaly všechny vlády a to i ta pana Babiše.K čemu by poté všechny bezpečnostní prověrky když by poté používaly obyčejné telefony,které může kdekdo odposlouchávat.Trošku naivní si myslet opak.Jde o standartní zabezpečení.

37
Před 1 rokem
Tomáš Vaculík

"kde kdo odposlouchávat"? oficiálně jen po schválení soudem, jinak jen tajné služby - bohužel ovšem z celého světa včetně Ruska. Rakušan se tedy moc nepředvedl, jen dokázal, co mu vytýká ANO tj je to antibabiš, Babiše vůbec nemusel zmiňovat. Má zabezpečený telefon a nepooužívá jej, to jako vážně?

20
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Dvě věci, jaký vliv na otázky redaktora má majitel společnosti? Máte pocit, že tam sedí a vymýšlí něco na člověka, který si svým vyjadřováním a rétorikou rozsévání nenávisti mezi lidmi v Čechách kope vlastní hrob? Jen Vás zkrátka přistihli při další lži, a toto je pouze snaha se vyhnout spoluodpovědnosti v dané cause. Za druhé, Vaše snaha o neustálé osočování bývalého premiéra, je vlastně výborná volební strategie v jeho prospěch! Jen doufám, že na mne nebude mít zlost, že jsem Vás na to upozornil, protože tak dobrou kampan' a zadarmo je škoda ztratit!

22
Před 1 rokem
Miroslav Olah

Nenávist rozsévá Anofert a jeho media.

13
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

o metodách Rakušana taky nemáme žádné pochyby!!!

97
Před 1 rokem

"Pokud bych ve své funkci politicky nebo lidsky selhal, samozřejmě by byla rezignace namístě, tak to ve slušné společnosti chodí. Takový případ ale dosud nenastal a já se budu snažit, aby nenastal ani nadále,“ uvedl.

Ten selhal úúúplnĕ celkově a neodstúpí !

55
Před 1 rokem

Děkuji redakci FORUM24, že cíleně dělají z pana Rakušana ještě většího idi.ota, než ve skutečnosti je. Ne. Špatně. Tato jednoduchá imitace člověka s IQ luční kobylky už opravdu horší být nemůže.

50
Před 1 rokem
Pavel Bělohoubek

Škoda že některá firma nevyrábí plyšáky(mimoně) s parádně vykulenýma očima jménemRakušánek,chned bych si alespoň pět koupil a strašil bych ním své vnuky kdyby zlobili.

Před 1 rokem

Po přečtení , ač jsem nevěděl kdo je nejmenovaný redaktor z MF Dnes, který dotazy zplodil, tak mi okamžitě vytanul Pavel Kolář. Tenhle sociální antropolog , který se snaží o spojení oligarchy a koblihožroutú je jasný příklad novináře za kterého by se nestydělo ani Rudé Právo padesátých let.

12
Před 1 rokem

metodách ministra vnitra Víta Rakušana.

Ministr vnitra stejně jako jeho straničtí kolegové Petr Gazdík a Stanislav Polčák používal šifrovaný telefon s aplikací CryptoCult. Stejné zařízení používali pro komunikaci i lidé obvinění v kauze Dozimetr a ústřední postava kauzy, kontroverzní podnikatel Michal Redl, pro volání právě s Gazdíkem či Polčákem. „S Redlem jsem nemluvil. Neznám ani jeho číslo,“ říká ministr vnitra Vít Rakušan.

Zdroj: Odkaz NVG

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt