Já myslel, že šifrované telefony musí mít ve vládě všichni.
To se spoléhají na Android, nebo dokonce na IPhony, které mají šmírování ve své DNA?
Vždyť to máte v článku napsané. Telefon si pořídil v době jednání o sestavení vlády. To přece ještě vládní šifrovaný telefon používat nemohl. Moc složité?
Říkám si, jak je potřeba hluboko klesnout aby se člověk dostal na úroveň tohoto chudáka Rakušana. Říká se, že zloděj křičí " chyťte zloděje ", to ale v jeho případě je hodně slabé vyjádření.
Sám jsi zloděj a řveš chyťte zloděje.
No stačí se podivat na tu fotku a už tady všichni vidí jak je ten borec namustrovanej.
Tato nadřazenost je pak hlavním charakterovým rysem 5koalice.
Hrůza!
Jasně, junknu na fotku a hned už vím, jaký paragraf přišít.
Na Forum 24 je zase k vidění fotka Babiše, kde kouká jako blbec. Pro vás tedy podle fotky jasný kandidát na premiéra ČR.
Pan ministr Rakušan odpovědi zveřejnil na svém instagramu.Neodpovídal Foru,to jen tento počin komentovalo.
Šifrovaný telefon používají a pouřívaly všechny vlády a to i ta pana Babiše.K čemu by poté všechny bezpečnostní prověrky když by poté používaly obyčejné telefony,které může kdekdo odposlouchávat.Trošku naivní si myslet opak.Jde o standartní zabezpečení.
"kde kdo odposlouchávat"? oficiálně jen po schválení soudem, jinak jen tajné služby - bohužel ovšem z celého světa včetně Ruska. Rakušan se tedy moc nepředvedl, jen dokázal, co mu vytýká ANO tj je to antibabiš, Babiše vůbec nemusel zmiňovat. Má zabezpečený telefon a nepooužívá jej, to jako vážně?
Dvě věci, jaký vliv na otázky redaktora má majitel společnosti? Máte pocit, že tam sedí a vymýšlí něco na člověka, který si svým vyjadřováním a rétorikou rozsévání nenávisti mezi lidmi v Čechách kope vlastní hrob? Jen Vás zkrátka přistihli při další lži, a toto je pouze snaha se vyhnout spoluodpovědnosti v dané cause. Za druhé, Vaše snaha o neustálé osočování bývalého premiéra, je vlastně výborná volební strategie v jeho prospěch! Jen doufám, že na mne nebude mít zlost, že jsem Vás na to upozornil, protože tak dobrou kampan' a zadarmo je škoda ztratit!
Nenávist rozsévá Anofert a jeho media.
o metodách Rakušana taky nemáme žádné pochyby!!!
"Pokud bych ve své funkci politicky nebo lidsky selhal, samozřejmě by byla rezignace namístě, tak to ve slušné společnosti chodí. Takový případ ale dosud nenastal a já se budu snažit, aby nenastal ani nadále,“ uvedl.
Ten selhal úúúplnĕ celkově a neodstúpí !
Děkuji redakci FORUM24, že cíleně dělají z pana Rakušana ještě většího idi.ota, než ve skutečnosti je. Ne. Špatně. Tato jednoduchá imitace člověka s IQ luční kobylky už opravdu horší být nemůže.
Škoda že některá firma nevyrábí plyšáky(mimoně) s parádně vykulenýma očima jménemRakušánek,chned bych si alespoň pět koupil a strašil bych ním své vnuky kdyby zlobili.
Po přečtení , ač jsem nevěděl kdo je nejmenovaný redaktor z MF Dnes, který dotazy zplodil, tak mi okamžitě vytanul Pavel Kolář. Tenhle sociální antropolog , který se snaží o spojení oligarchy a koblihožroutú je jasný příklad novináře za kterého by se nestydělo ani Rudé Právo padesátých let.
metodách ministra vnitra Víta Rakušana.
Ministr vnitra stejně jako jeho straničtí kolegové Petr Gazdík a Stanislav Polčák používal šifrovaný telefon s aplikací CryptoCult. Stejné zařízení používali pro komunikaci i lidé obvinění v kauze Dozimetr a ústřední postava kauzy, kontroverzní podnikatel Michal Redl, pro volání právě s Gazdíkem či Polčákem. „S Redlem jsem nemluvil. Neznám ani jeho číslo,“ říká ministr vnitra Vít Rakušan.
Zdroj: Odkaz NVG