1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Když už autor o něčem píše, měl by si zjistit i podružná fakta. Píše že přeliv mezi motoristy a SPolu by byl výjimkou. Jenže to není pravda - docela dost voličů OD, hlavně mužů, uvažuje o tom, že bude volit Motoristy - ovšem na bude mít obavy, aby jeho hlas neproladl - takžese bude do poslední chvíle rozhodovat právě mezi těmito dvěma stranami

Před 5 měsíci

Byl jsem korespondent Medianu.Jelikož jsem nepreferoval i přes manipulativní otázky hnutí ANO tak jsem nebyl zván do diskuzí a byly mi posílány už pouze spotřebitelské průzkumy.Tímto jsem ukončil svou přítomnost v průzkumech.

22
Před 5 měsíci
Evžen David

již několikrát jsem se zde v diskusích ptal jestli je tu někdo kdo se setkal s nějakým předvolebním průzkumem jste první kdo se o tom zmínil předtím se mi nikdo nepřihlásil pro zajímavost to zkusím znovu

1
Před 5 měsíci

Co tu na Forum 24 zase řešíte? Jako že voliči ve volbách rozhodují o své budoucnosti? Tím, že si ve volbách vyberou jednu mafii ze seznamu politických mafií? Nechápete, že volby už nic neovlivní? Evropa jde hospodářsky ke dnu a nelze to zvrátit. Evropané totiž už na nic nemají vliv. Pojďme se bavit už jen o inflaci řízené státem, o chudobě, vyvlastňování nemovitostí, energetické chudobě, měnové reformě, občanské válce, přerozdělení majetků, zestátnění, změně systému vládnutí, atd. To je to, co vás čeká, jen to ještě nechápete.

13
Před 5 měsíci
Radek Kobliha

, tento komunista to přehnal asi s chlastem .

4
Před 5 měsíci

Chytrých je v této společnosti více, ti si uvědomí, že je nezbytné jít k volbám a srazit pravděpodobnost vítězství Babiše a spol. , přítomnost Konečné a Okamury v PS , na minimum, aby nemohli ovlivňovat - rozhodovat , kam budeme směrovat. Babiš má rád Krym / posílal tam svého syna, aby se ho zbavil / , tak mu dopřejeme pobyt v krimu.

53
Před 5 měsíci
Josef Mecner

Souhlas, strany, které jste vyjmenoval nic dobrého nepřinesou.

To už je empiricky ověřeno z minulého (a předminulého) volebního období.

Babiš žádné problémy neřešil, nereformoval, jen vymýšlel nové výdaje a bral si na ně jménem nás všech půjčky.

Nejlepší je, jak Babišovci naoko kvičí, jak nás Fiala zadlužuje. Přitom peníze jdou těmto křiklounům a navíc by Babiš zadlužoval dvakrát tolik.

Je to jen ubohý kvikot přívrženců Babiše, který jakože má odradit od volby stávající čtyřkoalice. Nevím, co si od toho tito lidé slibují, když ty jejich fejkové nářky musí prokouknout snad i malé dítě...

42
Před 5 měsíci

Kouzlo průzkumů je v tom, že se mohou mýlit.

Před 5 měsíci

Tady ovšem je ještě jedna možnost, kdy řada lidí bude průzkumy i kampanemi natolik znechucena, že k volbám nepůjde. Pak se procenta stran mohou naprosto změnit. Voliči populistu přijdou, jiní ne a populiste mohou mít nadpoloviční a možná i ústavní většinu. Pak budeme na rok 1989 vzpomínat jen jako na krásnou iluzi.

23
Před 5 měsíci
Přemysl Suchomel

Kez by to tak dopadlo. Apropos zlati komunisti proti tomu hnusu,co je tam ted

10
Před 5 měsíci

Průzkumy se vždy sekly.Např.Klausovy motoristé mají 6%.Když budou mít 2%,budou rádi,Koalice vyhraje.Cestou na východ s komouši,SPD,Ficem a Orbánem,odklonem od Ukrajiny,si to Babiš zazdil.Proto prohraje.

41
Před 5 měsíci
Jan Kolomazník

Modlím se a doufám, že opozice zůstane v opozici a oslabená.

36
Před 5 měsíci

Bobků nejen z Babiše vládní koalici přibývá. Hlavním "nepřítelem" ve volbách jsou, ale Motoristé. Babiš na svou stranu voliče čtyřkoalice jen tak nepřetáhne, ale Motoristé? A že těch nespokojených je celkem dost.

18
Před 5 měsíci
Luboš Mališ

Nejsou. To je strana papouškující Klause st. bez jakéhokoliv reálného programu.

3
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíciUpraveno

svými činy a vystupováním koalice odrazuje sympatizanty a rozhodně nepřitahuje nikoho z Babišem a komunisty a motoristy ovládané opozice. Sama koalice je svým největším nepřítelem a bohužel, vyjde z toho obohacená o majetek a kontakty na zbytek života, zatímco nás, bezbranné, předhodí bezostyšně ANO a spol.. To jsme si zasloužili za to, že jsme je volili.... Tak díky!

14
Před 5 měsíci
Václav Kříž

Odměna koalice hlupákům vašeho typu.....

4
Před 5 měsíci

Článek jsem nečetl, ale titulek mě zaujal. To je právě typické pro Forum24 a obecně pro rádoby liberálně-demokratický svět (ODS samozřejmě už dávno není pravicová). Zpochybňovat matematiku. Jenže ve výsledku takový příklad nikdy nemůže vyjít.

22
Před 5 měsíci
Ivan Mentlik

Když vy odmítáte liberálně demokratický svět, tak patříte ke kterému světu? Diktátorsko autoritářskému?

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt