1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jelikož jsem pamětnik nabyl jsem dojmu ,respektive ne jen dojmu ,ale jistoty ,že Anofert jsou kryptokomunisté v čele s lidovým miliardárom zo Slovenska ,stačí je sledovat a dobře poslouchat jejich výroky ,způsoby a názory zejména na zahraniční politiku!! Soudružka ze Slušovic ,Stačilo!

57
Před 1 měsícem
Jiří Bubeníček

Jirko Bubeníčku, slyším, že bubnuješ sice silně, ale na protrženém bubnu. On už ti totiž praskl dávno, protože ten miliardář na rozdíl od jiných, nevytuneloval české podniky, zaměstnává 40 tisíc zaměstnanců, není namočen v žádné korupční kauze, nemá plné kapsy Dozimetrů a šifrovaných mobilů no a odvádí daně, představ si. No a je to kdo, no přece Babiš, budoucí to premiér. Už aby se tak stalo !

41
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 1 měsícem

ANO chce obědy zdarma jen pro " naše lidi"!

17
Před 1 měsícem
Evžen David

Sakra, taže já zase nic 🙂

14
Před 1 měsícem

Paní Balaštíková mě odradí od svého vystoupení v TV už svým odpudivým výrazem. Ne že by byla nevzhledná, vypadá vcelku dobře. Ale nepříjemný výraz a zloba v jejích očích mluví za vše. Naladí mě tak, že jakákoli objektivita jde stranou.

4

ANO je děsivé už v tom, jakou lidskou kvalitu má nejen ve straně jako takové, ale v parlamentu. Např. soudružky Malá a Balaštíková jsou ostudou našich univerzit, jak tohle mohlo dostudovat je prostě nepochopitelné..

1
Před 1 měsícem
Vojtěch "adalbert" Maruška

Balaštíková vysokou nemá.

Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 měsícem

Takže sníží daně, sníží věk odchodu do důchodu, důchody navýší, vyrovnají rozpočet a budou dotovat obědy v restauracích.

No páni! A to bude dávat Babiš ze svého nebo to dopadne jako posledně, že Agrofert zdvojnásobí jmění, investice do státu žádné a kasa -422mld?

46
Před 1 měsícem
Jitka Heděncová

Zdroje jsou.

3
Před 1 měsícem

Fórum 24 už se blíží k novinářskému dnu. Ignorují skutečnost, že na podporu potravinářské banky čeká stále víc lidí, třetina obyvatel se potácí na pokraji chudoby. Nebo snad potřeba neustálých sbírek na podporu postižených, détí v dětských domovech, různých útulků atd. o ničem nevypovídá? Z této asociální společnosti je mi smutno a úzko.

3
Před 1 měsícem

Zestátníme Agrofert - bude levnější kuřecí, párky, uzeniny, vajíčka, pečivo, hnojivo, umělé oplodnění a spousta dalších produktů - to bude prima, že paní Balaštíková - můžete začít zítra.

3
Před 1 měsícem

Co nás čeká, to nás asi nemine. Ale abych chodil do restaurace pro chudinu, to by mi musela ta úžesná paní sáhnout na důchod. A to bych byl ochoten jí jít přerazit ruce i běhy.

4
Před 1 měsícem

A co večeře s pivkem by zdarma nebyla?

Před 1 měsícem

Trapnost myšlenek představitelů ANO sekty je do nebe volající, ale protože jejich voliči se prezentují z tzv. pudovkynů, tak i tyto kydy dopadají na úrodnou půdu...bohužel...Já bych se nejprve paní Balaštíkové zeptal na konkrétní řešení, vyčíslení nákladů a objasnění, kde na to vezme a která část populace to zaplatí (i když, tady je odpověď již vyřčena-zaplatí to ti špatní, tedy ti, kteří ANO sektu nevolí,ale vytvářejí podstatnou většinu hmotných statků této společnosti a to ve prospěch těch správných, kteří Bureše volí, ale ve velké většině jsou jen příjemci peněz ze státního rozpočtu a samozřejmě-mají pořád málo a hlad...). No a zadruhé, bych se této paní zeptal (jako již zde poněkolikáté a poněkolikáté marně...), kde že se nachází ta její utajená diplomová práce resp. co na ní bylo tak tajného, že nemůže vyjít na světlo světa. ...ale zkraťme to...za lidmi typu Balaštíková, Vildumetsová, Dostálová,Juchelka,Pokorná-Jermanová apod. není vidět stopa vykonané užitečné práce, ale jen tlučhubovství a servilita k Burešovi, který by jako první mohl snížit ceny jídla na ČH, nebo ve svých firmách...ale to se k němu spíše Monike vrátí...

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt