1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já bych také chtěl, aby se mi Němcová vysmála. Připomněl bych ji gymnasium a požádal ji, aby konečně vysvětlila jak se z gymnasia dostala do středohnojáku. A potom bych se smál zase já...Použila snad své know how z gymnasia také při vstupu do politiky? Fusekle v tom nebyly.

Před 2 roky

Ty naše elitní dámy z pětikáry nám závidí celý svět. Jinak by je nepustili na své území. No nekup to.

17
Před 2 roky

Paní Němcová, zajděte si koupit rohlík, mluvíte z hladu, Pozor na to, že i rohlíkem se lze opít.

29
Před 2 roky
Olga Hrčková

Ona si ho nekoupí,raději ho šlohne.

34
Před 2 roky

Babo plná zla, jdi se už konečně slušně řečeno vycpat do své prodejny knih. Nebýt Klause, tak jsi byla VELIKÁ NULA. Jsi zcvrklá nenávistí.

23
Jan Procházka

Této paní nesaháte ani po kotníky.

10

Zlá Němcová zase plácá ty svoje "moudra". Když už konečně zmizí, třeba do důchodu nebo někam do háje!!

28
Před 2 roky
Oldřiška Pourová

Máte pravdu už by se neměla vůbec vyjadřovat.Jen ji vidím tak se mi chce zvracet.

2
Před 2 roky

Paní Němcová se vyjadřuje jak hochštapleři a to jen proto, že opozice nesouhlasí s vládou! Momentálně pan Havlíček. To je opravdu úroveň politiků včetně pana Kalouska.

16
Před 2 roky

Jak se muže zlodějka rohlíků někomu vysmívat tato arogantní využívána slunce...ce.🤮🤮🤮🌻🌻🌻🐔🐔🐔

28
Před 2 roky

Osvěžte mi prosím paměť, nějak si nemohu vzpomenout co dobrého udělala paní Němcová pro tento stát, mimo toho, že neustále někoho kritizuje....

13
Před 2 roky
Olda Jansta

Taky si nemůžu vzpomenout . Je to prostě neštěstí české republiky

1
Před 2 roky

Co se srolovanými ponožkami paní Němcová popsala výborně. Možná by byla v prádelně užitečnější, než je nyní v senátu.

38
Před 2 roky

Jak se může taková politická nanynka srovnávat s panem Havlíčkem.

45
Před 2 roky
Josef Šmíd

Já to vidím na remízu.

9
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt