Já bych také chtěl, aby se mi Němcová vysmála. Připomněl bych ji gymnasium a požádal ji, aby konečně vysvětlila jak se z gymnasia dostala do středohnojáku. A potom bych se smál zase já...Použila snad své know how z gymnasia také při vstupu do politiky? Fusekle v tom nebyly.
Ty naše elitní dámy z pětikáry nám závidí celý svět. Jinak by je nepustili na své území. No nekup to.
Paní Němcová, zajděte si koupit rohlík, mluvíte z hladu, Pozor na to, že i rohlíkem se lze opít.
Ona si ho nekoupí,raději ho šlohne.
Babo plná zla, jdi se už konečně slušně řečeno vycpat do své prodejny knih. Nebýt Klause, tak jsi byla VELIKÁ NULA. Jsi zcvrklá nenávistí.
Této paní nesaháte ani po kotníky.
Zlá Němcová zase plácá ty svoje "moudra". Když už konečně zmizí, třeba do důchodu nebo někam do háje!!
Máte pravdu už by se neměla vůbec vyjadřovat.Jen ji vidím tak se mi chce zvracet.
Paní Němcová se vyjadřuje jak hochštapleři a to jen proto, že opozice nesouhlasí s vládou! Momentálně pan Havlíček. To je opravdu úroveň politiků včetně pana Kalouska.
Jak se muže zlodějka rohlíků někomu vysmívat tato arogantní využívána slunce...ce.🤮🤮🤮🌻🌻🌻🐔🐔🐔
Osvěžte mi prosím paměť, nějak si nemohu vzpomenout co dobrého udělala paní Němcová pro tento stát, mimo toho, že neustále někoho kritizuje....
Taky si nemůžu vzpomenout . Je to prostě neštěstí české republiky
Co se srolovanými ponožkami paní Němcová popsala výborně. Možná by byla v prádelně užitečnější, než je nyní v senátu.
Jak se může taková politická nanynka srovnávat s panem Havlíčkem.
Já to vidím na remízu.