1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kdy už tahle nenávistná vypelichaná letitá slípka z líhně ODS přestane kdákat své jedovaté nesmysly.Polovinu života ničemně čerpá na své živobytí naše daně,aniž by pro stát či české občany něco pozitivního vytvořila.Nechápu,kdo tomuto zlobnému individuu může ve volbách dát hlas.

31
Před 2 roky
Jaroslav Rittschel

Asi neumíte číst, nebo nechapete psaný text.!?! Jedovatost sem zasela Anoistická destrukční parta, která nastartovala inflaci rychlým zadlužováním a teď ze svých průšvihů viní tuto vládu.!!!

7
Před 2 roky

Pokud paní senátorka sleduje dění, musí vidět, že většině lidí (těch obyčejných, ale i ekonomů) se takový vládní balíček nelíbí. Ty s nejnižšími příjmy to postihne nejvíce (náklady na vodu, topení a drahé potraviny). Pokud se vláda vyhýbala a vyhýbá dialogu s opozicí, nemůže nic jiného čekat. Takové výrazy, které použila se na "dámu" vůbec nesluší. A na člověka, který je v tak vysoké funkci už vůbec ne.

263
Před 2 roky
Marie Krejci

Jenže to není dáma, ale starý hovězí kus.

285
Před 2 roky

Paní Němcová si to už všechno plete. Pokud ví o podvodech v podnikání p. Havlíčka, je povinna to okamžitě nahlásit Policii ČR, jinak šíří lži. Je trapné někomu vyčítat Komanče, když kovaného komunistu, rozvědčíka má na Hradě a jistě ho i volila. A jestli Němcová rozumí ekonomice, tak já jsem papež!!! Tak alespoň kope do jiných.

150
Před 2 roky
Ladislav Vlasák

Paní Němcová si nic neplete, má pravdu. A jestli nevíte, co je zač ObrMrektal, tak to jste v naší zemi jedinej. Wikipedie - díl Kontroverze. Ačkoli, jakožto voliči slovenský štěnice s vámi veškerá diskuze marná...

94
Před 2 roky

Ta hnusná nenávistná bába nic jiného kromě urážení neumí. V životě nic smysluplného neudělala.Klaus jí považuje za nulu, já za dinosaura, kterého měli dávno vyhodit.Ale ono je to pěkné,válet se v Senátu

271
Před 2 roky
Honza Novotný

Ona ještě žije? já myslela že ji už odnesl čert

158
Před 2 roky

To ,co nyní vypadlo z paní Němcové je otřes. Snažím se být v obraze dění, ale věta, že byly tahány peníze od smrtelně nemocných, by chtělo vysvětlení. Čím je starší, tím je útočnější a hrubější - cítí, že dalších šancí se upíchnout už moc nebude, tak jede jako piliňák. Proč nereaguje na současnou kauzu ministra spravedlnosti?

148
Před 2 roky
Ilona Tesařová

Musela by to vyčíst v knihách.

41
Před 2 roky

Havlíček připomíná zloděje, který nás okradl a ještě vyhrožuje. Ztratil už veškerou soudnost. Připomíná felčara, který by zesláblost léčil pouštěním žilou.

73
Před 2 roky
Bohumir Chvatal

To první nepřipomíná. On jím je.

9
Před 2 roky

Když se stala senátorkou tak druhý den řekla moudro!

Večer jde spát jako poslankyně a ráno se vzbudíte jako senátorka!

Když vzpomenu jiné věci tak si řeknu kam se dostala až zlodějka rohlíků chycena přičinu, no kam až do senátůůůů !!

214
Před 2 roky
Zbyněk Špaček

A to se mlčí , o jejím studiu na gymnáziu.

68
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Ona ač totálně dementní je za vodou . Co by jí zajímaly dopady balíčku na obyvatele. Ta si nakradla tolik, že se může všem jen vysmívat. Kdyby věděla jak je trapná a jak jí lidé nesnášejí, tak by se nad sebou alespoň zamyslela, i když v jejím případě je to dost nepravděpodobné.

56
Před 2 roky
Antonín Kustein

To není nepravděpodobné, ale už nemožné 😉

4
Před 2 roky

Pane Pániku, byl byste tak hodný a někdy, až budete mít splněno zesměšňováním ANO, mohl byste napsat, co zděšená Mirka vlastně dělá, krom slídění na Twitteru?

148
Před 2 roky
Petr Nedvěd

Jakou zděšenost paní Němcové máte přesně na mysli? Ohledně zesměšňování ANO toho pan Pánik naštěstí moc splňovat nemusí, to si svými výstupy obstarají hvězdy z ANO samy.. Ale proč Vás to tak pálí, vždyť tak často říkáte, jak se při čtení FORA24 bavíte?

59
Před 2 roky

Němcová... v životě jsem neviděl, že by někdy udělala, nebo alespoň mluvila o něčem užitečném, co by měl politik dělat, ale vždy jsem o ní slyšel jen v souvislosti s tím, že někomu nadávala... Prostě pavlačová bába... :-/

70
Před 2 roky
František Novák

Rohlíková!!!

38
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt