1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zase jen účelová předvolební lidovecká bramboračka, ti co mají nejméně nedostanou nic a tady mu rozevírání nůžek jak u důchodu už nevadí?

43
Před 1 rokem

Nebylo by lepší ta příspěvky zrušit úplně. Až se mi slzy derou do očí. Mám syna, je mu 22 let, mentální postižení + autismus. Celý život se s ním učím, aby uměl alespoň základ, umýt se, obléknout, najíst. Takže má 4 400,- Kč. Čekala jsem, že to zvýší. Ale proč pouze o 500,- Kč a nejvyšší stupně o tolik. Děkuji pane Jurečko

25
Před 1 rokem
Jitka Pavlásková

Třeba proto že lidé ve 4stupni nemají ani šanci se sami umýt obléct a najíst když to váš syn ano trochu soudnosti

Před 1 rokem

A ty Jurecko už nic nenavrhuj stejně jsi už u lidí skončil takhle jsi měl navrhovat už před dvěma rokama a ne teď teď je už nato pozdě takhle už ty hlasy nikdy nenazbyras smůla

31
Před 1 rokem

Jen názor - tak to už asi téměř nikdo z nově žádajících ten vyšší stupeň nedostane. Tím pádem bude mít většina lidí smůlu.

9
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Když Juchelka (ANO) navrhoval zvýšení příspěvku na péči ( jinak zamítnuto jednat ve sněmovně) tak ve 4.kategorii měl návrh zvýšit o 20%. Jurečka : to je moc ,přijdu s vlastním návrhem. Ejhle, ve 4.kategorii razantní navýšení o 40%. Sleduje tím pouze udobření lidovců k zachování své pozice.Ten neodstoupí i kdyby čert na koze jezdil.

19
Před 1 rokem

Buď všichni nebo nic zas jenom krivaci vládní ti co jsou v ústavech nic nedostanou tam jim vezmou kompletní příspěvek na péči a celý důchod těm nezůstane ani koruna a ještě se musí dávat peníze na depozitní účet aby měli na léky to je zařízení a stát jim to toleruje jelikož Alzheimer centrum

Tak pobyt maminky stojí 26 000 +celý příspěvek na péči + musíme platit i rehabilitaci takže necelých 50000 má toto zařízení s jednoho klienta na dvoulůžkovými pokoji tak to se pane ministře styďte hlavně že cpete peníze do kostelů fuj

23
Před 1 rokem

Je to hanba nepridat ani korunu lidem v prvnim stupni a ta castka ve druhem je smesna , uz pri minulem zvysovani se jim nepridalo a ted se tyhle rodiny zase hodily pres palubu , ze se pani poslanci nestydi . Je mi z Jurecky na zvraceni

35
Před 1 rokem
Simča Fajtlova

Plně s váma souhlasím,všem se snížila životní úroveň,ale těm na prvním stupni asi ne,je mě z toho Jurečky také na blití 🤮🤮🤮

12
Před 1 rokem

Bude mně 78 let. Pobírám I. stupeň dávky na péči, tj. 880 Kč, které by mělo zůstat nezměněné. Víc jak půl roku chodím po různých vyšetřeních, rehabilitacích ........ Zdravotní stav se mně neustále jen a jen zhoršuje při dlouhodobě stávajících chorobách. Je to již dáno věkem. Jelikož jsem měla, kromě jiných nemocí stáří, na které musím mít různé diety, léky - i nemoc

Meniéra, po kterém mně zůstal Meniérův syndrom (neustálé točení hlavy, ztráta rovnováhy) a navíc mám 100 % hluchotu levého ucha s tinnitusem. Na pravém uchu je Meniér - ztráta rovnováhy. Potíže s krční páteří vyžadují (kromě cvičení) i masáže i různé pomůcky. Myslíte si pane Jurečko, že na léky, diety, masáže, nákup pomůcek a různé a různé pomoci osoby blízké i při běžných domácích úkonech mně, jako vdově, je nezměněný příspěvek 880 Kč dostačující?????

6
Před 1 rokem
Ivan Kala

Přesně tak, invalidé v I stupni jsou na to tak a někdy i hůře než ti ve druhém stupni, ale za zdražené služby musí platit stejně. Mám také příspěvek v v I stupni, ale před dvěma lety mi uznaly že jsem osoba se středně těžkým postižením /po 3 zásazích na páteři a špatná chůze A další onemocnění / Ale to mi uznali po odvolání Ale nechali mi příspěvek I stupen z důvodu že jim došlo odvolání o 2 dny později jelikož bych sama nedošla na poštu dva kilometry tak jsem musela čekat až mi tam někdo to odvolání donese..Jinak si ale za donášku nákupů, pomoc při koupání ajiné pomoci které též podražily musím platit jako ostatní invalidé třeba ve Druhém stupni.Přivydělat si mi zdravotní a zhoršující stav v 73 letech a se sníženou pracovní shopností nedovoluje.Je to smutné že o téchto lidech rozhodují takoví kteří si to nezažiki a jen si sedí na teplých místečkách.

3
Před 1 rokem

Lidi pochopte nezůstalo by na nepřizpůsobiví. Který nikdy pracovat nebudou.Ty přeci musí podporovat Nemůžou je nutit pracovat .Ty co celých 45 let dřeli nemají na nic nárok Nemakacenka .pracovat donutili jen Komunistické

2
Před 1 rokem

Je to opět jedna z asociálních věcí,která se promítnou v peněženkách lidí,kteří obchodují s lidským utrpením,ale pokud zažádáte vy ,tak máte šanci jen na 1.....nic víc.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt