Je je on má někdo z lidí strach ale kdo má čisté svědomí tak se snad nemusí ničeho bát
No, zblblý dav hlupáků a blbců nebude rozlišovat kdo má a nemá čisté svědomí. Jich žene závist a touha po pomstě, jelikož jsou ve skutečnosti nasraní sami na sebe a svůj zpackaný život, ale neumí si to přiznat.
Takže, když mám jiný názor a s něčím mesouhlasím,tak jsem dezinformátor.Forum 24,co k tomu dodat.
Tak to v článku řečeno nebylo. Ale pokud je váš názor natolik mimo, na úrovni "tráva je modrá", a šíříte jej mezi lidmi, dezinformátor jste. Nebo spíš misinformátor, to je člověk, který hloupost narozdíl od dezinformátora nešíří záměrně.
Každý, kdo nesouhlasí s vládou, je Ruský agent a dezinformátor. To je hlavní motto tohoto plátku.
Presne tak. Ma pravdu, predsedo.
Tento hnus Fialovej by se měl zakázat. To s žurnalistikou nemá nic společného.
Supr Bednáři, tak má vypadat správné desolátní mrzeníčko. Dělá mi radost, mrzutý Bednář.
Feťák Doležal už nepokrytě vyzývá ke stalinským represím
Pan pisalek si zase vzal na paškál pana Babiše, ještě že ho máme vždyť by neměli o koho se otirat a spinit🤮
Jasně. Za to, jak "funguje" tato vláda, může Babiš. Pořád meldujete to samé. A to nejsem jeho volič
Jste další, který článek nepochopil.
Tak to už tady jednou bylo - držet hubu a krok. Čeho se naši vládcové bojí.
Vůáda se opírá o většinu co je volila, ale neuvědomuje si kolik jim ještě dnes věří. Pokud to pochopí tak by pokud by byli slušní odstoupili sami, ale slušní nejsou a jen si chtějí nahrabat a nevím jestli ne i nečistě tak by měli být svrženi obřany.
Tento článek je v podstatě jedná velká dezinformace a Rakušan by tedy měl zakročit.
Neee ...TY jsi tady známá všem ProRuSSácká filcka a na TEBE by se BISS měla zaměřit ještě DNES!!
už tu máme i zdivočelou lůzu? kdo nám to tluče do hlavy. kdo za to může? vládnoucí 5kolka. to zas doležal.