Hele, Doležal, nech toho a zklidni komunistický hormon. To by také někdo mohl řešit "dezinformace", jak se tu po dva dny informuje o ruském, neruském a zase ruském plynu, co sem proudí vesele z Východu.
Svítí ? Svítí. Hřeje ? Hřeje, tak kde je problém.
Ať koukám jak koukám, na tom ilustračním obrázku nic proruského nevidím. Podle titulku to spíš vypadá, že se nám JXD snaží vyhrožovat sám.
To je u Fóra normální že dávají titulky a úvodní foto úplně jiné . Oni takhle vidí demokracii.
Ale poteče krev vládních politiků,a to není nic špatného .
Demisí podat nechtějí okradat plánují veselé dál tak se není čemu divít když někdo chce aby jim teklo z nosů
Díky za zasmání, ale já bych nebránila
Až se zbavíme Babiše, tak bude líp!
Babis klidne zustat muze, jen se musime zbavit neadrtalcu co ho voli, hrozi ze by v tom pokracovali a mohl by prijit hitler nebo putun
Doležal se zas zhulil a vypotil další blábol.
A že vy jste na bláboly expert!
Pane Doležal dezolat a štváč jste vy a váš článek a jestli poteče krev jak píšete tak tu bude díky vám a vami podobní pisalci a Babiš to je jenom vaše a vládní zástěrka
Nechápu, že můžeme mít tak neschopné soudce, že nevědí, že v případě, kdy jim někdo vyhrožuje, se mají obrátit na policii a místo toho se obracejí na pana Doležala. Co s tím on má chudák dělat. Ten může tak napsat článek, kde ze sebe udělá zájmuhodné zvířátko, vhodné k bližšímu zkoumání odborníky různých oborů.
Jsem duchodce.. Ale nemyslim, ze by me stat okradal. Je mi z vas ostatnich na bliti. Mate to za pár a porad mate malo. Tak malo, ze chcete zit na ukor vasich deti a vnuku.
Starecka demence ?
Uvědomuje si vůbec Babiš ,že pokud on rozjede tuto štvavou a nenávistnou rétoriku vrátí se mu to pokud uspěje ve volbách a nesplní to co lidem nasliboval ???
A co dělá FORUM po celou dobu jeho existence DEZINFORMACE , LŽI A OBVIŇOVÁNÍ OPOZICE. tak čus
Pro chátru a lůzu je pravda vždy lží. Na to už jsme si od Vás dávno zvykli:)) Co tam máte dál, koblížci?