1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pan Jiří X Doležal.

Jsem v seniorském věku,ale přiznám se že Vaše bláboly jsou nečitelné a silně zavádějící.FUJ!!!

20
Před 1 rokem
Miroslav Havránek

Schází vám tam slovíčko "MĚ" - pro MĚ nečitelnÉ.

3
Před 1 rokem

Takže jediná cesta ke spáse naší společnosti je zavírat, zakazovat a pokutovát. Pane Doležale, Vy jste demokrat nebo fízl bývalého režimu?

15
Před 1 rokem
Karel Koubek

POkud se někdo dopustí trestného činu, tak ano. Kdyby to udělala německé vláda, když tam na přelomu 20.-30 let začaly řádit náckové, nemusely tu být miliony mrtvých. A kdybychom po květnu 45 měli skutečně demokratickou (a nikoliv komouši prolezlou a Russáky řízenou) vládu, která by to udělala - nemuseli tuto zemi 40 let devastovat komouši.

4
Před 1 rokem

Zneužívání Českých státních symbolů těmito bolševickými blby by mělo být trestné.

7
Před 1 rokem
Jaroslav Kopecký

Amen. Nase narodni symboly povazuji za opravdu krasne. Bohuzel se jimi zdobi lide, kteri z vlastenectvi udelali sproste slovo a z ceske vlajky poznavaci znameni proruskych kolaborantu. Smutne.

10
Před 1 rokem

Na tom obrázku je napsaná pravda. Odkdy se pravda pokládá za dezinformaci? Autor článku je blázen.

18
Před 1 rokem
Ivana Rečková

A bohužel ho k tomu dohnaly drogy. Dnes bohužel tato troska kolem sebe šíří bláboly, lži a nesmysly. Je to vpodstatě chudák. Tak jako Biden, by měla být tato chorá figura držene daleko od společnosti.

9
Před 1 rokem

Necítím se být lůzou a dezolátem!!! Jsou to jen sprosté urážky lidí slabé mysli a těch, kteří tuto společnost rozdělují!!!

Volit budu toho, kdo mě zaujme!

11
Před 1 rokem
Věra Krutílková

žádný hlupec si neuvědomuje, že je hlupcem.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Forum zase dnes vytáhlo Babiše jak jinak. Udělat si na něm živnost to je docela majstrštyk.

14
Před 1 rokem
Michal Pešek

Nemel kraviny KOBLIHO!!

17
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Bohužel se Fiala zdá být příliš slabým premiérem na to, aby podnikl nějaký razantní krok. Nečinnost vůči dezinfo scéně je největší chyba této vlády a vymstí se nám.

9
Před 1 rokem
Jakub Hubert

Co byste si tak představoval? Vodní děla a slzák proti demonstrantům?🤑

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tady jsem poprve, ale takove obludne blaboly uz cist opravdu nechci. Takze jsem tady naposled.

6
Před 1 rokem
Ivo Trojan

Skvělý nápad, zůstaňte si u svých Lidovek a Sputniků!

1
Před 1 rokem

Nojo.Doležal. Že by černé svědomí? Že by se taky začal bát? No, třeba má proč. Boží mlýny melou. S tím nikdo nic nenadělá.

7
Před 1 rokem
Xyz

Vyhrozujete?

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ale no tak je zde nespokojenost občanů a jak to mají dát najevo když je nikdo neposlouchá a politici mají úplně jiné zájmy vždyť byli zvoleni lidem !!

37
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt