Pan Jiří X Doležal.
Jsem v seniorském věku,ale přiznám se že Vaše bláboly jsou nečitelné a silně zavádějící.FUJ!!!
Schází vám tam slovíčko "MĚ" - pro MĚ nečitelnÉ.
Takže jediná cesta ke spáse naší společnosti je zavírat, zakazovat a pokutovát. Pane Doležale, Vy jste demokrat nebo fízl bývalého režimu?
POkud se někdo dopustí trestného činu, tak ano. Kdyby to udělala německé vláda, když tam na přelomu 20.-30 let začaly řádit náckové, nemusely tu být miliony mrtvých. A kdybychom po květnu 45 měli skutečně demokratickou (a nikoliv komouši prolezlou a Russáky řízenou) vládu, která by to udělala - nemuseli tuto zemi 40 let devastovat komouši.
Zneužívání Českých státních symbolů těmito bolševickými blby by mělo být trestné.
Amen. Nase narodni symboly povazuji za opravdu krasne. Bohuzel se jimi zdobi lide, kteri z vlastenectvi udelali sproste slovo a z ceske vlajky poznavaci znameni proruskych kolaborantu. Smutne.
Na tom obrázku je napsaná pravda. Odkdy se pravda pokládá za dezinformaci? Autor článku je blázen.
A bohužel ho k tomu dohnaly drogy. Dnes bohužel tato troska kolem sebe šíří bláboly, lži a nesmysly. Je to vpodstatě chudák. Tak jako Biden, by měla být tato chorá figura držene daleko od společnosti.
Necítím se být lůzou a dezolátem!!! Jsou to jen sprosté urážky lidí slabé mysli a těch, kteří tuto společnost rozdělují!!!
Volit budu toho, kdo mě zaujme!
žádný hlupec si neuvědomuje, že je hlupcem.
Forum zase dnes vytáhlo Babiše jak jinak. Udělat si na něm živnost to je docela majstrštyk.
Nemel kraviny KOBLIHO!!
Bohužel se Fiala zdá být příliš slabým premiérem na to, aby podnikl nějaký razantní krok. Nečinnost vůči dezinfo scéně je největší chyba této vlády a vymstí se nám.
Co byste si tak představoval? Vodní děla a slzák proti demonstrantům?🤑
Tady jsem poprve, ale takove obludne blaboly uz cist opravdu nechci. Takze jsem tady naposled.
Skvělý nápad, zůstaňte si u svých Lidovek a Sputniků!
Nojo.Doležal. Že by černé svědomí? Že by se taky začal bát? No, třeba má proč. Boží mlýny melou. S tím nikdo nic nenadělá.
Vyhrozujete?
Ale no tak je zde nespokojenost občanů a jak to mají dát najevo když je nikdo neposlouchá a politici mají úplně jiné zájmy vždyť byli zvoleni lidem !!