Celý ten radikální růst nenávisti a výhrůžek ve veřejném prostoru dospěl k mezi, kdy by měla vláda zasáhnout represí bez ohledu na to, jaký kvikot se bude ozývat ze sociálních sítí.
Měla, ale nezasáhne… 😏
Vláda premiéra Fialy je co se týče dezinformací stejně nečinná, jako byla vláda premiéra Babiše.
A o tom, že se nám to ošklivě vymstí - není pochyb!
No jste normální ? Tak zase nova totalita?
Několikrát jsem v hospodě slyšel, že až oni ovládnou stát, tak viníci současné diktatury a cenzury budou viset. Párkrát jsem se s nimi pokusil diskutovat, ale byli jako mastný papír. Všechno zabili otázkou: a ty jsi u toho byl? Když jsem ji otočil na ně, nefungovalo to. Zkoušel jsem je ignorovat, ale vždy vytvoří oslí můstek. Třeba že se bojí zahrát na kytaru písničku z Mrazíka, jelikož máme tu cenzuru.
To ba chtělo vylézt z hospody a přesvědčit s, jak je to ve skutečnosti s těmi sliby koalice.
Pan Doležal má naprostou pravdu.Čeho je moc,toho je příliš.Vláda může vysvětlovat,víc toho neudělá.Opozice v tom rozeštvávání lidí a pohrdání soudy bude pokračovat,jde o jejich voliče.Teď je to na policii,státních zástupcích a soudech,měli by tvrdě zasáhmou.
Ještě vám tam chybí : za všechno může Babiš !!!
Už téměř padesát let tvrdím, že jakákoliv tolerance k hrubosti a sprostotě svádí mravně nepevné lidi k jejich opakování a napodobování a dříve anebo později
přinese "hořké ovoce". Za ta léta mi nikdy nebylo uvěřeno - tak čemu se teď divíte? "Příklady táhnou!"
Zeman, bureš a jeho parta, okamurovci - tragické "vzory" pro spoustu lidí 😪
Konečně lidé dostali rozum že to už stouhle Vládou to asi nepůjde apro je třeba ji svrhnout a udělat pořádek a jednou provždy tohle to už dávno není právní stát ale vládne tu jen korupce zloba a nenávist dokud tatady bude vládnout tahle neschopná Vláda P. Fialy tak tady nebude nikdy jako právní stát
Můžete nám prosím napsati něco o způsobu svržení této vlády, kterak pořádek budete dělati a hlavně jestli bude někdo viseti? Takové máte představy o právním státě? Nezbývá mi nic jiného než Burešovi ke kvalitě jeho voličů srdečně gratulovati.
bezdětný frustrovaný asociál, co nemá ani vlastní rodinu - uráží a nazývá dezoláty ty co se starají vychovávají atd.........kdo se o tebe bude starat na stáří v DD, pravděpodobně potomek těch dezolátů
A co děláte Vy tím komentářem? Slušně diskutujete? Ne, jen urážíte😏
Dobrý den
Myslím si, že tohle všechno je logickým důsledkem práce Andreje a Pi-Tomia. Takoví lidé nemohou uspět v demokratické společnosti, mohou ale, stejně jako Gottwald v 48 roce aktivizovat chátru a lůzu a na vyvolané nenávisti postavit svou kariéru. A stejně tak, jako se v 48 našlo dostatek lidí, kteří svou duši za ohlodanou kost zaprodali komunistům, tak takoví lidé se najdou i dnes....
Takže teď když se lidi bouří,tak je to chátra a když se lidi bouřili za vlády Babiše ,stavěli před Hamáčkovým domem šibenice ,tak to byla demokracie ,trochu překroucená né? No Fórum 24 no, jen nevím ,proč se všichni toho Babiše tak bojí
Pro Babiše je každý způsob jak dospět k vítězství ve volbách dobrý. Přesně to odpovídá jeho celému dosavadnímu životu: Vždy dělal jen to, z čeho měl on prospěch, ostatní ho nezajímají. Počínaje prosazením se v PZO za cenu spolupráce s STB, přes vypořádání se s prvními společníky ve Švýcarsku, násilná systematická přebírání firem, o které měl zájem, ovlivňování politiků (lhostejno zda ODS či ČSSD), nákup vlivných novin spojený s nástupem do politiky, zneužití úřadu premiéra při přidělování si dotací a zaklekávání na konkurenci, dosazování do správy sobě loajálních zaměstnanců atd. Chování od prezidentských voleb je ale už opravdu za hranou. Snad nakonec ti slušnější jeho voliči prohlédnou. Jinak se vrátíme o desítky let zpátky. Pokud vyhraje příští parlamentní volby, dokončí naprostý rozvrat společnosti.
Zajímavé u někoho vám vadí STB a zase u někoho vám nevadí Kontrarozvědka stačí se omluvit.
Nevím, proč se novináři ani po roce nedokázali zeptat členů ANO, na které škole došlo k tomu "největšímu hnusu" (dle Babiše) a jestli se vedení školy omluvilo žákům a jejich rodičům za nezákonné jednání vyšinutého kantora. Mně se to zjistit nepodařilo. Neví to policie, školský úřad, školní inspekce.
Proč bych měl věřit Babišovi, který se dopustil i bestiální lži na úkor vlastního syna? Zatím tedy věřím, že to skuhrání o největším hnusu (opřené o článek pana Holoubka byla ta nejvypečenější 🦆. Ani veřejnoprávní média neprojevili ochotu si to ověřit. Možná i ČT má k dezinformacím rozporuplný vztah. Třeba se s blížícími se volbami dočkáme zase nějakých 🦆🦆🦆🦆🦆 o tom, že aňákům kdosi kdesi údajně ublížil a že to byl ten úplně největší hnus.
Pan Doležal to přesně popsal a lze to shrnout, česká blbost v akci a když si někdo namaluje na tvář trikoloru , tak s tím transparentem ta soudružka jen ukázala, jak je hloupá, což je ale v Čechách dlouhá tradice..Ti lidé nepřemýšlí a vidí jediného viníka a to je ten, který uklízí po Babišovi ten jeho bordel a mnozí hlupáci tomu věří, protože Babiš dával. Co mu brání rozdávat dál, ale ze svého, ať vrátí, co z pokladny spolu s se Schillerovou vycucal. A nechápu, proč by měl mít ty obrovské zisky, když občané mu to musí financovat. Bohužel ta soudružka tohle nechápe, protože to Babiš neřekl...
Hlavně, že Vy jste ten vyvolený co to chápe...