1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 16 dny

Me jen zajima to “Ukrajino nejsi sama, nas nasi podporu” Co to ale v realu znamena,deportace Uk zpet domu?Vyslani nasi armady do boju?Pritom byla sance to ukoncit a poslat na Ukrajinu mirove sbory-Turecko se nabídlo

29
Před 15 dny

Zelinky by se měl z Putinem dohodnout předat mu dobyté území a bude po válce. Když mu Amerika zastaví vojenskou pomoc stejně mu nic jiného nezbude. Evropa na to nemá aby táhla ukrajinskou válku.

6
Před 15 dny
Zdeněk Sosna

Evropa na to nemá,ale ČR s Fialou,Pavlem je budou stále podporovat a ohýbat hřbet Bruselu.Stále zavísime na Rusku v dodávkach plynu a surovin.

1
Před 15 dny

Zelenský jako vítěz? Čeho vítěz? Nic se nevyřešilo. Naši politici se hned vyjadřují. Co proto udělali oni? Nic. Jen pár nějakých vzduchovek. Co proto dělá EU? Nic , jen si jezdí a říkají , jako Fiala , že jsou při Ukrajině už 3 roky a stále nic. Najednou se chce jednat , ale naši politici zase jen kritizují . Oni totiž nic jiného neumí. Jen žvanit kolem , a skutek utek. Co udělal Fiala a spol proto, aby se jednalo? Nic . A to nejen naši politici , ale celé EU. Potřepou si rukou , něco prohlásí a jedou zase domů. Zase je tu po Trumpovi nové heslo. Zbrojení. K čemu? Vyjadřování našich politiků jen rozbouří vody . A bude hůř.ů Označit Trumpa za gaunéra prohlásí politik ,Bartošek který má 2% volitelnosti. Měl by zalézt . Jejich předseda tancoval a chlastal při útoku na FF . To bylo gaunérství. Zelenský , který by měl všem děkovat všechny jenom uráží.

12
Před 16 dny

Tak to všichni jistě uvidíme je to začátek nečeho a kdo bude výtěz to taky, vždy vyhrává silnější

18
Před 16 dny

Někdo použil na hodnocení Trumpa slovo gauner, já přidávám, a vyděrač. Jsem přesvědčen že v budoucnu dojde Trump za tuto svou politiku odsouzení. Ale jak víme nic zde není poprvé, podobné, zastrašovací metody při jednáních, hlavně se slabšími partnery používal i A. Hitler, jako příklad může sloužit jednání s prezidentem Háchou.

46
Před 16 dny
Jan Wiedermann

Nečekal jsem Nacistické USA ,ve snu by mě to nenapadlo. Teprve dnes mě dochází ty souvislosti, to urputné mlžení původu potomka německého ilegálního přistěhovalce.

26
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 16 dny

Jestli je nepřímo vyhazov z Bílého domu vítězství tak budiž.Zelenský se ocitl v pasti ze které není úniku.Ono hrát na dvě strany není dobré.Teď jde o to komu slíbil nerostná bohatství dříve,jestli UK nebo USA

31
Před 15 dny

Je k smíchu ta naše politická garnitura. Kecy, fráze a slova,nic víc. Jak bohabojné proslovy,jak za JAKEŠE ,když se blížila sametová. Zelenský vyletěl z Bílého domů jak špinavý hadr. To gesto skřížených rukou,tak to byl vrchol neúcty. Myslel si,že když Francouz a Angličan mu metali cestičku,tak si může dovolit co chce? Dostal lekcí. - veřejně a potupně.

3
Před 3 dny
Lenka Urbanová

Pokud vím tak Fiala neplive v parlamentu pět hodin jedovaté sliny jako slovenský lhář,zloděj estébák Bureš váš guru kobliho.

Před 16 dny

Nerozumím tomu vládnimu nářku. Nejdříve plakali ,že se nemohli zúčastnit jednáni o ukončení konfliktu. Vykřikovali ,že nesmi být dohoda bez EU. Teď když jednáni pod vedením USA začínají krachovat ,mají jedinečnou možnost předvést vysokou diplomacii a ukončit ho podle svého. Že by se toho zalekli?

9
Před 16 dny

To jsou kydy jak kdybych poslochal bandu tepolušu a ne členy vládní koalice kteří mají uklidnit obyvatelstvo této země

64
Před 16 dny
Josef Krupa

Nevím co si mezi sebou povídáte, ale proč to sem taháte? Já jsem klidnej. Nikdo nemůže za to, že jste vyděšenej. Bacha na to, nejhorší je smrt z vyděšení.

31

Ukázka úrovně našich politiků. Nepřítele už máme na všech stranách, jediný kdo má pravdu je naše vláda v čele s panem prezidentem. Diplomatické chování a jednání je jim naprosto cizí jako Zelenskému. Každý už se třese, že Česká strana má jiný názor a je připravena vyhlásit válku celému světu. Problém je v tom, že velká města v těchto státech mají více obyvatel než my. Pokud budete obchodník s jakými partnery budete uzavírat kontrakty? Rozhodně ne s tím kdo vás kritizuje a napadá, na světě je dost jiných partnerů kteří se umějí chovat a vědí jak dosáhnout požadovaného cíle. Jednání našich představitelů je na úrovni nejzaostalejších zemí světa.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt