Tragedie pro Ukrajinu ta se bez USA neobejde a ani Evropa. I přes silná silácká gesta. Není AMERICKÁ vesta! 2025
Odkaz
Zelenský vyšel jako vítěz. Platy budou jako v Německu. Splnili jsme předvolební sliby na , teď už asi na 99%. Udělal jsem chybu, když jsem byl v KSČ, ale to je dávno to se nepočítá, byl jsem mladej. A co tam máte dál pánové?
Aktuálně Bílý dům: Posvítíme si na rádoby Evropské lídry. Na všechny. Chci aby Evropané věděli, co jsou jejich vůdci, premiéři, prezidenti zač. Já mám svou zemi na prvním místě. Může to říci i někdo z Evropy? Já ten audit zveřejním a to se budou lidé z Evropy divit. Kam jdou jejich peníze. V tomto bodě souhlasím s Ruským prezidentem Putinem a ministrem Lavrovem, že budou stíháni a potrestáni všichni, kdo chtějí válčit a nechtějí mírová jednání. Evropa, ať si válčí s Ruskem jak chce, není to naše válka, nikdy nebyla a bývalý prezident USA byl jen senilní idiot. Zbytečně vyhozené peníze američanů. Evropa, tedy její lídři by si měli uvědomit, že jednají na úkor svých občanů. Kdo chce válku? Já ne, ale jestli EU ano, tak je to její věc.
Nevím jestli "vítěz" se obejde bez podpory USA.
Evropa by měla peníze investovat do vlastní obrany a soběstačnosti, než je pálit pro nesmyslnou zelenou ideologii. Je nutno zastavit Green Deal! Hned!
Už se proberte, Zelenský byl vyhnán jako spráskaný pes. A EU se svým Green Dealem se mezi mocnosti nedostala, spíše naopak. Tak už to pochopte! Bez USA, Číny ale bohužel i Ruska je EU víte kde! Tak to v zájmu zisku zařídili politici a oligarchové!
Vítězem nebyl nikdo.Jen došlo ke zhoršení mezinárodní politické situace.Ale jak to tak čtu,někteří nad tím jásají.Doufám,že až vychladnou horké hlavy,budou jednání pokračovat.Vždy je lepší se pohádat než po sobě střílet.
Od lidí, kteří neznají přímou úměru mezi cenami energií a jejich vlivem na ekonomiku státu, mě to vůbec nepřekvapuje. Jejich hodnocení tohoto setkání v bílém domě je opět mimo mísu.
Fiala projede za pár měsíců volby a bude to taky vykládat za výhru. Vlastně vyhraje, protože sklidit, co zasel za bordel je na dekádu.
S rychlostí s jakou Zelenský vyběhl ze dveří Bílého domu, takto vítězové neodchází. Opět vedle pane Fiala.