1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 16 dny

Tak odešel anebo byl vyhozen ??? ... 😮😮

17
Před 16 dny
Stanislav Novák

Vyhozenej, ale jako vítěz.😝

46
Před 16 dny

Odešel jako vítěz ??? To se ještě uvidí mistře ... US pomohla Ukrajině vice než kdokoliv jiny... Tak ty vase silná slova si nechte pro sebe ...

2
Před 16 dny

Bohužel ale neodešel dobrovolně ale byl vykázán

54
Před 16 dny

Reagan uzbrojil SSSR, Putin uzbrojí EU.. (tedy pokud se dřív nerozpadne či nedostane rozum, s exoty jako Uršula či Fiala těžko)

2
Před 16 dny

Rozhodně jako vítěz neodešel. Bude se muset naučit respektovat realitu.

13
Před 16 dny

Trumpa určitě zajímá, co si o něm myslí čeští politici. Buďme realisté.

24
Před 16 dny
Pavel Zapletal

No, reálně to zajímá hlavně české občany, jaký mají naši politici názor. Jak se kdo vybarvuje, přebarvuje, odbarvuje...a kdo pro jistotu mlčí, a čeká, jak to dopadne. Aby potom mohl pozvednout ten správný transparet, a křičet " já to říkal už dávno". Těch je nejvíc...

7
Zobrazit další reakci
Před 16 dny

Zelenský chtěl diktovat i USA . To se mu ale nemůže povést. Stačí , že diktuje celé EU , i když v ní Ukrajina není. Je to její diktátor.

2
Před 16 dny

Jaký vítěz? Odešel jak spráskaný pes. Trump je na koni, protože uzbrojí a vyčerpá celou neschopnou EU.

1
Před 16 dny

Odešel jako vítěz - parádní vtip..

34
Před 16 dny
Rosta Syptak

Morální vítěz je Zelenský naprosto, jinak tam všichni díky dvojici Vance + Trump prohráli.

17
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 16 dny

Sledoval jsem to setkání. A vítězem je stejným jakým vítězem je pan Fiala v Čechách,

4
Před 16 dny
Josef Torok

Ano pane, sledoval jsem to v přímém přenosu tak jako vy. Nemohu pochopit, jak někteří občané ČR a jeho vládnoucí garnitura popisují co se v USA stalo. Doporučuji TV, aby rozhovor představitelů uvedených států zopakovala. Pan Baar měl k celé situaci vysvětlení z kterého pramení lidové heslo: "Dočkej času, jako husa klasu".

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt