Tak odešel anebo byl vyhozen ??? ... 😮😮
Vyhozenej, ale jako vítěz.😝
Odešel jako vítěz ??? To se ještě uvidí mistře ... US pomohla Ukrajině vice než kdokoliv jiny... Tak ty vase silná slova si nechte pro sebe ...
Bohužel ale neodešel dobrovolně ale byl vykázán
Reagan uzbrojil SSSR, Putin uzbrojí EU.. (tedy pokud se dřív nerozpadne či nedostane rozum, s exoty jako Uršula či Fiala těžko)
Rozhodně jako vítěz neodešel. Bude se muset naučit respektovat realitu.
Trumpa určitě zajímá, co si o něm myslí čeští politici. Buďme realisté.
No, reálně to zajímá hlavně české občany, jaký mají naši politici názor. Jak se kdo vybarvuje, přebarvuje, odbarvuje...a kdo pro jistotu mlčí, a čeká, jak to dopadne. Aby potom mohl pozvednout ten správný transparet, a křičet " já to říkal už dávno". Těch je nejvíc...
Zelenský chtěl diktovat i USA . To se mu ale nemůže povést. Stačí , že diktuje celé EU , i když v ní Ukrajina není. Je to její diktátor.
Jaký vítěz? Odešel jak spráskaný pes. Trump je na koni, protože uzbrojí a vyčerpá celou neschopnou EU.
Odešel jako vítěz - parádní vtip..
Morální vítěz je Zelenský naprosto, jinak tam všichni díky dvojici Vance + Trump prohráli.
Sledoval jsem to setkání. A vítězem je stejným jakým vítězem je pan Fiala v Čechách,
Ano pane, sledoval jsem to v přímém přenosu tak jako vy. Nemohu pochopit, jak někteří občané ČR a jeho vládnoucí garnitura popisují co se v USA stalo. Doporučuji TV, aby rozhovor představitelů uvedených států zopakovala. Pan Baar měl k celé situaci vysvětlení z kterého pramení lidové heslo: "Dočkej času, jako husa klasu".