Odsoudit někoho na základě jedné odposlech utéct věty bez dalšího kontextu pouze domněnky soudkyně je zvěrstva hodné padesátých let minulého století.
Jak prosím Vás Andrej Babiš ohrožuje demokracii? Tím, že šlápl kmotrům z ODS na penězovody?
Tím, že celý puč na Nečasovu vládu zosnoval, tím, že si hned se vstupem do politiky nakoupil nejvlivnější média, která by ho roznesla na kopytech velmi brzy. A pokud ho dosadíte do vlády opět, tak naše země bude stagnovat a propadat se níž a níž, protože Babiš neudělá žádnou reformu, i kdyby vládl sto let. Cílí jenom na to, jak se napojit na stát a sát co to dá.
tak pan Šafr opet sahl po lahvince alkoholu a vyplodil tento paskvil, hlavne nesedejte za volant, at opet nemate problem se zakonem.
Skoda, cekal jsem, ze pujde sedet natvrdo...
Až po Burešovi.
Nechápu proč seznam.cz pořád zveřejňuje přiblblé články p. Šafra a Forum 24. Bohužel mám u nich email a nechce se mi chodit jinam... ale to je katastrofa.
Správný potup soudkyně, ta jeho jezinka, která si hrála na vládkyni měli natřít také pořádně.
Po přečtení tohoto článku si mi utvrdil názor, že Parlamentní listy a Forum24 jedno jest.
A má pravdu že jo, článek vypovídá o stavu našeho státu.
VY za tyto slinty máte ještě tolik drzosti, aby vám někdo přispěl na "nezávislou" žurnalistiku ? Nasrɐt... 😄
Máte pravdu předsedo 👍👉
Co tvoje odsouzení za chlast za volant, Šafře, to bylo v pořádku??
Taky to bylo spiknutí