Ze zvolení Petra Nečase jsem měl kdysi radost a to přesto, že jsem ODS nikdy nevolil. Konečně někdo. kdo na mě působil slušně, nevytahoval se, že má gule. To jsem ale netušil, že bude mít šéfovou.
A 4 poslanci, kteří tehdy zcela náhle změnili názor, který předtím skálopevně zastávali smrdělo. Vzpomínám si, že bezprostředně potom se novináři ptali Mirky Němcové a ta tehdy hledala slova, která nenašla.
jste trochu mimo - nezměnili názor, jen už nehlasovali...
Hele nechte si ty kecičky.A co dary pro jeho pracovně tenkrát vytíženou spolupracovnici která do konce sil ničila své tělo to nic.A co uplatky která dostávala od ruzných lidí kteří chtěly komunikovat s Nečasem to nic u Vás.To byly milionové dary od ruzných bosu pokud vím tak tam byla i jedna velice známá modní návrhářka snad nějaký hodně drahý prsten jí dala.Ale za co to samozřejmě nevíme.Zaplatila už daně z daru.To by zajímalo mně.Nějaký Nečas mně nezajímá je to stejný hatlapatla jako Fiala....
Když něco kritizuje všeznalec Žumpa Žumpovič Šafr, tak je zřejmé, že jde o správnou věc. Totéž platí o Hovorkové a celém Forum. 🤮💩
Ano, píší pravdu a to je i bylo a vždy bude pro komunisty velice nebezpečné !
Odsouzení Nečase je správné a legitimní. Umožnil milence, aby zneužila Vojenské obranné zpravodajství a to pro mne představuje skutečné ohrožení demokracie. Za to měli oba jít na tvrdo do vězení nejméně na 7-10 let. Korupční modus operandi, který byl Nečasovi prokázán, měl být také tvrději potrestán. Oba skutky dosahují extrémně vysoké společenské nebezpečnosti. Stejnou míru nebezpečí představují pro bezpečnost státu a nás všech lidé jako p. Šafr z jeho pozice novináře. Tito fanatičtí liberálové nemají svědomí a nejsou schopni dohlédnout důsledků svých činů. Za Výmarské republiky se stejní fanatici liberalismu zastávali Hitlera a dovolávali se jeho práv. Právě fanatičtí liberálové pomohli nacistům schválit zmocňovací zákon a tím jim fakticky předali moc ve státě. Čeští liberálové učinili totéž ve vztahu ke komunistům v roce 1948.
bolševický puč 2015 ,využil slabého Nečase,dnes je i prezident bývalý kádr a za rok nebo kdy skončí tenhle profesorský marazmus,si komouši vezmou s Burešem už úplně všechno.Slovensko a Madarsko je toho důkazem a válečná výroba v Rusku vykonavatelem.můžete s tím nesouhlasit,můžete o tom diskutovat,ale to je tak všechn co se s tím dá dělat
Šafr byl za řízení v opilosti odsouzen už v červnu. Proti rozsudku se ale odvolal. Odmítl, že řídil pod vlivem alkoholu. Pouze si prý šel zatelefonovat do vozu, protože nechtěl, aby hovor slyšela jeho přítelkyně. Vůz dle svých slov neřídil, byl ve velmi konfliktní situaci po telefonátu s manželkou a nic si nepamatuje.
Podle svědků a policie byl ale opilý tak, že nemohl chodit a špatně artikuloval. Odběru krve se odmítl podrobit.
Šafr tvrdí, že měl depresi a užil Xanax. Do auta usedl jen kvůli telefonování a policisté, kteří se na něj začali dobývat, se k němu chovali jako ke zločinci, tak s nimi odmítl spolupracovat. Jejich postup považuje za skandální. Svědkové, kteří ho viděli řídit, podle něj lžou, protože mu chtějí uškodit.
Zdroj: Odkaz
Tohle jsi Šafře v celé své ubohosti, zbabělej šmejd, vymlouvající se na cokoliv!! Pravej českej srab a sráček!!
Přeji Dobrý den. Pan Nečas, byl velice slušný a nekonfliktní. Měl všechny aktéry vyházet z jejich pozic a nemusel mít problémy. Je jasné, že za tím ,,humbukem " stál Zeman s Babišem a jeho pomocníci...Nebudu to rozepisovat jsou svátky...
Máte absolutní pravdu.Psát o Babišovi a Zemanovi to je jenom na blití...
Opravdu k čemu toto je? Uplácení politiků? A neděje se to VŠUDE (zejména v TOP demokracii USA) dnes a denně? Prostě Nečasova vláda skončila a hotovo ...
Kolik MILIÓNŮ tento soudní proces stál a kdo to zaplatí? No samozřejmě že MY, daňoví poplatníci...
Stejně jako kolik stál směšný soud Čapí hnízdo? A přitom se jednalo o pár drobných!! 50mil dotace .. co to proboha je? To že státu utekly miliardy s prodeji bytů v MU atd.. - a to vůbec Český stát ani nechtěl soudit (neboť na to neměl koule...)
Tedy VŽDY si prosím uvědomto, CO je pro nás horší a co nás víc stojí ...
Nečasova vláda PADLA! To je trest jak pro Nečase tak pro Moniku Lev.. (pardon paní Nečasovou 🙂 ) Tím to mělo skončit náš stát ušetřil 20 mega (možná i víc) za vyšetřování, soudy ....
Skandální zvrhlost je váš článek, pane Šafře. Jestli teď píšete, že odsouzení Nečase vedlo k dominantnímu postavení A. Babiše, velice by mě zajímalo, koho budete obviňovat po příštích volbách. Protože už teď je jisté, že díky zmatenému vládnutí pětikoalice pod taktovkou premiéra Fialy bude mít dominantní postavení opět Bureš!
Díky své nenažranosti zlikvidovali českou pravici. K Nagyové lezli od dveří po kolenou s dárky pro tuto dominu. Když podlehl Nečas tak nechápu ty ostatní co za to měli!