1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Zbyteční jste především vy milé F24. Jak někdo může spojit Okamuru s průvodem Sokola tak na to musíš být hodně velkej magor a lidi považovat za ultra pitomce. Já zapoměl, vy vlastně takovými nesmysly ochraňujete tu liberální demokracii, ačkoliv se to spojení vylučuje. Kam až jste schopni zajít?

13
Před 10 měsíci
Josef Vaculík

Sem nechoďte jak jednoduché. Já vám taky nelezu na Sputnik, neposlouchám dezoláty typu Oka můra, Rajch, Vrabel, Konečníková, Černohorský proč taky. Ani na toxický dezinformační Facebook a mám klid.

12
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 10 měsíci

My máme župy?

8
Před 10 měsíci
Jaroslav Šerák

To vy nevíte?

(Přesněji - sokolové mají župy.)

"Trocha" vzdělávání by vám rozhodně neškodila.

2
Před 10 měsíci

Kdyby se Sokolové drželi svých původních názorů a způsobů , tak je Okamura za usedlého šedoprůměráka.Dnes by k údivu stačilo kdyby hromadně vyhnali mládé chlapce na cvičení s heslem Síle zdar či Tužme se .Cvičení by se zahajovalo a končilo hromadným nástupem . Cvičil by se zápas/šerm. Zcela nepokrytě jako příprava na vojenskou službu .A nad tím vším by vlála česká vlajka.

2
Před 10 měsíci

Jen pro připomenutí. Při zahájení XVI.sletu 2018 Sokolové pískali na Bureše. Od roku 48 první spontánní protest, při nádherné oslavě 100 let republiky.

53
Před 10 měsíci

Průvod jsem viděla, mávala z chodníku a byla fakt dojatá - moc hezké a skutečně vlastenecké. A není to jenom pouhé slovo ...

18
Před 10 měsíci
Iva Kaiser

Jasně. Toto je historie Československa. Naše historie. Hezký den. Také netušila vše a podívala se na internet a čeští legionáři a Masaryk. Naše vlast. Pěkný den.

4
Před 10 měsíci

Pane Tesaři moc děkuji za lidské vyjádření nálady, která se bohužel že společnosti vytrácí.

39
Před 10 měsíci
Petr Dundáček

Neřekl bych, že se vytrácí ze společnosti. Jen z asociálních sítí, které zesilují negativní věci a potlačují ty pozitivní.

Před 10 měsíci

Komunistická spartakiáda v jiném provedení,nechápu Sokol,je to přežitek dávných dob,lidé kteří se nudí.Nejsem A.Fritzová,pouze používám její mail.J.F.Sokol mi nestojí za komentář,vy pokrytci.

14
Před 10 měsíci
Alfritzova Fritzova

Soudružko, Sokol tu byl dávno před komunisty. Píšete komunistické žvásty.

17
Před 10 měsíci

Zbytečný stejně jako Bureš

22
Před 10 měsíci
Zdeněk Navrátil

A co teprve sedmilhář

1
Před 10 měsíci

trošku jsem nepochopil souvislost mezi Sokolem a vloženou větou o Okamurovi. To už se k sobě hodí víc chléb se sádlem a marmeládou.

18
Před 10 měsíci
Jirka Nový

Můj děda to někdy jedl - vzpomínka na totální nasazení v Rajchu (máslo nebylo).

3
Před 10 měsíci

Japonci Slováci dva z mála národů, spolupracujících za II. světové s Fašisty. Tomio a Babiš, paraziti, které bychom měli vyhostit do jejich domovů..

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt