Zbyteční jste především vy milé F24. Jak někdo může spojit Okamuru s průvodem Sokola tak na to musíš být hodně velkej magor a lidi považovat za ultra pitomce. Já zapoměl, vy vlastně takovými nesmysly ochraňujete tu liberální demokracii, ačkoliv se to spojení vylučuje. Kam až jste schopni zajít?
Sem nechoďte jak jednoduché. Já vám taky nelezu na Sputnik, neposlouchám dezoláty typu Oka můra, Rajch, Vrabel, Konečníková, Černohorský proč taky. Ani na toxický dezinformační Facebook a mám klid.
My máme župy?
To vy nevíte?
(Přesněji - sokolové mají župy.)
"Trocha" vzdělávání by vám rozhodně neškodila.
Kdyby se Sokolové drželi svých původních názorů a způsobů , tak je Okamura za usedlého šedoprůměráka.Dnes by k údivu stačilo kdyby hromadně vyhnali mládé chlapce na cvičení s heslem Síle zdar či Tužme se .Cvičení by se zahajovalo a končilo hromadným nástupem . Cvičil by se zápas/šerm. Zcela nepokrytě jako příprava na vojenskou službu .A nad tím vším by vlála česká vlajka.
Jen pro připomenutí. Při zahájení XVI.sletu 2018 Sokolové pískali na Bureše. Od roku 48 první spontánní protest, při nádherné oslavě 100 let republiky.
Průvod jsem viděla, mávala z chodníku a byla fakt dojatá - moc hezké a skutečně vlastenecké. A není to jenom pouhé slovo ...
Jasně. Toto je historie Československa. Naše historie. Hezký den. Také netušila vše a podívala se na internet a čeští legionáři a Masaryk. Naše vlast. Pěkný den.
Pane Tesaři moc děkuji za lidské vyjádření nálady, která se bohužel že společnosti vytrácí.
Neřekl bych, že se vytrácí ze společnosti. Jen z asociálních sítí, které zesilují negativní věci a potlačují ty pozitivní.
Komunistická spartakiáda v jiném provedení,nechápu Sokol,je to přežitek dávných dob,lidé kteří se nudí.Nejsem A.Fritzová,pouze používám její mail.J.F.Sokol mi nestojí za komentář,vy pokrytci.
Soudružko, Sokol tu byl dávno před komunisty. Píšete komunistické žvásty.
Zbytečný stejně jako Bureš
A co teprve sedmilhář
trošku jsem nepochopil souvislost mezi Sokolem a vloženou větou o Okamurovi. To už se k sobě hodí víc chléb se sádlem a marmeládou.
Můj děda to někdy jedl - vzpomínka na totální nasazení v Rajchu (máslo nebylo).
Japonci Slováci dva z mála národů, spolupracujících za II. světové s Fašisty. Tomio a Babiš, paraziti, které bychom měli vyhostit do jejich domovů..