1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Je mi úplně jasný, kdo u nás drasticky zvyšuje kriminalitu a další trestnou činnost, Ukrajinci to nebudou, spíše takoví nevzdělaní neinteligentní věčně zchlastaní dezolátci.

40
Před 1 měsícem
Roman Kudlička

Přesně, takže klasický volič SPD. Je vtipné když ten kříženec mluví o migraci 😂😂

35
Před 1 měsícem

Okamura patří mezi ty nejhůře přizpůsobivé.

24
Před 1 měsícem

Vsadím klidně kalhoty, že kriminalita členů SPD a jejich voličů je řádově vyšší, než u Ukrajinců.

31
Před 1 měsícem
Miroslav Frank

Tak je statistický potvrzené, že na hlavu způsobují Ukrajinci míň věcí než Čech nebo Slovák....

4
Před 1 měsícem

Volič SPD je většinou méně vzdělaná člověk čerpající sociální dávky, takže člověk nepřizpůsobivý a zvyšující kriminalitu.

40
Před 1 měsícem

Japonský popelář opět poučuje. Měl by jít domů a dát nám pokoj. Už nás stál všechny dost. Jen nám tahá peníze z kapes

33
Před 1 měsícem
Radek Koliáš

Mě by zajímalo kolik trestných činů, tedy i těch nedbalostních, tady mají na svědomí Japonci.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícem

Jediný,kdo tu kriminalitu zvyšuje,je tenhle zlodějský,prolhaný,šikmooký(nemám nic pro Japoncům,Vietnamcům,ale proti němu)šašek,tím co za hnus z něj vychází.

Už aby byl ve vězení,pakáž jedna.Nebo táhne tam,kde jsi se narodil v Japonsku válka není,jenomže,tam by ho nenáviděli za jeho původ.

15
Před 1 měsícem

Tos, Dvořáku, něco nepochopil. Když přijdou lidi, kteří páchají kriminalitu, tak přestože ji páchají méně často, než původní obyvatelstvo, celkový počet kriminálních činů se zvýší.

13
Před 1 měsícem
Albert Procházka

Boooóže kdes dal rozum.

10
Před 1 měsícem

Nedávno jsem ležel v nemocnici. Skoro polovina pomocného personálu byl z Ukrajiny...Okamůra blouzní. To má zřejmě ze svého drahého domu, kde všechny místnosti jsou kulaté. 🙂

8
Před 1 měsícem

Už je mi z té permanentní kampaně na zvracení. Co všechno političtí podnikatelé zkusí aby se dostali ke státním penězům?

7
Před 1 měsícem

Kdo se nějak ne a ne přizpůsobit je Okamura. Na první pohled do našich končin nepatří.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt