Je mi úplně jasný, kdo u nás drasticky zvyšuje kriminalitu a další trestnou činnost, Ukrajinci to nebudou, spíše takoví nevzdělaní neinteligentní věčně zchlastaní dezolátci.
Přesně, takže klasický volič SPD. Je vtipné když ten kříženec mluví o migraci 😂😂
Okamura patří mezi ty nejhůře přizpůsobivé.
Vsadím klidně kalhoty, že kriminalita členů SPD a jejich voličů je řádově vyšší, než u Ukrajinců.
Tak je statistický potvrzené, že na hlavu způsobují Ukrajinci míň věcí než Čech nebo Slovák....
Volič SPD je většinou méně vzdělaná člověk čerpající sociální dávky, takže člověk nepřizpůsobivý a zvyšující kriminalitu.
Japonský popelář opět poučuje. Měl by jít domů a dát nám pokoj. Už nás stál všechny dost. Jen nám tahá peníze z kapes
Mě by zajímalo kolik trestných činů, tedy i těch nedbalostních, tady mají na svědomí Japonci.
Jediný,kdo tu kriminalitu zvyšuje,je tenhle zlodějský,prolhaný,šikmooký(nemám nic pro Japoncům,Vietnamcům,ale proti němu)šašek,tím co za hnus z něj vychází.
Už aby byl ve vězení,pakáž jedna.Nebo táhne tam,kde jsi se narodil v Japonsku válka není,jenomže,tam by ho nenáviděli za jeho původ.
Tos, Dvořáku, něco nepochopil. Když přijdou lidi, kteří páchají kriminalitu, tak přestože ji páchají méně často, než původní obyvatelstvo, celkový počet kriminálních činů se zvýší.
Boooóže kdes dal rozum.
Nedávno jsem ležel v nemocnici. Skoro polovina pomocného personálu byl z Ukrajiny...Okamůra blouzní. To má zřejmě ze svého drahého domu, kde všechny místnosti jsou kulaté. 🙂
Už je mi z té permanentní kampaně na zvracení. Co všechno političtí podnikatelé zkusí aby se dostali ke státním penězům?
Kdo se nějak ne a ne přizpůsobit je Okamura. Na první pohled do našich končin nepatří.