Pani Hovorková píše o lhaní, zřejmě včera sledovala premiéra Lžialu na Primě.
Nácovský - to má něco společného s fašisty, nebo je to váš charakter?? Pak mě ale mate to slovo Jaroslav. 😁😁
Hovorková, vykašli se na to za těch pár jidášských grošů. Evropa je zamořená migrací, přijímá další... Záměrem je vytvořit islámský chalifat. A ty píšeš takové blbosti...
Proč se tedy ten náš český rónin do krve soudil s tiskem o označení "P*tomio". Tam se o svobodu slova nejednalo?
Je vidět, že ty obrázky vytvářela UI. Všichni jsou tam takoví krásní, čistí a učesaní. Je to idealizovaná skutečnost.
Není to idealizovaná skutečnost. Je to vylhané (včetně těch hesel) a jasně rasistické.
Jak jsem v článku došel k výrazu "propadliště dějin" , dál jsem nečetl. Autorka naposledy asi četla projev Husáka.
Nase justice?Blaznite?
Tak ať SPD argumentuje jako náš současný nejsprostější lhář, Fialový sedmilhář, že se jedná o "metaforu a billboardové zkratky" !!
Jen popis reality, Němci už uvažuí že zavřou hranice.U nás za to pana Okamuru ti " spravedliví" ostrakyzují.
Budiž jim jednou odpuštěno az prozřou
Hovorková, ty jsi ještě neviděla desetiletého cigána hulit?? Tak jsi opravdu mimo!!
A myslíte, že jinak barevné děti to nedělají?? V jaké černobílé pohádce to žijete??
uz by jsme skutecne meli ten spolek spolu pozavirat jed zlodej vetsi druheho a o vecnem lhani ani neni treba se zminovat.