Premiér Slovenského štátu a jeho prázdné floskule.
Na stráž! 👎
Tak treba zrovna Madarsku vubec nikdo nebrani z EU vystoupit. Proc to Viktor se svoji ustavni vetsinou neudela ? To fakt nikomu neprijde divne ? To je prvni dezolatni otazka kterou bych si jako dezole "disident" polozil.. protoze to opravdu dost vysvetluje, jak velkou manipulaci zrovna Viktor jede. Fakt je nikdo v EU nedrzi, naopak.
Nejak Filcko zapomnel dodat, ze tentokrat ho politika prosazovani jedineho spravneho nazoru tesi, protoze se jedna o jeho jediny spravny nazor.
.
Kdyby mi Slovensko nebylo blizke, tak at se treba jmenuje Bananistan. Ach jo.
Jsou to Horní Uhry a Orbán baží po Velkém Maďarsku.
To zrovna on má co kázat , když ve Slovensku žádná opozice není.
Fico se pomocí lží snaží po ruském vzoru změnit historii a obhájit své proruské názory.👎
No že to pane Fico neřeknete rovnou, srpen 68 byla bratrská pomoc, né .....
Fico neadresně obviňuje jiné z toho, co páchá sám. Proč oklešťuje svobody Slovenské televize???
Protoze se to da svest na EU. Jednoduche a bezpracne. Svym zpusobem je to komicke, kdyz dnes uz vetsina lidi travi cas na fejbuku a jutubu a vse co se tam objevi pokladaji za pravdu :D
Suverénny chalan zo Žarnovice - čo dodať?
Kto je zo Žarnovice ?
A to co řekl p. Fico není pravda?? Vždyť zásah vojsk Varšavské smlouvy u nás byl hlavně směrován na zamezení názorů, které režimu nevyhovovaly. Nějak mi uniklo, co měl autor článku proti vyjádření premiéra, které uvádí v titulku.
A na Slovensku potlacuje jine nazory 300000 cizich vojaku ? Myslim ze noviny ctu dost a tohle by mi myslim neuniklo. Jestli se slovakum v EU nelibi, muzou vystoupit, stejne jak madari. Fico to vi, ale svadet vsechny problemy na EU je jednodussi, nez nekomu rict ze korupce a dalsi nesvary, jsou v zasade moralni problem daneho naroda. EU nevyresi ani ceske ani slovenske inklinace urcite casti naroda krast a podvadet. Tezke si to priznat ? Se s tim smirte..
Je nutno se důrazně distancovat od současného Slovenska.
Co bude dál ukáže čas.