Tahle si koupí vyznamenání v papírnictví,včera si Havlíček přivezl autobus stážistů na debatu a tak dále ano jde pořád dál a dál.Co bude Schillerová dělat aby nezůstala pozadu.
Párek v rohlíku.
Okamžitě, jakmile se jí podaří sehnat tento kostým.
Když chytneš vši taky se neptaj. Prostě přilezou a přicucnou se...
Anosekta a Burešbabiš si fšecko kúpi, tak proč by si nemohli kúpiť i medaile. Že se slušným normálním lidem dávají medaile za zásluhy, to je pod jejich rozlišovací schopnost.
A bývalý Jihomoravský hejtman, nyní poradce Rakušana na Vnitru Michal Hašek se tam náhodou taky nemihnul v té své podplukovnické uniformě, co tenkrát dostal za přiklepnuté dotace? 😉
Odkaz
Hašek už na vnitru není.
Jak říká Havlíček, ANO si musí volby odmakat, přeloženo do češtiny nacpat ( chtěl jsem použít jiné slovo) na jakoukoliv akci a tam agitovat za ANOFERT a chválit jejich vrchního chaotika, který teď ještě ke všemu neví jestli se má ještě hlásit k Trumpovi. Tak snad nakonec to normální lidi pochopí, že tahle parta jen slibuje a ještě nás potáhne na východ...
BLABOLE.
Klasika komedie ANO
Znám jednoho poslance z druhé strany politického spektra, který chodil často na pohřby lidem, které ani neznal. Až se pozůstalí divili, odkud že toho jejich dědečka mohl znát, když není původem zdejší, nikdy spolu nepřišli do kontaktu a dědeček ho při sledování debat v televizi nemohl ani vidět. Jo, politika je zvláštní řemeslo, kreativním bezpáteřním prospěchářům vysloveně pasující.
Co dokázala za pět let, ta to husička, že má hruď s řády jak Brežněv? Nic. Jen je na výplatnì pásce, gaunera Bureše. Monike se umì otáčet. Peče, vařì, obráži jak kolotočář všechny akce v okolí. Vše platí Anohnitì. Hnus.
Opravdu ubozaci
Ano f35 jsou strašně drahé, nikdo je nechce, je to fináloví hnus i když ho vybrala už moje poradní skupina a fotil jsem se v něm vykreneny jak …. Kdo by chtěl letadla 5te generace když muže mít 4++. Kdo by chtěl f35a která stojí $85M když můžu mít nejdražší prodávanou stíhačku na světě za $125M a k tomu patriot za $1mld.pry na armádu nejsou peníze. To jsem řekl vcera, dnes je dnes a dnes chci to nejdražší na světě.
Hochu, tobě není dobře, že ?
Babišovo ANO lže a podvádí všude,kde se jejich členové objeví, mají také kmenový vzor,tak ho napodobují, přitáhne i tam kam není pozván....hroší kůže.