1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícemUpraveno

to asi byla hasit ty Babišovy cisterny, když od něho dostala ten velkej, hvězdnej řád.

18
Před 1 měsícem

Nechápu, proč se tady nadává celému ANO, pro dva členy, kteří jako nechtění hosté se někam nacpali. Dále si myslím, že od pořádajícího SDH je pokrytecké, "pozvat" slovy NO TAK PŘIJEĎTE, a pak vypisovat, jak se jim zdá, že pohrdají dobrovolnými hasiči. Stačilo přeci slušně poděkovat za nabídku s tím, že snad příště. Rozhodně by to bylo férovější, i slušnější.

Před 1 měsícem

Tipnul bych si, že vyznamenání "velkou hvězdou" je výhra v řiťolezectví, umění zařídit rychlý výstřik do terče nebo podobné disciplíny.

Stále více nesouhlasím s tvrzení (i politiků), že politici jsou odrazem společnosti. Je to přesně naopak. Jak se kdysi říkalo - to bych musel chodit kanálama. Tito politici ale chodí po schůzích a pódiích.

Před 1 měsícemUpraveno

Myslibořicích byli taky. A uctívali je tam jako bohy. Ve stanovách je napsáno že to nesmí být žádná politika . A tady je zve okresní sdružení Třebíč na vše . Minulý rok to bylo v Opatově . A tam Ryba dokonce podepisoval nějakou knihu. To kandidoval na senátora .

4
Před 1 měsícemUpraveno

Tak to aby si Andrejko taky nechal nějakou tu uniformu ušít. Mohl by v ní jezdit do své rodné vlasti střílet medvědy....

P.S.: Třeba by tam na ten mundůr píchli řád Vasila Biláka....

9
Před 1 měsícem
Jan Šindelář

Jo, mohl by jít za kašpara. To by mu sedělo.

9
Před 1 měsícem

Jsem také hasič.

A jsem znechucen,že někdo dokáže zneužít uniformu k získávání více hlasů pro toho Slovenského STBáka.

Hasiči vždy pomáhali lidem a bylo jim u toho jedno z jaké jsou strany nebo hnutí.

Je mi z nich špatně!!!!!!

6
Před 1 měsícem

Do hasičiny politika nepatří. Já osobně být přítomen takovému jednání, ať by se tam prezentovala jakákoli politicka strana bych jednání opustil. Je chybou vedení shromáždění, že politickou prezentaci povolila.

3
Před 1 měsícem

Úplně stejné jako to bylo u svazu protifašistických bojovníků. Rozložit, zneuctít a zneužít... Figurky si doplňte.

2
Před 1 měsícem

Drahoslav Ryba je český politik a bývalý hasič, v letech 2011 až 2021 generální ředitel Hasičského záchranného sboru ČR. Od října 2021 je, coby nestraník za hnutí ANO 2011, poslancem Poslanecké sněmovny PČR.

1
Před 1 měsícem
Honza Šach

Hasič od kosti.👍🏿

1
Před 1 měsícem

Otázkou je koho volit ? Všichni to jsou materialisté. Pětikvalt ne, AB také ne. U malých stran hrozí propad do prázdna.

8
Před 1 měsícem
Roman Jeschke

Vybrat se dá, stačí mít paměť a rozum

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt