1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 14 dny

Anoistický hnus. Lži a podvody. Dělají to všichni anoisti. Ještě jednou hnus.

Volím SPOLU.

355
Před 14 dny
Ivan Veber

Také volím SPOLU jako posledně a dříve ODS.Ani podobní těmto rádoby hasičům,či kteříkoli jiní můj politický směr nezmění.

107
Před 12 dny

Kdykoli se někde objeví podporovatelé ODS tak je to íhned poznat podletoho, že nikdy nemluví konkretně co jim vadí, nýbrž používají stejná slova a věty jako z kopírky. ANOUSTI, LŽI, PODVODY,HNUS,PŘISLUHOVAČ BABIŠE,BUREŠE,SOUDRUŽKA, KOMOUŠI,ANO FEŤÁČKA,BANDY NÝBANTŮ A PUFLEKŮ, FURT STEJNÝ ODPOD, a podobně. Konkretně nejsou schopni nic zdůvodnit.Tak toto jsou Fialy voliči. Ať si každý učini svůj obraz o nich a o jejich učiteli, a není zapotřebí už více slov.

14
Před 14 dny

ANOisté. Pokorní přisluhovači jejich šéfa Andreje Babiše, vedeného v archivu slovenského Ministerstva vnitra jako agent Bureš, ev. č. 25075. Cpou se tam, kkam je nikdo nechce a nepozval. Lze je stadno rozpoznat podle nasazených slunečních brýlí s kruhovými obroučkami.

149
Před 14 dny
Alexej Mruzek

25085, ale jinak 👍

32
Před 14 dnyUpraveno

Dobrý den. Můj kamarád našel ve sběrném dvoře mince ze žlutého kovu průměr 6 cm, s nápisem:" Za celoživotní práci v KSČ". Dávám je zarámovat a dostávají to moji nejbližší přátelé a kamarádi. Přemýšlím o tom jednu poslat ANOferťačce Oborné i když je mladá. Mohla by jí nosit v kabelce a při sezení za stolem, pokládat před sebe.😂.

103
Před 12 dny

Tak proč ji tam starostka pustila? Buď je pozvaná ta soudružka nebo tam nemá co dělat ! Jo, komouši ! Furt stejný odpad!

10
Před 14 dny

Vtírají se jak...

97
Před 14 dny
Aleš Lisovský

Pitralon.

61
Před 13 dny

Teda....to v té Vaší ANOtrollí partě vypadá na přesčasy co? 🙂 🙂 🙂 🙂

9
Před 14 dny

Poslanci ANO hasí lumpárný svého majitele. A to je mnohem náročnější, než uhasit nějakou chemičku nebo národní park. Tak si ty mediale jistě zaslouží.

144
Před 14 dny

Tato banda nýmandů a pucfleků se neštítí ničeho čím se zavděčí majiteli.

158
Před 14 dnyUpraveno
Zdeněk Miluška

nuž dáme to srdíčko, že. at zvítězí ta pravda a láska!!! dyt ot je přece ono!!! pro ty, kterým jsem zamotal hlavu, já co na jazyku to i na srdci.

40
Zobrazit další 4 reakce
Před 13 dny

Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. Staré české přísloví :-)

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt