Nejvíc tu lže vláda a o všem. Nebudeme zvyšovat daně , uděláme důchodovou reformu, Není nic , jen okrádání lidí a důchodců. To je reforma? Arogantní vláda , které věří ani ne 25% voličů? Do vlády se dostali podvodem a lžima
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Karel Bambouch Havlíček - lhář bez uzardění. Připadá mi, že jen proto byl vždy po boku svého guru - Bureše. Práce za ním nebyla žádná pořádná, ale prolhaných vyjádření jedno vedle druhého. Takže proč se divit, že by mluvil dnes jinak.
Sázejí na krátkou paměť svých fans a jak vidět dle preferencí, vsadili na správnou kartu. Koblihy takové prostě jsou. Ať se nám to líbí, či ne.
ale na současnou vládu nemá. stačí si přečíst volební programy jejích členů.
...tenhle lidovecký Plojharův synek lže už tak, že sám tomu věří!! Jurečka je neštěstí pro postižené!!
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Pan Jurečka by měl jít k tomu čemu nejspíše nejvíc rozumí tedy kydat hnůj,protože zaobírat se nyní tím že Babiš byl kdysi proti přesunu velvyslanectví neznamená že pro to bylo celé ANO.A o jeho lhaní by se taktéž mohly psát romány.
A dělá pan Jurečka ty 2 roky ve vládě něco jiného, než že hledá chyby jinde, než u sebe? Už je asi pozdě, ale měl by začít pracovat a ne něco, někoho odsuzovat. Jinak je tady další článek, snažící se lidi proti sobě poštvat, ale na to už jsme na FORUM 24 tak trochu zvyklí.
Tenhle otesánek představte si že přidal důchodcům tak vysokou částku /360Kč/
jen aby to nebylo moc . Někteří důchodci s tak vysokou částkou nebudou vědět
rady. Starší ročníky kteří bojovali a budovali tuto republiku pro další generace se
si zaslouží daleko více ale to nějaký traktorista nemůže vědět,že?
Co tady chcete řešit ? Katolici lžou od rána do večera a ještě se u teho hloupě usmívají , ubližují lidem a dětem a snaží se to zapírat !!
Večer požádají Boha o odpuštění a na druhý den se jede znovu , tak ať se Jurečka hodí do klidu i těma 3.5 % 😂
Lhát je nezbytné. Někteří tup@ni totiž chtějí slyšet A, zatímco jiní tup@ni chtějí slyšet B. Havlíček a celé hnutí ANO je tu totiž pro všechny tup@ny.
Kecal na bezvýznamném kongresu potápějící se strany za mohutné podpory klaky také tvrdil něco jiného.Pak provedl neuvěřitelnou vývrtku a stal se z něj největší rektální alpinista Bruselu a nejhorší premiér, populista a lhář!
Jaký pán, takový kmán. Babišův slouha , robot Karel, stejně jako ostatní členové sekty ANOfert musí poslouchat svého majitele a ono se jim to vyplácí, nebo ne?
Vacku ty jsi takova lopata jak ten vypracovanej Jurecka