1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nejvíc tu lže vláda a o všem. Nebudeme zvyšovat daně , uděláme důchodovou reformu, Není nic , jen okrádání lidí a důchodců. To je reforma? Arogantní vláda , které věří ani ne 25% voličů? Do vlády se dostali podvodem a lžima

25
Před 1 rokem
Josef Cumba

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

Před 1 rokem

Karel Bambouch Havlíček - lhář bez uzardění. Připadá mi, že jen proto byl vždy po boku svého guru - Bureše. Práce za ním nebyla žádná pořádná, ale prolhaných vyjádření jedno vedle druhého. Takže proč se divit, že by mluvil dnes jinak.

Sázejí na krátkou paměť svých fans a jak vidět dle preferencí, vsadili na správnou kartu. Koblihy takové prostě jsou. Ať se nám to líbí, či ne.

13
Před 1 rokem
Viktor Kubín

ale na současnou vládu nemá. stačí si přečíst volební programy jejích členů.

18
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

...tenhle lidovecký Plojharův synek lže už tak, že sám tomu věří!! Jurečka je neštěstí pro postižené!!

19
Před 1 rokem
Pavel Čermák

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

3
Před 1 rokem

Pan Jurečka by měl jít k tomu čemu nejspíše nejvíc rozumí tedy kydat hnůj,protože zaobírat se nyní tím že Babiš byl kdysi proti přesunu velvyslanectví neznamená že pro to bylo celé ANO.A o jeho lhaní by se taktéž mohly psát romány.

15
Před 1 rokem
Vláďa Štrébl

Před 1 rokem

A dělá pan Jurečka ty 2 roky ve vládě něco jiného, než že hledá chyby jinde, než u sebe? Už je asi pozdě, ale měl by začít pracovat a ne něco, někoho odsuzovat. Jinak je tady další článek, snažící se lidi proti sobě poštvat, ale na to už jsme na FORUM 24 tak trochu zvyklí.

32
Před 1 rokem

Tenhle otesánek představte si že přidal důchodcům tak vysokou částku /360Kč/

jen aby to nebylo moc . Někteří důchodci s tak vysokou částkou nebudou vědět

rady. Starší ročníky kteří bojovali a budovali tuto republiku pro další generace se

si zaslouží daleko více ale to nějaký traktorista nemůže vědět,že?

6
Před 1 rokem

Co tady chcete řešit ? Katolici lžou od rána do večera a ještě se u teho hloupě usmívají , ubližují lidem a dětem a snaží se to zapírat !!

Večer požádají Boha o odpuštění a na druhý den se jede znovu , tak ať se Jurečka hodí do klidu i těma 3.5 % 😂

3
Před 1 rokem
Lubos Handl

Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Lhát je nezbytné. Někteří tup@ni totiž chtějí slyšet A, zatímco jiní tup@ni chtějí slyšet B. Havlíček a celé hnutí ANO je tu totiž pro všechny tup@ny.

15
Před 1 rokem

Kecal na bezvýznamném kongresu potápějící se strany za mohutné podpory klaky také tvrdil něco jiného.Pak provedl neuvěřitelnou vývrtku a stal se z něj největší rektální alpinista Bruselu a nejhorší premiér, populista a lhář!

14
Před 1 rokem

Jaký pán, takový kmán. Babišův slouha , robot Karel, stejně jako ostatní členové sekty ANOfert musí poslouchat svého majitele a ono se jim to vyplácí, nebo ne?

13
Před 1 rokem
Petr Vacek

Vacku ty jsi takova lopata jak ten vypracovanej Jurecka

7
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt