To je tak když zadání zní vždy říkat opak. Mluvící hlava pak neví co je vlastně lež a co pravda.
Jurečka nemá co koho odsuzovat jen co hubu otevře tak lže a to tak že tomu sám věří
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Jsme členy EU? Jsme. Tak na jedné straně říkáme, že jsme na straně Izraele a na druhé straně posíláme Palestině peníze přes EU.
Jurečka by měl být Prezidentem všech lhářů a podvodníků. - doživotní kriminál..
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Kája nelže dokažte mu to. Anoistí ho budou hájit jako toho slovenského pobudu..
Kde bude anbasáda v Izraeli není pro občany ČR nic zásadního.
Král lhářů vyzývá někoho aby nelhal neuvěřitelné on už se Jurečka taky definitivně pomátl
Ano není hnutí, ale politické lečo z dílny pejska a kočičky. Je tam všechno, ale jíst se to nedá.
Jo Sony Kája nebezpečný lhář.
Zajímalo by mne co za osm let u vlády vykonal?
Že by se naučil ještě víc lhát od svého šéfa?
Ten bude vždy odsuzovat,když to nebude v jejich prospěch.
Co že ?
Ministr Jurečka odsoudil Havlíčka ?
Tak to zní opravdu významně !
Fóru 24 se smějí snad už úplně všichni !