1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je tak když zadání zní vždy říkat opak. Mluvící hlava pak neví co je vlastně lež a co pravda.

14
Před 1 rokem

Jurečka nemá co koho odsuzovat jen co hubu otevře tak lže a to tak že tomu sám věří

23
Před 1 rokem
Jarka Stavikova

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

Před 1 rokem

Jsme členy EU? Jsme. Tak na jedné straně říkáme, že jsme na straně Izraele a na druhé straně posíláme Palestině peníze přes EU.

13
Před 1 rokem

Jurečka by měl být Prezidentem všech lhářů a podvodníků. - doživotní kriminál..

29
Před 1 rokem
Alois Kukačka

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

Před 1 rokem

Kája nelže dokažte mu to. Anoistí ho budou hájit jako toho slovenského pobudu..

12
Před 1 rokem
Jirka Barák

Kde bude anbasáda v Izraeli není pro občany ČR nic zásadního.

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Král lhářů vyzývá někoho aby nelhal neuvěřitelné on už se Jurečka taky definitivně pomátl

13
Před 1 rokem
Jiří Daníček

Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Ano není hnutí, ale politické lečo z dílny pejska a kočičky. Je tam všechno, ale jíst se to nedá.

14
Před 1 rokem

Jo Sony Kája nebezpečný lhář.

Zajímalo by mne co za osm let u vlády vykonal?

Že by se naučil ještě víc lhát od svého šéfa?

18
Před 1 rokem

Ten bude vždy odsuzovat,když to nebude v jejich prospěch.

7
Před 1 rokem

Co že ?

Ministr Jurečka odsoudil Havlíčka ?

Tak to zní opravdu významně !

Fóru 24 se smějí snad už úplně všichni !

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt