Forum a Jurečka - dva " pravdomluvní" !Poslední f ó r západní polokoule!
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Pane Jurečka vy lžete neustále a ticho po pěšině!!!!!!!
uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji
Jak vidím Jurečku, začíná mě něco šimrat v kapse. Musím zjistit, co to je.
Erekce?
No Fiala mul říci Rakušanovy aby se neukazoval a nepsal komentáře . Aby se to uklidnilo jeho provinění .
Jurečka by měl mít svatzář za svoji pravdomluvnost a mistrovský titul za lhaní
v tom je kadet
Tak fialoví maňáskove máte ,,nejlepšího" premiéra na světě co teď budete psát.
co jste chtěl vyjádřit za myšlenku?
A Jan Páník na FORUM 24 vyhrál, že ? Je na vás pánové zde dobře vidět, co chcete obhajovat a co ne.
Prolhaný Jurečka je hrdinou na provládním F24, hnus!!!🤑
Kdo se tomu Havlíčkovi ještě diví ? Lže jak se probudí už tím jak řekne 'Dobré ráno'
Myslíte určitě Fialu👍
A kdo z nich nelže !!!