1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Forum a Jurečka - dva " pravdomluvní" !Poslední f ó r západní polokoule!

13
Před 1 rokem
Daniel Hofman

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

Před 1 rokem

Pane Jurečka vy lžete neustále a ticho po pěšině!!!!!!!

13
Před 1 rokem
Tomas Chalupa

uveďte prosím příklady lží zástupců vládní koalice. Mám na fb skupinu, kde tyto prohřešky politiků pranýřuji, a nerad bych nějakou lež opomněl. Uvádějte prosím i zdroje, ne jen dvouslovní hesla. Děkuji

Před 1 rokem

Jak vidím Jurečku, začíná mě něco šimrat v kapse. Musím zjistit, co to je.

42
Jiří Velísek

Erekce?

22
Před 1 rokem

No Fiala mul říci Rakušanovy aby se neukazoval a nepsal komentáře . Aby se to uklidnilo jeho provinění .

9
Před 1 rokem

Jurečka by měl mít svatzář za svoji pravdomluvnost a mistrovský titul za lhaní

v tom je kadet

5
Před 1 rokem
Jan Červenka

Před 1 rokem

Tak fialoví maňáskove máte ,,nejlepšího" premiéra na světě co teď budete psát.

14
Před 1 rokem
Uvaly Pavel

co jste chtěl vyjádřit za myšlenku?

2
Před 1 rokem

A Jan Páník na FORUM 24 vyhrál, že ? Je na vás pánové zde dobře vidět, co chcete obhajovat a co ne.

9
Před 1 rokem

Prolhaný Jurečka je hrdinou na provládním F24, hnus!!!🤑

18
Před 1 rokem
Ivan Holý

Před 1 rokem

Kdo se tomu Havlíčkovi ještě diví ? Lže jak se probudí už tím jak řekne 'Dobré ráno'

23
Před 1 rokem
Pavel Kmoníček

Myslíte určitě Fialu👍

15
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

A kdo z nich nelže !!!

3
Před 1 rokem
Jiří Bláha

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt