1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Nechtěly USA náhodou odejít z OSN?

20
Před 3 měsíci

Putinův telehovor s Trumpem funguje !! Putin Trumpa "přesvědčil" , že on je GEROJ, který tomu velí !! Narcisovi Trumpovi opadaly okvětní lístky a začal hovořit Putinovou řečí !! Věřme, nevěřme KGB to je síla, agent KRASNOV se podřídil !!

8
Před 3 měsíci

Zrejme vznikaji nove Spojene Staty Americko-Ruske...

24
Před 3 měsíci

Tak ještě, aby Evropa podpořila ten nesmysl, co chtěl prosadit blázen na svobodě Trump.

Před 3 měsíci

USA v OSN podporují agresivní Rusko proti zemím Západu a v rozporu s Chartou OSN ..... před pár měsíci by tomu nikdo nevěřil. Někde jsem četl, že Trump byl evidovaným agentem KGB. Myslel jsem si, že je to jen konspirační teorie, ale mám-li zvážit jeho skutky, začínám vážně pochybovat.

8
Před 3 měsíci

To jsem si nikdy nemyslel, že budu psát proti USA. Je dobře, že neprosadily tu rezoluci. Ostatně mohou s Trumpetou odejít třeba do věčných lovišt´, pokud se nevzpamatují a Trumpetu nazavřou do blázince

4
Před 3 měsíci

DT sní o totalitě v USA i na celém světě.

8
Před 3 měsíci

Ještě před 2 měsíci něco nepředstavitelného a domnívám se i pro mnoho podporovatelů současné administrativy. Ostuda, která podle mě bude Ameriku strašit ještě hodně dlouho. Brrr

9
Před 3 měsíci

Trumpíku další mega porážka na mezinárodní scéně.

21
Před 3 měsíci
Aleš Prokop

On přece vítězí, bylo to takové nevítěství jak říkal sexy mozek. Přijde mě, že jejich myšlenkové pochody se ubírají podobnými cestami. Bohužel pro nás je Trump jiná váha. Nevím jak ten úspěch svým voličům vysvětlí. Možná tam byla špatná akustika. Doufám, že mu to v RB Evropa zamázne.

1
Před 3 měsíci

Tomu se říká mít z ostudy kabát. Bravo, Ameriko. Bravo agentovi Trumpovi.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt