Rudý mafián Fico se snaží přiblížit se svému rusofašistickému vzoru, fuhrerovi putinovi. A takový to byl šikovný a nadějný stát, to Slovensko.
Svoboda, co kdyby jsi místo pomýlených názorů pomohl svému milci v digitalizaci stavebního řízení. Ať v tom není sám, jak voják v poli.
Bartoš má sice jasno o Slovákovi Šimečkovi, ale že mu není nic jasno k jeho největšímu průšvihu se stavebním zákonem, to víme všichni! je mi ho opravdu líto. Měl by jít radeji hrát se svou harminikou někam, třeba do..... !!!
PanDěravý
Ministr Bartoš se má starat o funkční stavební zákon. Digitalizace nefunguje, ale co se Slovenska dotýká, zřejmě odborník.
Bartosi radeji nestrkat nos a nekritizovat,protoze by slovaci mohli kritizovat tvou zpackanou digizalizaci a vyhozenych 2miliardy Kč do kanalu.Mlceti zlato.
Pan Bartoš,by se měl přednostně starat o to,aby mu digitalizace stavebního řízení,šla lépe a radostněji od ruky a až potom, se montovat do fungování slovenského parlamentu.
Pán premiér Robert Fico 🤗🤗🤗👍😁 a pán prezident Peter Pele Pellegrini 👍🤗😁👍, myslím že pán minister Bartoš má dosť iných starostí 🤫🤭😂
Jak je vidět, nalezl novou politickou prioritu. Snad mu to pomůže i v digitalizaci stavebních úřadů a jejich řízení.
Zakomplexovaný premiér si léčí své ego, bohužel trapně a uboze.
Slyšel jsem, že si pořídil do kanclu ve Strakovce starý drátový telefon a třikrát denně se ptá sluchátka : " Řekni mi, kdo je nejlepší premiér na světě". A sluchátko odpovídá: "tý, tý , tý ....".
Nesmrtelný a nepřekonatelný Robert Fico, všemohoucí bůh stojí na jeho straně.
To je nepřesné, Bůh po pravici, ježíš po levici a duch za ním.
V tomto má bukanýr jasno, v digitalizaci čr nejasno.
Byt Bartos Ficuv ministr tak by za zpackanou digizalicaci letel ze by nestacil sbalit sve fidlatka. Bartos ma stesti,ze petikoalice se musi udrzet do pristich voleb.Jde presi vlade o jejich posty.Takovy si dali slib.