Lipavský pracuje dobře a za nepovedenou Bartošovu digitalizaci nemůže - měl by zůstat - zájmy státu jsou důležitější než zájmy strany.
Lipavský je jak hrdinný křeček, který ústně neohroženě zasahuje do boje dvou šelem. To je to celé jeho ministrování. Jak tohle může někdo chválit.
Lipavský je pirát, tak ať táhne do propadliště dějin. Jenomže on je pěknej vyžírek, tak pro svůj post si nechá třeba i zúžit oči.
Pan Fiala a spol si vyloží zákony dle svého ÚS skupina komediantů kde právo nehraje roli jen zrovna nálada a jak se senilové vyspali.
Ještě, že Vás máme. Můžete nám jako odborník vyložit zákony a ústavu.
Každá rusácká podržtaška si přeje konec Lipavského ve vládě. Konec hlášení.
Jako Rudla Šíma?
Já osobně si myslím, že neexistuje způsob, jak by mě premiér, který v republice pos--l co mohl donutil, dělat něco, co už s ním, nebo někým nechci dělat.
Nebojte, vás k ničemu nutit nebude.
Samozřejmě, že demisi přijmout nemusí. Ministr ji demisi podá a premiér se rozhodne. Jinak by nemělo smysl, aby ji do rukou rpemiéra podával.
Zrušit senát,tiše přihlíží jak vláda zadlužuje naší zem,okrádá důchodce rodiny s dětmi,podnikatele,ale sobě si přejou
Oto Ploto...jste mimo mísu.
Klidně příjme, ale opětovně jmenuje. Ústava nestanoví, že nesmí.
Dnes jsem poslouchal Balšínka, a ten říkal, takového potřebují, kam ho postavíš tam ho najdeš, a také že říká co se mu řekne, nojono!