1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Lipavský pracuje dobře a za nepovedenou Bartošovu digitalizaci nemůže - měl by zůstat - zájmy státu jsou důležitější než zájmy strany.

10
Před 6 měsíci

Lipavský je jak hrdinný křeček, který ústně neohroženě zasahuje do boje dvou šelem. To je to celé jeho ministrování. Jak tohle může někdo chválit.

22
Před 6 měsíci

Lipavský je pirát, tak ať táhne do propadliště dějin. Jenomže on je pěknej vyžírek, tak pro svůj post si nechá třeba i zúžit oči.

23
Před 6 měsíci

Pan Fiala a spol si vyloží zákony dle svého ÚS skupina komediantů kde právo nehraje roli jen zrovna nálada a jak se senilové vyspali.

21
Před 6 měsíci
Lubomír Steklý

Ještě, že Vás máme. Můžete nám jako odborník vyložit zákony a ústavu.

3
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Každá rusácká podržtaška si přeje konec Lipavského ve vládě. Konec hlášení.

24
Před 6 měsíci
Rudolf Šíma

Jako Rudla Šíma?

16
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Já osobně si myslím, že neexistuje způsob, jak by mě premiér, který v republice pos--l co mohl donutil, dělat něco, co už s ním, nebo někým nechci dělat.

30
Před 6 měsíci
Zdeněk Ondřich

Nebojte, vás k ničemu nutit nebude.

22
Před 6 měsíci

Samozřejmě, že demisi přijmout nemusí. Ministr ji demisi podá a premiér se rozhodne. Jinak by nemělo smysl, aby ji do rukou rpemiéra podával.

5
Před 6 měsíci

Zrušit senát,tiše přihlíží jak vláda zadlužuje naší zem,okrádá důchodce rodiny s dětmi,podnikatele,ale sobě si přejou

12
Před 6 měsíci
Oto Plot

Oto Ploto...jste mimo mísu.

7
Před 6 měsíci

Klidně příjme, ale opětovně jmenuje. Ústava nestanoví, že nesmí.

8
Před 6 měsíci

Dnes jsem poslouchal Balšínka, a ten říkal, takového potřebují, kam ho postavíš tam ho najdeš, a také že říká co se mu řekne, nojono!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt