1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Pan ministr je Borec !!!

Co mu opravdu šlo skvěle je legalizace "Marijánky",ale digitalizaci stavebního

řízení měl přenechat odborníkům !!..a kdo ty chyby zaplatí ??? Přeji pracovníkům

stavebních úřadů pevné nervy !!!

10
Před 10 měsíci

Můj dojem - hraničící s jistotou - smrdí sabotáží. Nechce se mi věřit, že by za víc jak 2 roky nešlo systém DSŘ rozchodit do smyslu plného stavu, ovšem za předpokladu, že všichni zainteresovaní budou na tom řádně pracovat a ne sabotovat. Sabotovat v zájmu zachování svého místa, zájmu něco "ovlivňovat", manipulovat s tím a v případě potřeby protahovat . Je jasné, že pan Bartoš si vzal příliš velké sousto, i dobré nápady se špatnými lidmi lze totálně zpackat.

3
Před 10 měsíci

No tak se to nepovedlo, snad příště......

Je to smutné, že jsme fakt tak blbý a máme co máme.

Nejhorší na tom je, že ještě asi 15 měsiců budeme s hrůzou sledovat, s čím nás vládnoucí garnitura překvapí. Snad to nebude již nic tak dokonalého, jako je stavební zákon, penzijní úpravy atd. Bože chraň.

5
Před 10 měsíciUpraveno

Fiala opět řekne že dělají všechno dobře a nejlíp počkat do voleb už to nějak vydržíme a pak po nich ani pes nestěkne.

54
Před 10 měsíci

Teď se zase ukazuje,že na místech "ministrů" jsou opravdoví odborníci. A ten co je jmenoval si zpívá - vstávej semínko holala, bude z tebe Fiala a Bartoš mu do toho hodil vidle a vyrostla mu tráva. Vlastně spíš PLEVEL ,kterej všechny svý vydaný zákony předělává,protože jsou k ničemu. Zkuste si aspoň nechat poradit od odborníků.

3
Před 10 měsíci

Opravdu jsou páni architekti překvapeni, nebo dokonce nespokojeni? Určitě patří mezi ty vzdělanější mezi námi, tudíž voliče tohoto pětizmatku podle všech průzkumů, takže kde je chyba? Není to další dezinformace s ruským narativem?

13
Před 10 měsíci

Alespoň teď mohl "uposlechnout" opozici co mu doporučil,aby s tím ještě pockal aby s tím nespěchal.

Tak tady to má ...

44
Před 10 měsíci

To, že má Bartoš dredy, je mi fuk. Spíše jsem si vzpomněla, jak kdysi říkal, že jejich strana bude v ústraní a spíše jako pozorovatelé. Nakonec je to pravda. Jsou na určitých pozicích a toto neřešit, je hodně špatné. Pokud je ve funkci a chce být politikem, tak to není o nějakém sezení v koutě.

3
Před 10 měsíci

Vzpomněl jsem si na film Srdečný pozdrav ze Zeměkoule, kdy kámen z měsíce spadne do mineralni vody a rozpustí se a pan Kodet to okomentuje slovy: a 7 miliard je v pr_e-i. Taková paralela, řekl bych

11
Před 10 měsíci

Mohla bych poprosit komoru architektů, aby se také podívala na to, co dokáží vytvořit někteří autorizovaní architekti za projektovou dokumentaci? To je snad i lepší, když ji do portálu nevloží.

2
Před 10 měsíci
Jana Dvořáková

Ať nevkládají, ale výtvor za takové prachy má fungovat! Za zmetek v takové ceně by měl být vyhazov! A to bez pardonu. Ale co bychom chtěli, že?

10
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt