Koho to zajímá? 🤪
Vyjadřovací schopnosti má pan Ovčáček jistě brilantní, ale jeho duševně mentální osobnostní profil je prohnilý. Vnímám současný vývoj světa jako boj o lidství v nás - zda vyhraje původní odcházející paradigma vlády peněz "urvi,co můžeš a měj se líp - i na úkor ostatních" nebo slušnost, pokora a tolerance zajišťující kompromisní řešení pro ostatní lidi i živočichy na planetě, která se našimi technologiemi a možnostmi zatraceně zmenšila. Ta druhá varianta zajišťuje naše přežití do budoucna. Volba je na KAŽDÉM z nás. Byl jsem zvědav, kde se morálně prohnilý mluvčí uchytí, protože šíření takové nenávisti v takto brilantní inteligenční formě ve veřejném prostoru z jeho strany bylo v polistopadové době naprosto nevídané. Byl jsem zvědav, kdo se ho po hradním angažmá ujme, protože ignorování těchto nepopiratelných faktů jednožně stigmatizuje toho, kdo jeho osobnosti vyjde vstříct. Webové stránky Život v Česku proto okamžitě mažu ze seznamu mých navštěvovaných webových stránek a tímto je považuji za toxické, jelikož budou publikovat lži. Náš čas zde je omezený a já jej nebudu trávit tím, že budu lavírovat nad publikovanými fakty, nakolik je který z nich překroucený.
Text pana Ovčáčka s vyjádřením pana Ovčáčka jsem zaznamenal! Máme velkou naději, že na obskurním webu Život v Česku s bude pro pana Ovčáčka vyjadřovat nejen pan Ovčáček, ale také Andor Šándor!
Tak to je tedy " Messi mezi novináři "
Tahleta loutka může napsat jenom ,kolikrát se Milošovi mění pleny.
Nedivte se, když majitel tohoto plátku sídlí v Bohnicích.
Jo a takový my tu máme život v Česku 😂
A tak když se podívám na mediální výlevy podržtašků v Rusku...stejný
Zřejmě se jedná o zmatenou informaci, byla totiž šířena formou, kdysi známé,
dětské hry, zvanou tichá pošta. A ke zkomolení zprávy došlo hned v úvodu.
Jestli něco pan Ovčáček hledá, práce to rozhodně nebude. On totiž ani neví,
co je to práce.
Prvok je zřejmě jeden z nejstarších živých organismů. Jejich podoba se věky nemění, až na výjimky, potvrzující pravidlo. Ecce protozoa.
Já zase znám pár "nezávislých" novinářů z ČT a taky vím kam se překístili
Opravdu?
Neskutečné!!!
Novinářský Messi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tak jenom čekám, kde se upíchne Mynář, až si odpočine na Moravě. Kruliš již zaopatřen, teď i Ovčáček. To by v tom byl čert, aby se u kamarádů nenašlo dobré místo i pro Mynáře
Minář je už takřka zajištěný,bude mít kancelář i celý erár na Borech.