1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Teď jsem se v obchodě ptal tlačenky jaký má politický názor a jestli stojí na straně Ukrajiny nebo Ruska. Jsem totiž přispívatel Forum 24 :-D

6
Před 5 měsíci
Doležal Lukáš

Co říkala? 😎

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Vsak kupovat nikdo nic nemusí,si zajeď do Německa pro Nutelu,nebo do Polska pro slaný máslo z posypové soli,za koho kopes Fórum 24? Kdo tě koupil?Kdyby si to náhodou nevěděl,ty blbe,muzes jezdit po celé ČR,a nakupovat u soukromých zemědělců,ovoce,maso vejce,med atd,ale to tě v palici prázdný ani nenapadne,vid....

2
Před 5 měsíciUpraveno

Ale za ty jeho ceny a tím pádem výdělky může vláda…

Tvl, to nevymyslíš…

Voliči STBáka jsou opravdu ostré tuzky…

😄🤣

Fyalo demysy.. 😄 😄

36
Před 5 měsíci

No vida, takže jste dali možnost spoustě uvědomělých si nejen vylepšit svoje pocity správného boje proti Babišovi, ale i návod, jak se v době adventu tradičně nepřežírat. Věřím, že ti nejlepší budou po Novém roce uvádět v "diskuzních" příspěvcích svoje váhové úbytky.

2
Před 5 měsíci

Aplikace v mobilu Bez holdingu mě hodně pomáhá žít " bez. Babiše ".

Nákup sice trvá déle,ale často kupují na tržišti od maloproducentů.

5
Před 5 měsíci

Babiš zvedne ceny a obratem z toho obviní vládu. Jak prosté. Nicméně ani tento zřetelný koncept Babišovy politiky nejsou jeho příznivci schopni domyslet do konce.

UfUf.

11
Před 5 měsíci

Perfektní! Tohle upozornění by mělo být na dveřích každého obchodu! 😉 Babiše do koše!

12
Před 5 měsíci
Robert Seifried

Velký demokrat ,a ještě potom u Židů nenakupujete takový jako vy měli mít zákaz se vyjadřovat protože jsou víc nebezpeční než Babiš

6
Před 5 měsíci

V STB bylo evidováno sto šedesát tisíc členů a jejich přisluhovačů hádej FORUM 24 kdo je z nich BABIŠ. Kolik z nich drží firmy a tříští cenový hanbinec v ČR víte to PANDORO Pampers promluv kdo nás okrádá.

1
Před 5 měsíci

Tady v článku to vypadá,že Babiš vše vyrábí vlastnoručně i to pomalu prodává,ale on je jenom majitel ,na vše má lidi,kteří to vše řídí a vyrábí .Přijde mi to už,že tady v zemi je už jenom Babiš na programu,.Koukněte taky na energetiku,tam jsou taky úspěšní boháči.Už to chce psát o něčem jiném,

2
Před 5 měsíci

Konečně víme my babišky a babiškové přesně, co nakupovat, kde dostaneme tu nejlepší a nejchutnější kvalitu.

5
Před 5 měsíci
Marcel Gross

Tady se člověk nasměje...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt