1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Stoprocentně eliminovat StBabišův holding už asi nelze, protože ten slovenský přivandrovalec má pod palcem zemědělská hnojiva, řepku v naftě a další položky, které se prostě nedají obejít. Ale jak vezme manželka v obchodě do ruky Olmu, nebo Tatru, tak se se zlou potáže, i když je to ve slevě. 😉 Je to sice jen symbolické gesto, ale když to budou dělat všichni odpůrci burana Bureše, tak nějaký efekt by to mohlo mít.

193
Před 5 měsíci
Jan Frydrych

Pane frydrych, ale vše Babišovi umožňují české firmy , tak proč by to nekoupil . je to lepší včeských rukách než těm zahraničním, kteří odvádí zisky do svých vlastí. A pořád ten Antibabiš , že Vás to stále baví, tak začněte podnikat!!!! Nejsme zastáncem Babiše, ale za všechno nemůže a ti co mu prodávají firmy, tak se jich chtějí zbavit a propoští zaměstnanace.. Je třeba trošku více přemýšlet o anti Babiš!!! Asi spíš je vše závist!!!Co ta nše vláda, tak Vás okrádá na každém produktu, potraviny, daně , dálnice, ve zdravotnictví na důchodech a to Vám nevadí???

33
Před 5 měsíci

Ten pán chudák ještě neví, že všeho do času a za deset let může řešit úplně jiné problémy - jak to všecko vysvětlí před Božím soudem 🙂🙂🙂

52
Před 5 měsíci
Aleš Lisovský

Proč za 10 let? Kdykoliv.

36
Před 5 měsíci

On má i Ovečkárnu?

17
Před 5 měsíci
Alena Sedláková

Taky mě to šokovalo, ach jo 👎

15
Před 5 měsíci

ČR už v podstatě přestává být stát jako systém ale mění se na oligarchický Deep State, kde nevelká skupina spolu domluvených oligarchů, přisátých na dotace popř. ovládající celé obory, které "převzali" (např. výroba potravin, média apod.) řídí naprosto všechno. Jak jsou konce jsem mohli vidět na UA (dnes má ČR mnohem více oligarchický systém než kdy měla UA) ale hlavně ve zhroucených a stále chudnoucích ekonomikách Maďarska a Slovenska.

95
Před 5 měsíci
Jan Skarke

Voni mu to brzo Italove Francouzi a Nizozemci vysvetli,vcetne kvality.Ja jako bejvali JZD ,dnes co je Česky na to nesahnu.Jsou to nezemedelci ,ale slusne receno krysi hladovi po penezich a dotacich .Rusove dali stopku ,zradlu z EU ted jim to nazapade pretejka z regalu a nevedi co stim ,brzo toho tady bude as as ,Bude mit po smichu ,lidi zacinaj pomalu a jiste setrit na zradla a myslim si ze i ty jeho podniky ty datumy spotreby nejsou pravdivi.Dostali jse ke me omylem dve jeho mlika Moravie ,stetsti bylo ze jsem to prelil do sklenice ,tekl z toho rosol a kusy zcvkreho mlika asi 4 kousky a zbytek voda ,nekecema.Jak mam rad mliko,dlouho jsem ho nepil.Dnes si kopim mliko i v Nemecku je me to fuk ,ale od neho nene.A moc mu to nejde snazi se jeho vyrobky maskovat a podstrkovat pod ruznejma nazvy ceske a podobne,fuj.

21
Před 5 měsíci

Vyhýbám se jak to jde, nicméně obávám se , že jeho voliči si váš přehled vyhodnotí jinak...🤭

89
Před 5 měsíci
Jan Weber

Jeho voliči si vždycky všechno vyhodnotí jinak.

38
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

JAK MŮŽE ta bezpáteřní hydina kvákat něco o tom, že "fiala zařídil drahotu potravin" nebo že někdo z vlády "okrádá občanyy" a přitom takřka VLASTNIT komplet potravinářskou výrobu v ČR. To nemluvím o zemědělské produkci, monopolu na hnojiva.... On má pod rukou všechno od toho pole po hotovej oběd a ani se nezačervená, když kecá ty svoje lži všude, kde může. Aspoň nějaký svědomí, co? Není?

39
Před 5 měsíci
Tomáš Sedláček

Může.

Protože jeho voliči mu zbaští jakoukoli lež...

21
Před 5 měsíci

Tak naše rodina již léta nekupujte nic od Babiše a tak to i zůstane. V tomto seznamu jsem našel dvě nové firmy o kterých jsem nevěděl, jedná se o ty na oblečení. Tedy i ty jsou nyní u nás nově na Black listu. Jestli to někdo kupuje je mi osobně jedno, ani to nehodlám nijak komentovat, je to každého věc. Stejně tak jako nikdo nemá komentovat to, že to třeba já kupovat odmítám.

110
Před 5 měsíci
Petr Stejskal

Naše rodina se agrofertím produktům také vyhýbá. Jen trochu bolí hlava se v obchodě s potravinami dobrat k těm, které z Agrofertu nejsou.

Kdysi jsem ráda nakupovala prádlo v Astratexu a také oblečení v Ovečkárně. Bohužel to bývalo. I tyto osvědčené značky už má Babiš v pazourech.

42
Před 5 měsíci

No je to horor! Radši bych uvítala info, co mu nepatří a třeba v Kauflandu prodávají, protože tam mají všechno od Jarmarku, což je taky jeho!!! 🙁 v Albertu jakbysmet

1
Před 5 měsíci

Jeden se ptá, k čemu máme Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, když tady ten jedinec pravděpodobně lidského původu likviduje veškerou konkurenci tím, že skupuje konkureknční firmy (a kde na to sakra v počátcích vzal).

69
Před 5 měsíci
Ales Krizan

Jeden se ptá, jak je možné, že v roce 2024 ještě existují rudí komunističtí noci (ano, myslím vás), kteří by druhým zakazovali, co si mohou nebo nemohou koupit ....

37
Před 5 měsíci

Každý to máme jinak. Já potraviny zase kupuju podle toho, zda mi chutnají, nebo ne. Jestli jsou ty potraviny na "správné straně barikády" mě zase tak nezajímá. Ale chápu, že třeba takový jasánek by nikdy potravinu od imperialisty nepozřel. Ač by byla sebechutnější.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt