1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kalousek má pravdu a Fiala lze. Všem lidem sebrali peníze a to že si před rokem vláda a poslanci přidali má být v pořádku. Nejdřív by měli jít oni prikladem. Tady je vidět že lidi je nezajímají.

45
Před 1 rokem
Roman Maleček

Velmi naivní argumentace.Kdyby je lidi nezajímali,tak budou dělat populistickou politiku.

6
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pan Kalousek kritizuje, ale sám má máslo na hlavě. Jeho účast v dozorčích radách je ... Za hodinu, 1 hodinu měsíčně bere z VZP 36 tisíc. Jako pan Svoboda, muž mnoha funkcí, primátor Prahy, poslanec atd, plat cca 1 milion měsíčně ze státních peněz.

26
Před 1 rokem

To by mne také zajímalo! 😕 Proč takový schodek?! Když nebudou zapotřebí žádné mimořádné výdaje spojené s Covidem ani s kompenzacemi vysokých cen energií! Za co tedy hodlají utratit tak obrovský balík peněz?! Když oproti předchozím letům nehrozí žádné mimořádné výdaje! To je státní správa tak rozežraná nebo se budeme podílet na financování války na Ukrajině?

7
Před 1 rokem
Jarka Marečková

Jednak splácíme vysoký dluh z minulosti a jak správně píšete státní správa je rozežraná a to se špatně napravuje, protože to je veliká voličská skupina

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Takže, nebýt balíčku, který má přinést do kasy 150 miliard, byl by předpokládaný deficit 420 miliard. Tomu se říká dobrá předcovidová ekonomika . Tak to premiér nazval a potvrdil, že před covidem Babiš hospodařil dobře.

2
Před 1 rokem

„Inflace se v průběhu příštího roku konečně dostane k hodnotám, na něž jsme byli zvyklí ještě před zhruba třemi lety".

Věštění, vize, šamanské bludy, muž odjinud!

Na tohle už měsíce píšu: "Ještě tu o Budulínkovi pane premiére".

8
Před 1 rokem

Vážím si pana Kalouska a obdivuji ho jako vynikajícího, pohotového rétora a politika. Obdivoval jsem jeho rozhodnutí se z politiky stáhnout a před volbami do Poslanecké sněmovny netříštit síly. Bylo to silné a moudré rozhodnutí. To, jak si počíná nyní - tomu nerozumím. To je jiný člověk. A mně je ho líto.

6
Před 1 rokem
Zdeněk Pokorný

Je vidět, že jste vůbec nikdy neprokoukl vyčůraného Kalouska. I tentokrát moc dobře ví, co dělá ve svůj prospěch.

5
Před 1 rokem

Zcela určitě je naše ekonomika a společnost v uvozovkách nemocná. Ano. Pojmenovat a léčit. Chybí ještě drobnost zvolit si lékaře a to opět v uvozovkách. Ve volbách si společnost lékaře zvolila, jestli dobře nevím, ale jsem si stoprocentně jistý, že žádný jiný zde není . Byl bych v také radikálnější,ale Kalouska se skalpelem bych vidět nechtěl.

12
Před 1 rokem

Premiér hodně často mluví o věcech, kterým nerozumí.

Ale lidem řekl, že hůř už být nemůže a taky se za to pochválil. Takže co víc od něho chtít?

8
Před 1 rokem

Pro Kalouska byl jeho dlouhodobý pobyt v politice jedním velkým mejdanem,okořeněným jeho známými alkoholovými eskapadámi... Člověk kterého ovládá démon alkohol nemůže být brán vážně...!!!

5
Před 1 rokem

Kalous může kritizovat sebe za svůj paskvil v době kdy byl u vešla on. Děkuji nechci takového neumětela. Valorizace důchodu 36kč pane Kalous za vás paměť mi slouží. Raďte tomu co z vás vychází.

18
Před 1 rokem
Drahomir Jandl

Vy konkrétně jste dostal pridáno 36 korun? Protože průměrně to bylo víc.

1
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt