Kalousek se vždy projevoval jako vyčuraný člověk. Nejprve se chtěl dát dohromady s komouši, aby zůstal u vesla. Když nedostal funkci u lidovců, založil topku. Kecal, který nemá zodpovědnost, se chce zviditelnit. Ještě nestrávil nenominaci do europarlamentu.
hlavně lidi proboha neskočte Kalouskovi zase na špek. kritika vlády,jen tak na oko.pak se budete divit.
Pan Kalousek to trefil přesně a problém pojmenoval naprosto dokonale.Pan Fiala neustále národu lže, protože ničemu nerozumí, odchod od válu pokud možno ihned.
No pravdu mají oba, jen každý řeší jiný problém. Pan Fiala řeší tak maximálně co bude do Silvestra, a pan Kalousek řeší, co bude za pár let a třeba za deset. Ono to, co vláda letos udělala je do Silvestra fakt docela dobrý. Na delší čas už ale nee.
Pěkný den.
Pan Kalousek by měl zveřejnit, jaká je strategie jeho politického angažmá v pro příští a přespříští rok. Hlásí-li se k demokratické straně politického spektra, měl by toho být schopen.
Mě se projev líbil,opravdu krásný,takový nadějný,jen jsem trochu skeptická zda bude ten příští rok také tak úžasný jak ten projev 😁
Pokud M. Kalousek místopřísežně prohlásí, že se během příštích dvou let nehodlá v Česku na nejvyšší úrovni politicky angažovat, budu jeho komentáře opět číst. Jinak je to pro mně předvolební rétorika.
To by také většinová společnost musela chtít zdravé finance.
Ona chce, jen pro to nechce nic obětovat.
Projev se dal zkrátit na "Vážení občané užijte se posledních několik let kdy máme elektřinu/".
"Naše země nevzkvétá!" dokázal národu sdělit jen jeden člověk, a ten se hned tak něčeho nezalekl. Bohužel je to už přes30 let.
Po delší době panu Kalouskovi tleskám...