1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Kalousek se vždy projevoval jako vyčuraný člověk. Nejprve se chtěl dát dohromady s komouši, aby zůstal u vesla. Když nedostal funkci u lidovců, založil topku. Kecal, který nemá zodpovědnost, se chce zviditelnit. Ještě nestrávil nenominaci do europarlamentu.

2
Před 1 rokem
Vladimír Petrů

hlavně lidi proboha neskočte Kalouskovi zase na špek. kritika vlády,jen tak na oko.pak se budete divit.

Před 1 rokem

Pan Kalousek to trefil přesně a problém pojmenoval naprosto dokonale.Pan Fiala neustále národu lže, protože ničemu nerozumí, odchod od válu pokud možno ihned.

4
Před 1 rokem

No pravdu mají oba, jen každý řeší jiný problém. Pan Fiala řeší tak maximálně co bude do Silvestra, a pan Kalousek řeší, co bude za pár let a třeba za deset. Ono to, co vláda letos udělala je do Silvestra fakt docela dobrý. Na delší čas už ale nee.

Pěkný den.

2
Před 1 rokem

Pan Kalousek by měl zveřejnit, jaká je strategie jeho politického angažmá v pro příští a přespříští rok. Hlásí-li se k demokratické straně politického spektra, měl by toho být schopen.

5

Mě se projev líbil,opravdu krásný,takový nadějný,jen jsem trochu skeptická zda bude ten příští rok také tak úžasný jak ten projev 😁

10
Před 1 rokem

Pokud M. Kalousek místopřísežně prohlásí, že se během příštích dvou let nehodlá v Česku na nejvyšší úrovni politicky angažovat, budu jeho komentáře opět číst. Jinak je to pro mně předvolební rétorika.

5
Před 1 rokem

To by také většinová společnost musela chtít zdravé finance.

4
Před 1 rokem
Pavel Pfeffer

Ona chce, jen pro to nechce nic obětovat.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Projev se dal zkrátit na "Vážení občané užijte se posledních několik let kdy máme elektřinu/".

11
Před 1 rokem

"Naše země nevzkvétá!" dokázal národu sdělit jen jeden člověk, a ten se hned tak něčeho nezalekl. Bohužel je to už přes30 let.

1
Před 1 rokem

Po delší době panu Kalouskovi tleskám...

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt