Vzpomínám si na jednoho hospodského,odpůrce EET, který se v době , kdy se EET schvalova, nechal slyšet - Budu muset zaplatit 20 tisíc za rok za papírové ruličky do pokladny, abych mohl tisknout potvrzení platby, Za těch 20 tisíc jsem mohl jet s rodinou na dovolenou. To přesně vystihuje smysl EET.
To měl tedy veliký obrat, 20tisíc jen za ručičky.
Subalterní úřednice finančního úřadu, co udělala kariéru díky kluznosti povrchu svého těla a nalezení vhodného otvoru.
Zrušením EET zase naše nekompetetní lepenicová křivovláda dala zelenou k čórování naším starým známým. Firmy a osvč kteří vše řádně přiznávají nemohlo na EET nic vadit. Krysa opět namazala kryse tj celá akce okolo zrušení EET
Jo a to píšu z pohledu podnikatele
Popravdě, neumím posoudit, jestli EET měla nějaký finanční efekt pro státní kasu, ale pro mě, jako občana bylo velmi příjemné, že se mohlo platit kartou v téměř každém kiosku. Nyní po zrušení se především restaurační provozy vrátili pěkně k hotovosti. Proč asi? Já nechci tvrdit, že je každý hospodský zloděj, ale tento přístup je dost výmluvný. A prosím všechny, které můj příspěvek popudil, vezměte prosím na vědomí, že nejsem volič ani fanoušek ANO, ale pravicově smýšlející člověk, který má rád slušnost a spravedlnost.
Platba kartou a EET spolu nesouvisí. Problém jsou poplatky bance za provoz terminálu a % provize z nákupu bance. U restaurací ztráta příjmu z dýšek v případě platby kartou.
Vida,pan Smejkal, nastrcena figurka sveho seficka pise clanek na urovni slohove cviceni - bramboracky- zaka drivejsi pomocne skoly.
Blaboli pate pres devate. Inu Forum 24.
Zrušení EET jen potvrdilo nadutost a aroganci vlády. To nebylo zrušeno proto,že je nevýhodné,ale proto,že to byl počin A.B. Mám dojem,že pan "novinář" se snaží na příkaz vládních noschledů odvrátit pozornost od prohřešku zeleného alkoholika.
A co je spatneho na EET? Cela Evropa ho pouziva bez problemu.
Jen v CR by se hure okradal stat na danich nasimi skvelymi pseudopodnikateli, tak se to muselo zrusit.
Když to tady všechno čtu, jsem rád, že se stal pan Pavel prezidentem. Tak spojovat lidi za tak krátkou dobu se nepodařilo Zemanovi ani za dvě volební období.
Jak ten s tím souvisí?
Zrušení EET ,snížení počtu finančních úřadů ,od toho si vládní ničemové slibují okrádání obyvatel bez vládní účasti a nechají na soudech jak si poradí ,hlavně v čí prospěch
Chtěl bych se zeptat cenzorů na Seznamu, jestli by takové nesmysly a hovadiny z Forum 24 nemohli vyřadit před uveřejněním ?