1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Strašný. Tady máme vládu, která systematicky, v lepším případě svou hloupostí ničí národ a někdo tady mele nesmysly o EET.

13
Před 2 roky

Zamezit daňovým únikům lze zcela jednoduše, stačí zrušit hotovostní platby a přejít jen na elektronické bankovnictví, ale pro zvedne ruku jen poctivý politik! 😄

Kolik by jich tak asi ve sněmovně (bez ohledu na stranickou knížku) bylo?

7
Před 2 roky
David Jůna

Na jedné straně se tu hájí právo důchodců chodit si na poštu pro důchod a na druhé straně povinné platby kartou? Každý nemá účet a nařídit jim to nemůžete.

8
Před 2 roky

Po zrušení EET u nás z pěti složek (večerní špeluňky, restaurace) 4 přestali brát karty. A zkuste si říci o paragon, účtenku, tak na vás koukají jako že jste z Marsu, nebo se culí já nerozumět.

16
Franta Bílek

Včera mě to také zarazilo. Palladium Praha a v restauraci tam, za ne úplně levné jídlo, neberou karty. Tak jsme šli jinam.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Šmejkale, na stará kolena ze sebe dělat kašpara - to chce fakt silný žaludek. Ukaž mi jak hluboko jsi schopen zarazit svou dutou hlavu dnešní vládě do zádele 🙂. Určitě to bude po ramena, viď??? 🙂 .

14
Před 2 roky

EET byla zlikvidována , aby těch 15% zlodějů co ji přestali platit a co volí ODS ji nadále volili... ni více a nic měně...

19
Radek Zezula

V době EET nebyl problém platit kartou . Po zrušení chce platbu kartou málo kdo !! PROČ ASI ?!? Jistě , protože podnikatelé nejsou žádní podvodníci . Jednodušší na naplnění eráru bude zvýšit DPH ! A hlavně na služby .

15
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Standartní postup: jed, nenávist, zaslepenost. Chybí pouze jedna drobnost. Místo na kritika reagovat na předmět kritiky. Ale to raději ne. Co kdyby se ukázalo, že má (alespoň částečnou?) pravdu. Lepší je likvidace kritika.😥😥😥

5
Před 2 roky

Jsem zvědav zda jednou tady tento provládní dezinformační FORUM24 napíše článek o neschopnosti vlády národní pohromy a elektrikáři Stanjurovi 🤔🤔

19
Před 2 roky
Jan Chytil

To by skončili.

2
Před 2 roky

Proč mě tento článek svým obsahem nepřekvapuje? 🤔

75
Karel Malíř

Protože jste hluoý?

40
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

nevím co si mám o EET myslet ale znám podnikatele kterým s tím nemněly problém ale znám kterým vadilo do dneška lidem platí základní mzdu a zbytek dávají na ruku jenom aby nemusely platit větší daně tohle naši zákonodárci přehlíží

9
Před 2 roky
Schmiedt Karel

Ti, co neplatí daně, pak chodí řvát na Václavák, že mají malý důchod!

2
Před 2 roky

Už teď má vláda sekeru 166 miliard a to je jen za první čtvrtletí, takže se bude , počítám v červnu zase novelizovat rozpočet .Pan Šmejkal žije asi někde jinde jinak by nemohl napsat takový blábol. Jsem přesvědčený, že tato vláda nás zadluži ještě vic jak ta předešlá a to pak bude výmluv jak oni to mysleli dobře .

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt