Strašný. Tady máme vládu, která systematicky, v lepším případě svou hloupostí ničí národ a někdo tady mele nesmysly o EET.
Zamezit daňovým únikům lze zcela jednoduše, stačí zrušit hotovostní platby a přejít jen na elektronické bankovnictví, ale pro zvedne ruku jen poctivý politik! 😄
Kolik by jich tak asi ve sněmovně (bez ohledu na stranickou knížku) bylo?
Na jedné straně se tu hájí právo důchodců chodit si na poštu pro důchod a na druhé straně povinné platby kartou? Každý nemá účet a nařídit jim to nemůžete.
Po zrušení EET u nás z pěti složek (večerní špeluňky, restaurace) 4 přestali brát karty. A zkuste si říci o paragon, účtenku, tak na vás koukají jako že jste z Marsu, nebo se culí já nerozumět.
Včera mě to také zarazilo. Palladium Praha a v restauraci tam, za ne úplně levné jídlo, neberou karty. Tak jsme šli jinam.
Šmejkale, na stará kolena ze sebe dělat kašpara - to chce fakt silný žaludek. Ukaž mi jak hluboko jsi schopen zarazit svou dutou hlavu dnešní vládě do zádele 🙂. Určitě to bude po ramena, viď??? 🙂 .
EET byla zlikvidována , aby těch 15% zlodějů co ji přestali platit a co volí ODS ji nadále volili... ni více a nic měně...
V době EET nebyl problém platit kartou . Po zrušení chce platbu kartou málo kdo !! PROČ ASI ?!? Jistě , protože podnikatelé nejsou žádní podvodníci . Jednodušší na naplnění eráru bude zvýšit DPH ! A hlavně na služby .
Standartní postup: jed, nenávist, zaslepenost. Chybí pouze jedna drobnost. Místo na kritika reagovat na předmět kritiky. Ale to raději ne. Co kdyby se ukázalo, že má (alespoň částečnou?) pravdu. Lepší je likvidace kritika.😥😥😥
Jsem zvědav zda jednou tady tento provládní dezinformační FORUM24 napíše článek o neschopnosti vlády národní pohromy a elektrikáři Stanjurovi 🤔🤔
To by skončili.
Proč mě tento článek svým obsahem nepřekvapuje? 🤔
Protože jste hluoý?
nevím co si mám o EET myslet ale znám podnikatele kterým s tím nemněly problém ale znám kterým vadilo do dneška lidem platí základní mzdu a zbytek dávají na ruku jenom aby nemusely platit větší daně tohle naši zákonodárci přehlíží
Ti, co neplatí daně, pak chodí řvát na Václavák, že mají malý důchod!
Už teď má vláda sekeru 166 miliard a to je jen za první čtvrtletí, takže se bude , počítám v červnu zase novelizovat rozpočet .Pan Šmejkal žije asi někde jinde jinak by nemohl napsat takový blábol. Jsem přesvědčený, že tato vláda nás zadluži ještě vic jak ta předešlá a to pak bude výmluv jak oni to mysleli dobře .