EET byl nástroj proti okrádání státu,ale to ti vládní nenažranci nechápou. Kde jsou ty sliby které tato pětikolka slibovala např. za nás bude lépe... Jste ta nejhorší vláda a pisálkové s FORUM vám jen pomáhají,ale marně.
EET byl jediný nástroj, který přinesl do státní kasy víc peněz.
To, že to nynější vláda zrušila je naprosto absurdní.
Vláda národní zkázy. Ničemu nerozumí, ohání se jen Babišem, Putinem, dezoláty a trolly. To jí jde nejlépe. Že ČR devastují, to ve své zaslepenosti nevidí.
Pro mne je zajímavé, že pokud EET bylo tak mi v každém obchodě automaticky dali účtenku. Nyní se mne maximálně zeptají jestli ji chci. Proč asi..
Co vy víte třeba chtějí šetřit přírodu zbytečným použitím papíru třeba za to že na něm je jen jedna zmrzlina. Jinak řečeno je to zbytečné drahé zbytečné a přírodě to taky nepřidá.
Pavel Šmejkal je největší dezinformator a měl by být koupan v koši ve Vltavě .Jako podvodník a lhář.Ale my na takové hazliky budeme pamatoval až padne ta to nehorší vláda .Tak dostanou co zaslouží. A ne bude to trvat dlouho.
Forum 24 trapné. EET bylo to nejlepší za 30 let. Uvidíte ze se v nějaké podobě vrátí. Až ten nekňuba ve Strakovce prohlédne.
Ty jsi platil přes EET, že to tak dobře víš? Četl jsi výše, co EET přinesla, asi ne.
No já nevím v západní Evropě je běžné EET Tak se nad sebou zamyslet a a ty sprostoty vůči paní schillerové To je neuvěřitelné
Tak se zamysli a zapokuj si základy českého jazyka.
Na rozdíl od Fóra 24 který nám rádi jak máme vnímat katastrofální vládnutí této vlády, tak je třeba používat mozek. V redakci ho určitě mají ale je otázka kde
Díky zrušení a nerozsireni EET opět roste šedivá ekonomika a Vláda se diví, kde jsou ty plánované daně. A kdo řval v době covidove všechny podpořit, dnešní vládní koalice, tak se nedivte, že jste přebrali rozpočet ve schodku.
EET je dobrý nápad, jenom ti co okrádají stát o DPH o něm nechtějí slyšet, tak se proberte voliči strany ODS, vy jste zničili tento stát.
Nejsem si vědom,že bych zničil tento stát. Chodím do práce,dokonce i dnes v neděli jsem v práci,platím daně a odvadim zdr.i soc. pojištěni. Máte tam ještě něco?
Opravdu se zamýšlím nad tím co vše dokáže ze sebe vypotit poměrně vzdělaný člověk.
Ještě , že se nevydal na učitelskou dráhu. Tady alespoň napáchá zanedbatelnou škodu....🤦
Vy se zamýšlíte ? To jste překvapil........