1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

EET byl nástroj proti okrádání státu,ale to ti vládní nenažranci nechápou. Kde jsou ty sliby které tato pětikolka slibovala např. za nás bude lépe... Jste ta nejhorší vláda a pisálkové s FORUM vám jen pomáhají,ale marně.

13
Před 2 roky

EET byl jediný nástroj, který přinesl do státní kasy víc peněz.

To, že to nynější vláda zrušila je naprosto absurdní.

18
Před 2 roky
Jan Vojáček

Vláda národní zkázy. Ničemu nerozumí, ohání se jen Babišem, Putinem, dezoláty a trolly. To jí jde nejlépe. Že ČR devastují, to ve své zaslepenosti nevidí.

1
Před 2 roky

Pro mne je zajímavé, že pokud EET bylo tak mi v každém obchodě automaticky dali účtenku. Nyní se mne maximálně zeptají jestli ji chci. Proč asi..

17
Před 2 roky
Pavel Jurica

Co vy víte třeba chtějí šetřit přírodu zbytečným použitím papíru třeba za to že na něm je jen jedna zmrzlina. Jinak řečeno je to zbytečné drahé zbytečné a přírodě to taky nepřidá.

6
Před 2 roky

Pavel Šmejkal je největší dezinformator a měl by být koupan v koši ve Vltavě .Jako podvodník a lhář.Ale my na takové hazliky budeme pamatoval až padne ta to nehorší vláda .Tak dostanou co zaslouží. A ne bude to trvat dlouho.

12

Forum 24 trapné. EET bylo to nejlepší za 30 let. Uvidíte ze se v nějaké podobě vrátí. Až ten nekňuba ve Strakovce prohlédne.

20
Před 2 roky
Jitka Diethild Jelínková

Ty jsi platil přes EET, že to tak dobře víš? Četl jsi výše, co EET přinesla, asi ne.

4
Před 2 roky

No já nevím v západní Evropě je běžné EET Tak se nad sebou zamyslet a a ty sprostoty vůči paní schillerové To je neuvěřitelné

11
Před 2 roky
Karel Dvořák

Tak se zamysli a zapokuj si základy českého jazyka.

1
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Na rozdíl od Fóra 24 který nám rádi jak máme vnímat katastrofální vládnutí této vlády, tak je třeba používat mozek. V redakci ho určitě mají ale je otázka kde

11

Díky zrušení a nerozsireni EET opět roste šedivá ekonomika a Vláda se diví, kde jsou ty plánované daně. A kdo řval v době covidove všechny podpořit, dnešní vládní koalice, tak se nedivte, že jste přebrali rozpočet ve schodku.

15
Před 2 roky

EET je dobrý nápad, jenom ti co okrádají stát o DPH o něm nechtějí slyšet, tak se proberte voliči strany ODS, vy jste zničili tento stát.

20
Před 2 roky
Jan Škoda

Nejsem si vědom,že bych zničil tento stát. Chodím do práce,dokonce i dnes v neděli jsem v práci,platím daně a odvadim zdr.i soc. pojištěni. Máte tam ještě něco?

6
Před 2 roky

Opravdu se zamýšlím nad tím co vše dokáže ze sebe vypotit poměrně vzdělaný člověk.

Ještě , že se nevydal na učitelskou dráhu. Tady alespoň napáchá zanedbatelnou škodu....🤦

7
Před 2 roky
Martin Fulneček

Vy se zamýšlíte ? To jste překvapil........

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt