1600/1600Zbývá 1600 znaků

Otylá Alena je odbornicí na všechno, ale ze všeho nejvíc obdivuji její perfektní angličtinu...

6
Vítězslav Kopecký

Pekarová ji ovládá nebo Černochová? Ty neumí pořádně ani česky

1
Před 2 roky

Hezký článek . Je totiž otázkou jestli to vyzní jako omluva dnešní chybující vlády nebo přesné přiznání co zase udělala špatně . Myslím si , že někdy je lepší to nevyzvánět do světa .

5
Před 2 roky

Hnojomet předvádí s fakty které si vycucá z prstu především FORUM je to plátek který by se dal použít za vůz aby nepadal hnuj.

12
Před 2 roky
Jiří Paroulek

Co v článku není pravda?

6
Před 2 roky

No bohužel dnes byla řečena pravda o novinářích, lepší vzdělání, pravdivé a ověřené informace a osobní odpovědnost za to co a proti komu napíší.

7
Před 2 roky

Úplně chápu pány novináře že píšou proti babisovi..

Pracovali u něj ve slepicarne ,kradli tam vajíčka, někdo je chytil a tak je vyhodili

A teď se mstí

7
Před 2 roky

FÓR um je objektivní asi jako kdysi Rudé právo.

Hlásná trouba pětidemolice.

21
Před 2 roky
Antonin Simik

Já jsem sice proti pětikolce ale tohle s rudým právem nemá nic společného. Naopak tohle je pravda a EET byl taky velký podvod.

Před 2 roky

Žumpa jménem Forum24:))))))

87
Před 2 roky
David Olivík

A ještě mají tu drzost žádat o příspěvek.

31
Před 2 roky

Vláda i EU má eminentni zájem na vyřazení Babiše ze hry. V podstatě se už dostáváme do situace, kde vše spěje ke konci a podzim bude rozhodující.

11
Před 2 roky

Zrušením EET vláda otevřela dveře šedé ekonomice do kořán.

Tím podpořila skupinu nepoctivých lidí k okrádání státu.

13
Před 2 roky

S EET nebo bez EET, mně je to jedno. Platím kartou a tudíž šedou ekonomiku, z které tu diskutující mají takový strach, nepodporuji.

1
Před 2 roky
Eva Tilzova

Jenže přibývají restaurace , kde chtějí pouze hotovost.

6
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt