Otylá Alena je odbornicí na všechno, ale ze všeho nejvíc obdivuji její perfektní angličtinu...
Pekarová ji ovládá nebo Černochová? Ty neumí pořádně ani česky
Hezký článek . Je totiž otázkou jestli to vyzní jako omluva dnešní chybující vlády nebo přesné přiznání co zase udělala špatně . Myslím si , že někdy je lepší to nevyzvánět do světa .
Hnojomet předvádí s fakty které si vycucá z prstu především FORUM je to plátek který by se dal použít za vůz aby nepadal hnuj.
Co v článku není pravda?
No bohužel dnes byla řečena pravda o novinářích, lepší vzdělání, pravdivé a ověřené informace a osobní odpovědnost za to co a proti komu napíší.
Úplně chápu pány novináře že píšou proti babisovi..
Pracovali u něj ve slepicarne ,kradli tam vajíčka, někdo je chytil a tak je vyhodili
A teď se mstí
FÓR um je objektivní asi jako kdysi Rudé právo.
Hlásná trouba pětidemolice.
Já jsem sice proti pětikolce ale tohle s rudým právem nemá nic společného. Naopak tohle je pravda a EET byl taky velký podvod.
Žumpa jménem Forum24:))))))
A ještě mají tu drzost žádat o příspěvek.
Vláda i EU má eminentni zájem na vyřazení Babiše ze hry. V podstatě se už dostáváme do situace, kde vše spěje ke konci a podzim bude rozhodující.
Zrušením EET vláda otevřela dveře šedé ekonomice do kořán.
Tím podpořila skupinu nepoctivých lidí k okrádání státu.
S EET nebo bez EET, mně je to jedno. Platím kartou a tudíž šedou ekonomiku, z které tu diskutující mají takový strach, nepodporuji.
Jenže přibývají restaurace , kde chtějí pouze hotovost.