Šmejkale, jdi se bodnout. Označit poslanecký klub ANO jako klub Agrofertu může jen individuum mdlého rozumu. Ta tvoje nenávist kape z celého příspěvku. A co takhle poslanecký klub ODS označit jako klub magorů? A největší z nich jsi ty, autore.
Šmejkale, Šmejkale.....moc se bavím, když čtu tu Vaší snůšku hnoje. Ti vaši chlebodárci, kteří si vytvořili z vašeho novodobého Rudého práva stranický tisk musí být dobře v temné dírce, když už musíte psát takovéto články.
Tyhle ubohé výzvy "raději mlčte" jsou super. Probudilo se ve Vás komouštví? Nebo už je to žárodek nacismu?
K čemu budete ve Vašich slintech vyzývat dál? K nášivkám pro ty, kteří nebudou mlčet? Nebo rovnou k likvidaci? Aby nebyla ohrožena "geniální" vláda slepence?
Hodně trapný komentář.
tak jsem si vypočítala, když podnikatele stálo EET 4 miliardy ročně a je těch podnikatelů 2 200 000, tak na jednoho podnikatele vychází ročně náklady 1 800,-Kč, to si myslím že to není tak strašné když vidím co vše si dávají podnikatelé do účetnictví, jinak úředníci za 200 miliónů a nějaká ta soutěž v udávání to je taky pakatel, jinak dle ministerstva financí ročně vydělalo EET 17 miliard, j podnikatelé dostávali taky nějakou finanční pomoc na EET, tak ať kvete znovu šedá ekonomika ! stát to podpořil,
Nestačím se divit, co jste vytvořila. Kde jste přišla na 2,2 milionu podnikatelů, když všech aktivních ekonomických subjektů, které mají přiřazené IČ, v roce 2020 bylo 1,576. A z těchto subjektů pouze část podléhala EET. Tak až si zjistíte relevantní čísla, tak počítejte. Nezapomeňte připočíst i další náklady státu na EET, ne jen mzdy.
EET rozhodně nevydělala 17 miliard ročně. To byly pouze předpoklad na první rok. Vyčíslit přínos EET je složité, protože ve stejné době i přes snížení DPH restaurace zdražily a celkově narostly tržby ve všech segmentech ekonomiky. A Účtenkovna? Za 221 milionů je to opravdu pakatel.
Pavle Šmejkale, již od mládí jsem zastával názor, že někoho mohu kritizovat až pokud jsem alespoň na stejné úrovni (lépe na vyšší) než kritizovaný.
Takže Pavle Šmejkale, jste nebo jste byl alespoň ministrem financí a předsedou politické strany jako paní Alena Schillerová, že ji kritizujete?
Jelikož jsem o vás v životě ješte neslyšel, zřejmě ne - jste prachobyčejná NULA, která v sobě našla tu drzost a vzala si na mušku osobnost, které nesaháte ani po kotníky - a všechno co umíte, je klovat trapné články do klávesnice. "Měl byste raději mlčet, nebo psát nějaké pubertální veršovánky. Ty by byly aspoň k smíchu".
P.S.: Jsem si jistý, že se vám toto nelíbí, ale někdo vám pravdu napsat musel.
Alenka a osobnost ,? Ha ha osobnost byl nejvýš ten pávik-jinak nikdo.
Kdo je ten píšící tohoto článku, kdyby nebylo blbě z pomyšlení vrátit EET, tak by ho Stanjura v této inflační době už navrhoval znovu zavést. EET je v jiných zemích, v jiné modifikací, či názvu. Je to již opravdu dlouho, kdy jsem byl ve Španělsku, řekl bych více jak 20 let, a už ho tam měly zavedené. Nebudu mluvit o jinych, takhle nevíte nejenom v restauraci, kolik stál účet, kteří oni vykázal jako příjem. Neví to nikdo, finanční úřady, ale mohli by to být i úřady sociálně důchodového zabezpečení. Mnoho různých opravářu přijdou a řeknou oprava s dokladem za 1000,bez dokladu za 600 Kč, ať si vzpomene ten pisalek tohoto článku. Bud tomu vůbec nerozumí nebe nechce, nebo to je bezbrehe kritika. A takové lidi neuznává, stejně jako stat, který něco zruší a pak neví, kde sehnat peníze do rozpočtu státu. Ono je sice hezké snižovat výdaje, tu na valorizaci h, tu na něčem jiném, stále a mnohdy neuvazene přijímat různá nepromyslena rozhodnutí. Pokud bude inflace ohrožující všechny a zvyšující drahotu, tak stát nic neudělá. A může přijímat různé duchodove reformy, krátit valorizace, a tak lidem ale sníží jen spotřebu. A ta také s inflací drti státní rozpočet. Takže místě, nežli něco napíšete, musíte pramyslet.
Já to znám naopak! 😄 Už ani nepočítám, kolikrát jsem slyšel (mimo jiné i od voličů protikorupčního hnutí) větu: Bez dokladu by to nešlo? 😄
Ti živnostníci,kteří většinou volili tuhle vládu tak na zvýšených odvodech a zvýčení DPH na všechno, zaplatí víc než ušetří zrušením EET,pokud nebudou krátit daně.
DPH si samozřejmě do svých cen započítat neopomenou, jenom ti, co jsou plátci DPH tuto opomenou odvést stu. Proto se většina ptá, chcete doklad? Nebo raději se neptá a nedá.-
EET uz bylo zavedeno...fungovalo...prineslo do kasy ca.15mld rocne. Protoze ho ale zavedl AB tak ho zrusime a radsi budeme obirat obyc.lidi o Stavebko...obyc.lidem zvedneme Dan z nemovitosti ....zvedneme DPH na vodne a stocne...!!!!!
To nevymyslis....to je tak brutalni ze si jeden rekne ze to preci ani nemuze byt pravda....
To Vám nakukal kdo? Po prvním roce zavedení této zlodějny jsme mohli jasně vidět, že finanční přínos do státního rozpočtu byl mnohonásobně menší, než kolik to stálo (náklady byly přes deset miliard, přínosnecelé tři). Další roky nebyly o nic lepší. Většina zemí Evropy, kde v té době EET měly zavedené, nás od tohoto kroku varovala. Ale levné sliby od populistů a zlodějů jaksi pořád táhnou, že?
Ja myslim ze hlavne pan novinar by mel prestat psat, kdyz uplatne a propagandisticke novinariny bylo dost. Schillerka byla genius proti teto bande matlalu. A vitr jak se to jednoduse pozna ? Jekikoz ji danovi poradci bytostne nenavidi. Zatimco soucasnou vladu tykac, kretinsky a cez a banky miluji.
Tady tomuto FORUM24 se nedá věřit.To ani děti školou povinní nedokážou lhát jak FORUM 24 a Fialová vláda.
Pravda se hlupákům špatně poslouchá, tak to raději nazvou lží, aby si si ulevili a uklidnili hlavně sami sebe... Líto mi ale takového ubožáka jako jste vy není, hlupáků, kteří se nechají uchlácholit lží a dezinformací, a když jim někdo ukazuje holou pravdu, tak na něj začnou řvát, že lže mi líto opravdu být nemůže... Spíše vámi jen pohrdám, jste k ničemu.
Kdyby tahle pěti fialová mafie nezrušila EET mohlo být v kase o 20 miliard víc minimálně, já makám 40 let a poctivě platím všechny daně jako zaměstnanec tak nechápu proč by je nemohli platit i ty jakoby podnikatelé, měli by je pozavírat i s tím Rakušanem a Pekarovou
To jste tedy vypotil blbost.