Kovidový absurdistán není jenom výsledkem Ano, ale jak dobře víme, hlavně i ODS. Všechno se dá dohledat! Nebýt ODS tak leccos by neprošlo! Ale to moc dobře, milé Forum víte!
Nepřineslo náhodou EET do státní kasy nějaké ty peníze?
Schillerová má v hlavě srovnáno na rozdíl od Stanjury, který potřebuje armádu ekonomických předražených poradců, který nás posílají nakupovat do Polska a ekonomiku za jeden rok uvrhli na předposlední místo v celé EU. To ale všechno víte, že?
Milé Forum, statisticky ODS převálcovala všechny rekordy předchozích vlád a jejich hlášky, že Fiala překonává stejnou krizi jako většina obyvatel, ve mne vyvolává, že si z lidí dělá srandičky. Stejně jako vy.
Ta to má v hlavě tak "srovnány" že když jsem viděl její rozhovory tak si se..e do huby ,hnus jeden zmalovanej....
Dlužena by měla přinejmenším mlčet a ještě raději se stahnout do ústraní. B\la to klaka Burešova, která stojí za počátkem nynější cesty kdysi prosperující země do nynějších pekel... To jim nikdo neodpáře.Stále věřím, že dojde i na šetření jejich nestandartních kroků a ovlivňování řady kauz. Sice čas letí, tím i právní lhůty, ale věřím ve v tomto směru ve spravedlnost pro všechny. Sic peníze v Absurdistánu mají obří moc.
Bojíte se cenzury nebo jste tak odvážný bojovník, že nemůžete používat normální jména lidí, o kterých píšete?
Mě tedy EET přišlo v pořádku . Jako všude v civilizovaném světě. Tady šidí každý zedník a každá kadeřnice a zaměstnanci odvádějí pomalu třetinu mzdy...
Souhlasím s vámi. EET mělo být dotaženo dokonce a tím by byly nastaveny spravedlivé podmínky v podnikatelském sektoru. Zrušeni byla obrovská chyba. Tomu se ale nedivím, protože v Poslanecké sněmovně a Senátu sedí samý podnikatelé a potřebuji optimalizovat.
Článek je nějak mimo mísu. Dáme si fakta.... moje žena šla ke kadeřnici, platila 2200 pochopitelně bez dokladů. Odečtete materiál, náklady a zbyde vám třeba 1000kč. na zdanění....krát 10tis. zákazníku (celá republika), krát 5 dnů, krát měsíc, krát rok, a vyjde vám přes čtvrť miliardy ročně, co chybí ve státní kase!! A nyní si přidejte, když tam budou 4, nebo 8 zákaznic denně. Tak je to cca 2-3 miliardy.
A jedeme dál.... já jsem na jaře měnil v autoservisu čepy řízení. Platil jsem cca 6 tisíc a také bez dokladů (bez DPH), no a o kolik přišel stát?.... s spočítejte samy.
Zabýváte se nesmysly třeba firma kde jsem dělal aby si snížila daně tak si pořídila nové auta hmm a to české hjundé cha cha tyhle peníze náš stát nikdy neuvidí a to se tu děje normálně. Takže stát přijde i o dané z firmy i z těch aut protože ty auta nejsou naše a vše jde pryč. Jen vy tu štipkaříte na nicotnostech.
Víte co, byl jsem těžkým odpůrcem EET, musel jsem investovat přes 50t. ale po několika měsících jsem zjistil že mi to prostě ulehčuje práci, fungovalo to, žádný mouchy jsem neřešil. A teď si to prostě zrušíte 🤷🏼♂️
To je ten váš přístup, dáme to lidem příkazem, oni to zvládnou a pak přijdou ke korytu jiný vemena a ty to zase zruší🤷🏼♂️
Co to nechat na dobrovolném rozhodnutí živnostníka 🤷🏼♂️
Protože po zrušení jsem musel zase investovat a zase tomu dávat pozornost, místo toho abych v klidu pracoval 🤨
👍
EET byl takový dobrý "pokus" o cosi, co bylo stejně k ničemu. Největší průšvih té nádhery je, že za dob covidu rozházeli a rozdali neskutečné peníze, i zbytečně. A to byl počátek inflačního kolotoče. Jenže to si madam přiznat nechce. Možná bylo pár potřebných, ale většina se slušně namastila a druhá věc je, že nebylo nutné aplikovat tak brutální omezení. Takže jestli tato opička chce někoho kritizovat, ať začne u sebe.
Ješíš Pecen to je ale kravina co jsi vypotil! Všichni si moc dobře pamatují kdo řval nejvíc že se podnikatelúm za covidu dává malo.atd. A to si spousta z nich požádala a pritom dopad vůbec nepocítili a peníze jim vyplaceny i tak byly!
Všichni tu obhajujete svoje lumpárny a pokud už jde o smysluplnou věc tak nejste schopni ji zrealizovat bez problému. Jsme v situaci ze které už se budeme horko těžko zvedat protože žádná vláda neměla na mysli prospěch národa ale svůj. Teď odbočím. Stále se mluví o energetické krizi. Ta je ale způsobená pouze u jedné komodity a tou je zemní plyn. Elektřiny je dost. Kdo z vas četl zprávu o tom, ze se v pátek nebo kdy musely odpojit všechny solarni elektrárny od sítě na cele dvě hodiny, protože vyráběly tolik energie a nebylo kam ji dodat . To je Kocourkov. Kam se podíváte všude problém. Mohl bych tady jmenovat další a další věci které jsou na hranici katastrofy a to diky neprofesionálnímu jednání vlád
Dokud lidé nepřijdou na to, že politika je prokletím každé doby a každého národa, bude se celý svět plácat v tomto politickém hnoji.
Takže voliči sekty ANO ukazují v komentářích svoji inteligenci. V 90% nejste schopni napsat ani jeden gakt či argument. Jeden zvás napíše urážky a pomluvy a ostatní to papouškují 🙂
A umíte číst a počítat?
Pan je z pětislepence.EET bylo zavedený, hospody samej podvodvodnik, zařízení bylo nakoupeny, naučili se to, neremcali, i vedoucí přišli na to že jim to pomáhá proti zlodějům a získali informace, prodej-nakup, nějaký miliardy to přinášelo!!! Ne, zabejcena petikoalice řekla ne, tak to zrušili.!!!
Ano, zařizeni si musel nakoupit podnikatelé ze svého, aby je Babiš mohl hlídat jestli nemají větší zisk než on. I když v tomto případě to nemůže hrozit 🙂
EET byla jediná věc, kterou bývalá vláda udělala dobře, jejím zrušením bylo plivnuto do tváře všem zaměstnancům a poctivým OSVČ, kteří odvádějí daň,sociální a zdravotní z každého haléře.Všichni ,kteří tedˇEET zrušili,jelikož vláda jim vzkázala - " Teď můžete celoživotně krást a podvádět zcela beztrestně" - by měli mít na svých provozovnách ceduli "Zloděj a příživník". Chudáčci totiž budou mít tak malé důchody,že my ostatní jim je solidárně docvakneme,aby vláda měla zachován "sociální smír" a ve špitále takoví dostanou to, co já, ačkoli moje odvody a jejich odvody se liší několikanásobně.Běžte do ...
Možná udělala dobře ale to k ničemu nebylo a stalo to spousty peněz. A kde jsou slibované nevé školky nebo nové rychlo tratě.