1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Plnou ParouBack.

3
Před 2 roky

copak Jyrka, ten bude překvapovat ještě dlouho. Akorát je jeho vysvětlování pro tyto posluchače trochu..... ehm.. složité....

19
Před 2 roky

Chce za každou cenu proniknout do vrcholné politiky a vůbec mu nevadí, jak se ztrapñuje. Typ člověka, východiś ho dveřmi, vleže ti oknem.

26
Před 2 roky

Jestli Paroubek křísí svou kariéru ,tak bude první na zemi ,tedy po Ježíši , kterému se podaří vstát z mrtvých. A to mě nechává klidným.

21
Před 2 roky

Také prasátko bradavičnaté by se rádo zviditelnilo a chtělo vydělávat na lidské blbosti. Ten jiný nebude, je to politická mrtvola, co si myslí, že někoho zajímá.

21
Před 2 roky

Když milion chvílek inteligentně chodil se šibenici, rval nejsprostejsi nadávky, tak to bylo něco, že? To se tomu věnovalo článků i ČT se připojila. Teď každý odpůrce této vaší milované vlády musí být dehonestovan, zesměšněn, onalepkovan v rámci tzv. vaší směšné nezávislé žurnalistiky.

31
Před 2 roky
Dana Zaspalová

Dano, Dano, opravdu jste zaspala dobu jestliže nerozeznáte kecy psychosociála, který už této zemi uškodil dost, od snahy vlády legálně zvolené, která se snaží napravit co se ještě dá. Že to bude bolet musí být každému myslícímu člověku jasné. Přeji vám brzské pochopení problému...

24
Před 2 roky

"Plnou ParouBack" , do starých časů za jakoukoliv cenu. To je jeho životní filosofie.

Kdyby se zodpovědně staral o své děti, neměl by čas na oblbování hlupáků u voleb, nesoudil by se s manželkami, ale ono mu to nějak nejde. Když už je jednou lhářem,

nemůže být jiný. Blbců je tady dost na to, aby mu to vynášelo.

6
Před 2 roky

Má pravdu, lidé by měli protestovat, hlavně ve chvíli, když se něco takového objeví pohromadě na jednom místě.

Jyrka asi zapomněl na své shromáždění s vajíčky. Nebo spoléhá na to, že dnes jsou vejce drahá.

20
Před 2 roky

Jednoznačná kolaborace, tedˇ mi prokremelští bojovníci posílejte mračouny, já si je budu poctivě počítat.

19
Před 2 roky
Vlastimil Kotera

Čekají co jim napíši z Kremlu. Musíte vydržet

10
Před 2 roky

Říkali mu buldozer. Ano je to známý DT 54, s ruským motorem, ruskou naftou a s ruskými brzdami, co nebrzdí.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt