1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Paroubek si vzpomněl na krásné časy komoušských sjezdů

a své vzdělání.....VUML....

17
Před 2 roky

Marťan.

18
Před 2 roky
Molinek Jaroslav

Právě. On je schopný se s nimi spojit jak kdysi sliboval i proti Vrabelovi.

11
Před 2 roky

V Pražském podniku RAJ mu říkali - šuplík.Bylo to pro všimne.Starého psa novým kouskům nenaučíš.

17
Před 2 roky

Ing Paroubek chce zřejmě opakovat svou úspěšnou angažovanost kolem amerického radaru v Brdech. Při své omezenosti ani nechápe, že se jedná o zcela jiné věci. Jeho hloupost je tak očividná, že nestojí ani za pozornost.

42

Chudák Jyrka, už neví, jak by na sebe upoutal pozornost. Magor zůstane magorem, to lidé s mozkem vědí moc dobře. Jak říkal p.Werich- nad blbcem nelze vyhrát.

30
Před 2 roky

pane Jene Jandourku, ve svém článku spíláte panu Paroubkovi, hovoříte o něm jako že je zmatený popleta nebo kolaborant, ale přesně takovýto popis sedí na Vás. Nezbývá než si říci, no už zase pisálkové FORUM 24 promluvili a jako vždy, opět jen překrucují fakta a vykládají nám, že jsme sice slyšeli že je věc bílá, ale podle výkladu pana Jandourka, máme věřit, že jsme slyšeli, že je věc černá........ .

20
Před 2 roky
Jakub Kanec

Nedivte se. když Paroubek vyleze na stejnou tribunu s vrchním komoušským kolaborantem Skálou. To o něm svědčí vše.

23
Před 2 roky

Jyrko.

A kdy přesně byla uzavřena smlouva mezi UK a Zanzibarem?

Našel jsem „ Helgolandsko–Zanzibarskou dohodu z roku 1890, podle kterí pravda získala UK Zanzibar, ale ta byla mezi Německem a UK.

Našel jsem i válku mezi UK a Zanzibarem, která trvala 38 minut od prvního výstřelu.

Jinak tuším, že poslední kolonií UK byl Hongkong, který ti „ zlí kolonisté " opustili v období nebývalého ekonomického růstu.

P.S. Ale přesto ti děkuji za tvůj blábol, protože jsem si díky němu získal nové informace.

Třeba o té 38 minutové válce jsem nevěděl.

27
Před 2 roky

Paroubek je spjaty s kmotrem Babišem už od dob, kdy Paroubek vstoupil do politiky. Teď chce založit stranu a krást ovce jiným extremistům, zejména SPD, aby měl Babiš s kým udělat většinu.

To, že ho dezoláti musí poslouchat řečnit, jim moc přeju.

14

Došli mu prachy a tady zase svítá pro netáhla. Bývalý premier chce prostě zkusit štěstí, neb při sledování TV zjistil, jakého volného materiálu vhodného k potlesku pro něj se u nás ještě nachází. Když může zabodovat zadlužená nicka z davu, proč ne bývalý Lev salonu Paroubek. . Inflace a alimenty tlačí, nová divoženka také, tak se musí situace řešit..

20
Před 2 roky

Nikdy jsem Paroubka moc nemusel, ale tímto u mě klesl úplně. Nechápu, jak se může dávat dohromady s Vrábelem či Skálou. Je to odpudivý typ nyní s ještě odpudivější rétorikou... Kam až ta lidská hloupost může klesnout!

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt