Proč Nohavica někomu vadí a minulost prezidenta nevadí? Pořád se ho snaží někdo očernit. Je to skvělý umělec.
skvělý umělec se špatnou morálkou
Nemusím zrovna souhlasit s názory pana Nohavici, ale jeho hudba a hlavně texty... byly, jsou a nejspíš vždycky budou prostě geniální!
...a to je ten důvod pane Citovský, proč lidi chodí na jeho koncerty!!! A to, že má někdo jiný názor na svět než já?!... To mám podle vás nesnášet každýho, kdo hlásá to co se mi nelíbí???...
Pro Jirku Marytu (navazuje na vlákno ukryté někde hluboce níže) — jako za tohohle režimu, nebo před '89? — Vlastně, ani před, ani po, určitě by se o tom vědělo.
Vše další, v rovině morální, je jeho věc; a jak se s tím osobně a jednotlivě vyrovnal v rámci svých blízkých. Kdo v tomto nemá jasno, vypisuje zbytečné komentáře (zde ve vlákně ... a ...), tak vypovídá jen a pouze o sobě a svých slabostech a straších, aniž by si toho byl vědom. Ne o J.N.
Jarka mám stále rád, v onu dobu nešlo o Puťku ale o oslavu Ruské kultury. Kdo zažil bolševika ví a nekecá, jestli si STB vzala někoho do parády byl s ním amen, rozbitá huba ,to byla .legrace.Takže nevíme a nesmíme,
Honzo tu medaili neudelovala Ruska akademie ale kandidáty vybiral a vybira sám Putin. Je to stejne jako se prsit medaili od Hitlera a omlouvat to německou kulturou.
Stale, marne, premyslim o tom, kdo ty vase lzive a neustale konflikty prinasejici clanky plati. Nikdo z vasi neuvertelne trapne party nesaha tomuto panovi ani po prvni bunku na jeho chodidlu. Jste zoufalci...
Co konkrétně je na článku lživé?
Provládní, progresivistická sračka...ulhané a manipulativní Fórum24...Větší novinářský hnůj, na poli českého zpravodajství, neznám...
Nerad bych se pouštěl do nějakých hlubších psychologických rozborů ale spíš to vypadá, že problém by asi mohl být někde u vás. Už podle poměru příznivců a odpůrcu F24. Nechce se mi věřit, že by byli všichni čtenáři F 24 ovce co příjímají co se jim naservíruje.
Nohavica je na tom s vnímáním světa asi jako Gott. Jinak by tu medaili od vraha Putina už před dvěma lety hodil veřejně do kanálu.
Ano, Gottovo vnímání světa bylo velice zvláštní, až jsem se divil. I to Gottovo postavení bylo takové zvláštní, za normalizace přežil jen kvůli tomu, že na československé poměry tvrdý byznysmen Ladislav Štaidl zavětřil, že v Západním Německu publikum (vesměs ženské) poptává jistý druh muziky, který se mu nedostává a který Gott díky své schopnosti zpívat (ale i komunikovat) velice dobře i v němčině, velmi dobře uspokojí. A ty západoněmecké marky Československo potřebovalo jak prase drbání, takže Gottovi prošla i krátká emigrační eskapáda nakonec bez povšimnutí patřičných orgánů, které u ostatních emigrantů byli jinak velice aktivní.
koncerty má vyprodané a nežebrá peníze jako Forum24 a jinak Jandourku hurá do Ostravy. Myslím, že cedule Svinov, by bylo to poslední co bys viděl.
Pane Jandourku, klidně přijeďte. Jsem z Ostravy a věřte, jsou tu i slušní lidé. Rád s vámi zajdu na pivo. Jsou tu i gumy( viz. výše), ale ti jsou všude i když tady je jich o trochu více.
Jen se zeptám.Je vůbec ještě dovoleno žnout trávu SRPEM a zatlouci hřebík KLADIVEM???Já jen abych se náhodou nedostal do řečí či snad dokonce do článku na FORUM 24......
To víte že ano, ale dejte pozor. Soudruzi to používali i jinak - kdo jim nebyl po chuti, toho srpem popíchali a kladivem klepli přes prsty. A vy se k nim očividbě kloníte.
Jak napsal r. 1968 l Alexander Matuška: "Odvaha zlaciněla a rozum zdražil:" Ale to neplatí zdaleka jenom pro Nohavicu, za bývalého režimu dokázal být politicky odvážným málokdo, včetně těch co nyní razantně politicky vystupují na jakékoli straně...