Závist je špatná vlastnost, ocenění je oprávněné a zaslouží si ho ...s Paroubkem souhlasím...
Můžete mi laskavě sdělit , co bychom měli Nohavicovi závidět? Jarka jsem znal z fesťáků, pak jsem ho na vejšce poznal osobně i s Pepou Streichlem a byl pro nás něco jako vzor vzdoru, hrdina. O to krutější pak pro mě byla realita a zjištění pravdy. Následně přijetí medaile od LIliPutina - to by se Okudžava i Vysockyj divili! A jeho ignorace ruské okupace Ukrajiny mě už ani nepřekvapila, jen dokreslila jeho charakter.
A hele ,,pouliční baníček" a Jevanský šmíráček a jaká to láska na první pohled to chce sochu ve stodolní ....
Jen ještě pro úplnost by sem mohl fofr 24 jebnout fotku Topolánka s Nečasem jak se culí na Puťku .
To samé Němcová. Tekla jako Dunaj!
Jarek se zkrátka nehodí do žádného režimu. Naštěstí jeho vyprodané koncerty svědčí o stále větší popularitě....
Vždycky, když chcete Nohavicu očernit, vytahujete tuhle x let starou fotografii. Nemáte tam něco novějšího?
Mám jeho tvorbu rád , něco od něho i na kytaru občas brnkám i když ne vše co provádí se mi zamlouvá , a domě .
V jakém domě, Geci? 🤔
Kdyby byl rok 1938, Paroubek by hajloval na náměstí, jenom aby mu z toho něco káplo.
Měl by složit písničku o tom, jak se sám nad sebou dojal, když přebíral metál z rukou vraha...
"U medaile od Putina, brečel jsem jak ta pipina.."
A má hned písničku - vrchol kultury českých dezošů, ne? Za lístek vypláznou litr, pevný Jarek bude mít na nějaké ty tretky z prohnilého západu a dezoši se vrátí ke fňukání na webu, jak jim pětikolka dává málo peněz na dávkách 😄
Jistě, podle Fora 24 má pevné postoje jedině Petr Pavel.
Jak toho cypa slyším béknót v rádiu, tak to hned vypínám. Děs.
Jj, největší zklamání mého folkového mládí. Dělal pronásledovaného ...a ejhle! Udavač 😞