Treba pochopit staru dobru pravdu, ktorou sa riadili uz staroveki greci a rimania: "Účel svätí prostriedky" ... Dnesna doba si to priam vyzaduje... Slovaci vobec nie su taki, ako sa to pise v clanku..Vacsina Slovakov je prozapadna... velka chyba je v prozapadnych politikoch a v EU a v NATO, ze uplne zanedbali propagandu... kdezto rusaci - tí idú bomby vo svojej propagande uz sto rokov ... a to je velka chyba zapadu ..ze nema ziadne zlozky propagandy, nic... sme uplne vydaní napospas ruskej propagande, na ktoru rusaci davaju miliardy eur ... a my???? nic... absolutne nic !!! to je strasne, ked si to clovek uvedomi, aka je EU hlupa, ked si mysli, ze bez propagandy prezije...Nie - neprezije..v dnesnej dobe je propaganda alfa a omega prezitia zapadu aNATO...Rusi to pochopili pred sto rokmi..kedy to konecne pochopime aj my?
Forum dokaze vyzvracet neuveritelne bludy. Ale jsem za nej rad neb mi vzdy pomuze si ty spravne nazory utridit... Tak vlastne diky, dezinformatore.
No vidíte a já čtu hlavně kometáře, protože co tady se píše a schází za lidský odpad poslední 4 roky mě také utvrzuje v mých občanských postojích..Je to velice zdravé...něco jako číst Mein Kampf..Poznej zlo abys mohl dělat dobro..Tak tak🤣
Obávám se, pokud bude český volič preferovat současný trend, tak hranice Russka neskončí u Makova, ale u Aše.
Hranice RuSSka nejSSou nikde, pane. RuSSko na mapě opravdu není. Na anglické mapě najdete Russia, ale na té čeSSké RuSSko já proSStě nějak dohledat nemůžu. ASSi by to chtělo, abySSte mi SStím pomohl. Našel jSSem ale RUSKO, ale to aSSi bude zcela jiný SStát, že? Co třeba odSStěhovat do USSA? SSorry, jako.
Slovenská vláda se svými voliči se teď lísá k Maďarům, nějak se jim ta "národní hrdost" vytrácí. A myslí si, že na účast slovenských jednotek ve Wehrmachtu na území SSSR Rusové zapomněli. Nezapomněli.
Ač je patrně p. Kosatík vzdělán, právě on se poslední dobou snaží zalíbit nevzdělancům, kteří vládnou u nás ! A tím pádem se dostává na úroveň nevzdělanců.
Ano, ale přesně naopak🤷🤣
A co takhle se vykašlat na cizí stát a věnovat se problémům toho svého?! A hlavně nepište, že patříme navždy k sobě. Pro mne je to cizí stát jako každý jiný.
"Slováci historicky k Západu nepatřili" ??
Kdo neví, v Košicích stojí nejvýchodnější gotická katedrála (sv. Alžběty Durynské). Na Slovensku je to největší kostel.
Tak tento prispevok ma potesil vazeni bratia cesi.pri vsetkej ucte ste doviezli na slovensko komunizmus vy a dalej uz nebudem pisat.nedovolim si hodnotit historiu ale spolocne bolo urobenych vela chyb.
Souhlas s těmi nevzdělanci. Však doc. JUDr. Robert Fico, CSc. jen taktak prolezl základku, že?
Myslím, že v tom výčtu titulů stále ještě něco chybí: Odkaz
To máme se Slovenskem stejné... závětrné elektrárny... kumulovaná inflace za dva roky 30%... atd...