1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Tenhle lidský odpad proti někomu či něčemu statečně bojuje ??

CO JSTE PISÁLKU PIL??!

Kde a proti komu ?? Neviděla jsem a ni neslyšela od něj cokoliv slušného .

Jen hází špínu jako je on sám a uráží nic jiného neumí !!

Ovšem navézt se do nemocné to je opravdu úroveň.

On je opravdu hodně velký DOBYTEK!!

101
Před 11 měsíci
Eva Koudelová

Dobytek? Tím urazime zvířata... Je to odpad,spina a vlastně i odpad je milejší než tohle tlusty nic

22
Před 11 měsíci

Pavel novotny : budem na ivetě parazitovat dokud se nezabije.....češi by potřebovali válku podříznout ženu a děti a zapálit barák... palestinci jsou prasata vybombardovat..... tak jsem rád že až teď to přehnal .. a vy co ho furt omlouvate a podporujete tak jste ještě vetši odpad než tenhle vyfetovanej ubožák

126
Před 11 měsíci
Martin Novak

a kdo ho omlouvá?

1
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 11 měsíci

Můžete mi prosím napsat jak splňuje Konečná definici kolaboranta?Nesplňuje ji spíše ten týpek co nám sedí na hradě? Myslíte,že by mohla Konečná být v nějakém spolku,který by proti vůli naprosté většiny obyvatel chtěl bránit totalitu pred svobodou a demokracií? Myslíte,že kdyby jsem vtrhli okupanti,že by si od nich nechala velet a byla v jejich úplném područí?To můžou být jen vaše divné domněnky,které nikdy nijak nedokážete .Ale ten komunistický lampasáček to všechno dobrovolně a rád dělal.A stačilo říct je,já se spletl a vida,je prezident.A než mne zkusite nějak urážet,napište mi prosím v čem o tom komunistickém lampasackovi nepíšu pravdu.Trisku konkrétně prosím.Prozoze jestli mi napíšete,že lžu ve všem,tak to sama víte,že je holý nesmysl.Dekuji

91
Před 11 měsíci
Jaroslav Valentik

Udavače a stbáka máte v čele hnití ano.

25
Zobrazit další 3 reakce
Před 11 měsíci

Tak paní redaktorka se to snaží všemožně žehlit, aby to nebylo tak "za hranou"a jak to pan Novotný "přehnal"...

To co napsal není za hranou ani to nepřehnal. To je čistý nejryzejší obraz jeho charakteru.

Jen tal dál ODS, vím, že takových máte mnohem víc...

8
Před 11 měsíci

Pavla Novotného považuji za člověka, který neustále stojí na hraně, je mi jedno jestli bojuje za spravedlivou věc, jeho forma projevu je na úrovni nemocného člověka. Krajně nezodpovědný výrok na adresu Anny Slováčkové je trochu jiný, Novotný postrádá lidskost, slušnost , je schopen napadnout i těžce nemocnou a ještě si myslet, že je vtipný. Myslím, že ODS by se měla zamyslet..........

30
Před 11 měsíci
Jana Gondášová

To se mu "povedlo" i s Ivetou Bartošovou.

15
Před 11 měsíci

Takže pro slečnu Hovorkovou je Felix trapný, pak jsou tam jako obvykle dezolati , podrž taškové, ale jenom ten ( nevím co napsat , to není pro mně nic živého a i neživé věci mají daleko větší cenu) Novotný, je pořád pro ni p. Petr Novotný , starosta Novotný a to několikrát po sobě v článku. Hodně a asi většina našeho národa , podle diskuzí, ho nazývá úplně jinak. Jenom připomenu jeho dřívější výrok do médií: na Bartošové budeme parazitovat tak dlouho, dokud ji nezabijem. Takže sl. dotyčné je jedno jaký p. ........je , hlavně, že je proti ruský! Jaký je rozdíl mezi ruským vojákem, který třeba zabije v zákopu ukrajinské vojáka a tímto........ , který přeje smrt. Jenom, že je proti ruský tak je to pořád pro sl. dotyčnou p. Novotný, který nastavuje zrcadlo ? Možná by si konečně sl. Hovorková měla nastavit zrcadlo , protože tam místo hlavy uvidí své nohy , protože když by hloupost nadnášela ,tak .....

25
Před 11 měsíci
Tomáš Jelínek

Doplním ty vaše závěrečné....

Kdyby hloupost nadnášela, jste už daleko ve vesmíru. Tfuj.

7
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíciUpraveno

Můžete Novotného obhajovat,jak chcete.Jeho výrok ,směrem k A.Slováčkové,není ničím omluvitelný.Je pravda,že Novotný ač velice kontroverzní osoba,učinil některé dobré skutky,že kritizuje lidi jako je “Rudá Kateřina”,je také v pořádku.ovšem po takovémto kolosálním přešlapu,kterého se dopustil ,je nepsaným pravidlem slušných lidí na úrovni,že se stáhne z veřejných funkcí a své místo přenechá jiným.Jistě není Novotný nenahraditelný.Pokud on sám nemá tolik osobní sebekázně a cti,aby toto učinil,tak by jistě měli konat šéfové ODS

7
Před 11 měsíci

Napsat takový článek a zastávat se takového hajzlíka,který stojí na správné straně a bojuje za ODS,může jen stejný hajzlík,ne li větší.Článek jak ze sedmdesátých let z Rudého práva.

72
Před 11 měsíci
Miloslav Týnek

Nikdo se ho v článku nezastává

7
Zobrazit další 4 reakce
Před 11 měsíci

Citace: “A dal zbytečnou zbraň do rukou dezolátům a podržtaškám Andreje Babiše.” — Vy se opravdu nezapřete, namísto toho abyste jen odsoudili ten ohavný výlev toho klasického člena ODS, tak se ještě opřete do ostatních. Nakonec byste ho chudáka mohli ještě litovat. Vy jste opravdu morální dno a žumpa, stejně jako ten starosta novotný. Těch “odpadních” výlevů už měl až až.

28
Před 11 měsíci

Bravo Johana, krásná ukázka toho, jak při obhajobě jednoho individua se "správnou hodnotovou orientací", které se "Nebojí Rusům PŘÍMO V TELEVIZI říci, že jsou zločinci" (nevím čeho by se měl při tomto sdělení jako bát), využít vzniklé situace a urazit další tři osoby, které podle autorky komentáře nemají správnou hodnotovou orientaci, ještěže máme tuhle elitní novinářku a FORUM 24, kteří nás vždy poučí o tom, jaká je ta správná hodnotová orientace.

Jinak sdělení této elitní novinářky o tom, že Novotného "vyjádření bylo tak daleko za hranou, že když se ohlédl, žádnou hranu ani neviděl" mluví za vše.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt