Buď si z nás dělá autorka srandu a nebo jí ten dobyt....k Novotný za ten blábol hodně dobře zaplatil.. . Omlouvat ho může jen stejně morálně vyprahlá osoba jako je on.
Výborně!!
Nějak vám Forum 24 uniklo to nejpodstatnější.Největšího grázlaČR se zastáváte,že byl zase ožralej jako tágo a pomlouváte lidi,kvůli ničemu!A teď mě můžete vymazat!Nic jiného neumíte!Vaše heslo:Kdo nejde s námi,jde proti nám!
...Dal do rukou zbraň podržtaškám a dezolátům hnutí Ano, proti kterým bojuje?.... To si děláte legraci, to se nestydíte takto nazývat 30% vašich spoluobčanů? To jako znamená, že když někdo nepoužívá vulgarity, nešňupe kokain, nevyhrožuje podřezáním, hozením z útesu, vyvlečením z domu, ...tak je dezolát, a špatný člověk? Jestli ano, tak fakt uznáváme rozdílné hodnoty.
Prý statečně bojuje. On je to takový Don Kichot křížený s Mirkem Dušínem. Bohužel velmi hloupý a sprostý.
Bezmoc je nejhorší pocit, který slušný člověk prožívá, když má někoho nemocného.
Mám pocit, což PANÍ HOVORKOVÉ nedochází, že ten slušný člověk už vůbec nemá sílu se ani bránit a čeká nějaké zastání.
Proč se toho bezcitného člověka vůbec někdo zastává a co víc ještě do toho plete politiku.To není o politice to je o slušnosti každého z nás.Já volím ODS od 1996, ale tímto to končí a je smutný, že se sl.Slováčkové musí zastat nekdo z jíné strany a nevím co Vám natom tolik vadí.ODS se morálně začíná vyvíjet asi jiným směrem.a nechápu proč.To je tak těžký se zachovat správně a jako chlap a někoho vyhodit ze strany.Pan Fiala jenom ukazuje, že jako předseda nestojí za nic a už se nedivím, že ztrácí veškerý respect svých občanů ČR.
Ačkoliv se autorka Jolana Hovorková snaží, tím že hází špínu na Felixe Slováčka, výroky Novotného bagatelizovat, jedno je jisté. Pavel Novotný je absolutní lidský odpad, který nemohl klesnout níže. Nebudu ho nazývat zvířecími jmény, abych ta zvířata neurážel. A Hovorková je nejspíš že stejné maštale jako Novotný, protože jinak by ho nemohla omlouvat.
Tak tenhle clanek se p.Hovorkove opravdu
" povedl" - naprosto " nestranny" clanek obhajujici jakesi " ciny" cloveka, ktery jiz delsi dobu porusuje veskery moralni kodex i zasady elementarni slusnosti. Myslim,ze toto lze opravdu nazvat " Novinarske dno"!
Trefně řečeno!
Nějak se ke mně nedoneslo, jak statečně pan Novotný bojuje a co všechno brání.... Ale opravdu bych ho chtěl potkat v setmělé, opuštěné ulici, pod rouškou noci...
On a jemu podobní jsou stateční jenom kecama..... tak si bohužel nedělejte naděje.
Kdoví jak by vypadaly názory toho primitivního jedince, kdyby nebyl v ODS..
Taky podpora Ukrajině jak mu vštípil
Fiala..? Nedělejte z něho dobrého
člověka nějakými uhozenými články.
Pane redaktore, vy vůbec nemáte právo vzít si do huby jméno Aničky Slováčkové, neb jste se svou redakcí na úrovni Novotného.