1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Pane redaktore, vy vůbec nemáte právo vzít si do huby jméno Aničky Slováčkové, neb jste se svou redakcí na úrovni Novotného.

38
Před 11 měsíci

Novotný se tímto vyřadil z lidské společnosti. Leč, ani k dobytku ho zařadit nelze, protože by to bylo pro dobytek urážlivé.

69
Před 11 měsíci
Michal Pfortner

Naprosto trefné. Ano dobytek/brav by jste urazil.

8
Před 11 měsíci

To je typický pokrytecký pohled Forum a nekonečné omluvy neomluvitelného hulváta Novotného že té redaktorce není stydno ,vždyť je to žena jako Anička

23
Před 11 měsíci
Miroslav Vach

Bohužel nic nechápete. Ten článek byl podle mě upřímnou snahou obrousit hrany. To že někdo (včetně mě) souhlasí s postoji P. Novotného ještě neznamená, že souhlasí se způsobem prezentace těchto postojů (vč. mě). Za mě je hulvátství a sebestřednost P. Novotného srovnatelná s hulvátstvím a sebestředností potencionální "spásy" našeho hospodářství PT Babiše. Pozor na "dvojí metr".

10
Zobrazit další 4 reakce
Před 11 měsíci

Šafrovi kašpárci opět obhajují hnus a naálepkují občany kterým se to nelibilo za dezoláty a Babišovce.

Tímto tohoto člověka v tom hnusu podporujete, protože vy dezoláti přece nejste, vy jste ještě něco horšího....

31
Před 11 měsíci

Novotný je asi tak dobrý a statečný člověk jako je Hovorková inteligentní a nezávislá novinářka.

24
Před 11 měsíci
Miloš Zbránek

Vrána k vráně sedá. Tedy, i vepř k vepřici..

8
Před 11 měsíci

Další z ukázky toho, co je Fórum 24 zač. Co je zač Hovorková. Přijde mi naprosto absurdní, že tohle cosi má tolik zastánců a podporovatelů.

35
Před 11 měsíci

Tady máte důkaz pokrytců z F 24.

Smazali mi příspěvěk, kde jsem pouze citoval repliku z představení Divadla Járy Cimrmana v reakci na příspěvěk ing. Marka, viz níže.

Ale toho zoufalce z Řeporyj se zastávají. To je demokracie dle F 24.

Důvody závadnosti příspěvku:

V souladu se Smluvními podmínkami byl váš příspěvek smazán, neboť je v rozporu s dobrými mravy, nepatří do slušné, věcné a kultivované diskuze, a to z jednoho či více následujících důvodů:

Obsahuje vulgární výrazy nebo jejich opisy

Uráží ostatní diskutující či třetí osoby

Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel

Schvaluje násilí či k němu vyzývá

Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář

13
Před 11 měsíci

F 24 je neskutečnej plátek......... takže všichni ti, kteří mají plné zuby tohoto typa pro jeho primitivní vyjadřování a chování jsou prorusští dezoláti ?

Vy jste opravdu zralí na pár facek.....

29
Před 11 měsíci

Prakticky ta nehezka pani Novotneho omlouva, neskutecne trapne, a marne do toho cpe politiku. Pritom zrovna otec Novotneho si prosel neskutecnou nemoci.

13
Před 11 měsíci

Všichni slušní lidé musí P.Novotného , za jeho slova, odsoudit. Ovšem podle pí.novinářky jsme všichni dezoláti . Jestli je tady někdo podrtaška, tak jste to Vy, pí. Johano Hovorková...

23
Před 11 měsíciUpraveno
Eva Radějová

Přesně tak a to jste ještě slušná.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt