Pane redaktore, vy vůbec nemáte právo vzít si do huby jméno Aničky Slováčkové, neb jste se svou redakcí na úrovni Novotného.
Novotný se tímto vyřadil z lidské společnosti. Leč, ani k dobytku ho zařadit nelze, protože by to bylo pro dobytek urážlivé.
Naprosto trefné. Ano dobytek/brav by jste urazil.
To je typický pokrytecký pohled Forum a nekonečné omluvy neomluvitelného hulváta Novotného že té redaktorce není stydno ,vždyť je to žena jako Anička
Bohužel nic nechápete. Ten článek byl podle mě upřímnou snahou obrousit hrany. To že někdo (včetně mě) souhlasí s postoji P. Novotného ještě neznamená, že souhlasí se způsobem prezentace těchto postojů (vč. mě). Za mě je hulvátství a sebestřednost P. Novotného srovnatelná s hulvátstvím a sebestředností potencionální "spásy" našeho hospodářství PT Babiše. Pozor na "dvojí metr".
Šafrovi kašpárci opět obhajují hnus a naálepkují občany kterým se to nelibilo za dezoláty a Babišovce.
Tímto tohoto člověka v tom hnusu podporujete, protože vy dezoláti přece nejste, vy jste ještě něco horšího....
Novotný je asi tak dobrý a statečný člověk jako je Hovorková inteligentní a nezávislá novinářka.
Vrána k vráně sedá. Tedy, i vepř k vepřici..
Další z ukázky toho, co je Fórum 24 zač. Co je zač Hovorková. Přijde mi naprosto absurdní, že tohle cosi má tolik zastánců a podporovatelů.
Tady máte důkaz pokrytců z F 24.
Smazali mi příspěvěk, kde jsem pouze citoval repliku z představení Divadla Járy Cimrmana v reakci na příspěvěk ing. Marka, viz níže.
Ale toho zoufalce z Řeporyj se zastávají. To je demokracie dle F 24.
Důvody závadnosti příspěvku:
V souladu se Smluvními podmínkami byl váš příspěvek smazán, neboť je v rozporu s dobrými mravy, nepatří do slušné, věcné a kultivované diskuze, a to z jednoho či více následujících důvodů:
Obsahuje vulgární výrazy nebo jejich opisy
Uráží ostatní diskutující či třetí osoby
Projevuje nenávist vůči jednotlivcům či skupinám obyvatel
Schvaluje násilí či k němu vyzývá
Jde o nevhodný, pohoršující, nekultivovaný komentář
F 24 je neskutečnej plátek......... takže všichni ti, kteří mají plné zuby tohoto typa pro jeho primitivní vyjadřování a chování jsou prorusští dezoláti ?
Vy jste opravdu zralí na pár facek.....
Prakticky ta nehezka pani Novotneho omlouva, neskutecne trapne, a marne do toho cpe politiku. Pritom zrovna otec Novotneho si prosel neskutecnou nemoci.
Všichni slušní lidé musí P.Novotného , za jeho slova, odsoudit. Ovšem podle pí.novinářky jsme všichni dezoláti . Jestli je tady někdo podrtaška, tak jste to Vy, pí. Johano Hovorková...
Přesně tak a to jste ještě slušná.