1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Ubohost nejhoršího stupně. Novotného netřeba komentovat, Forum 24 také ne a paní redaktorka Hovorková, bude zřejmě ze stejného těsta, jako Novotný. Když mu tak fandí.

20
Před 11 měsíci

Nevím co je statečného na tom sprostě urážet slušné lidi a tátovi psát, že mu zemře jeho nemocná dcera. Forum24 je fekál žurnalistiky.

38
Před 11 měsíci

Co to tu ten pisálek pindá ? Novotný - bojuje statečně ? Novotný by se měl tak jedině jít statečně léčit .A to je tak vše.

19
Před 11 měsíci
Lenka Kupcová

Pecka! Naprosto souhlasím 👍

4
Před 11 měsíci

Mám malý dotaz. Co to je, ta "správná strana? "Malá, velká a nebo jen taková, někde do křoví ? To jediné, správné stranictví jsem už zažil. Akorát, tehdy mělo jinou barvu.

13
Před 11 měsíci

Vedle článku je noticka vyzývající k podpoře tohoto fóra.Po přečtení tohoto článku to beru jako fakt dobrý vtip.

29
Před 11 měsíci
Zdenka Brancova

Oni pořád žebrají o peníze.

11
Před 11 měsíci

Odkaz

www.idnes.cz
Češi jsou nejhorší, válku na ně, hřímal Novotný k oponentům a velebil Fialu - iDNES.cz
Starosta městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný z ODS čelí dalšímu trestnímu oznámení. V živém vysílání se na sociálních sítích vulgárně pustil do voličů SPD, ANO a také do lidí, kteří nesouhlasí...
3
Před 11 měsíci

Kdo mohl takového člověka volit za starostu to mi hlava nebere to je s náma hodně spatné.

21
Před 11 měsíci
Libor Kváš

Mě taky ne. Víc nesmím napsat,nebo mě kvůli tomu hodnému,slušnému a nanejvýš empatickému chlapci opět smažou 😟

11
Před 11 měsíci

Jste stejně mimo jako tento bezcitný hulvát.

29
Před 11 měsíci
Eva Bartoňová

Je nutné prosím volit slušnost jinak se nehneme z místa.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Dal zbraň dezolátům, vtírá se kolaborantce.... Rudé Právo, vydání květen 2024.

7
Před 11 měsíci

Redaktorka musí psát ne to co si myslí ale co musí!!! I když redaktoři v tomhle šíleném pro pěti demoličním plátku , si to opravdu možná myslí!!! 🤮🤮

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt